- 16 Ağustos 2020
- 156
- 51
- 27
Ay bu kız benceMerhaba bebeğim 10 haftalık. Benim içinde yorum yapar mısınız. teşekkürler <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu kız benceMerhaba bebeğim 10 haftalık. Benim içinde yorum yapar mısınız. teşekkürler <3
nerden anladınız acaba :)Ay bu kız bence
Ama yorum yapmadınız ultrason resmi attim size nur hanimSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Geçen birkaç video izlemiştim. Genital kısımda 3 tane ince beyaz çizgi olunca kız diye anlatıyordu doktor. Bayağı örnek görmüştüm. Siiznki de öyle duruyor ama tabiki. Bu sadece bir tahmin allah gönlünğzden geçeni nasip etsin inşallahnerden anladınız acaba :)
Bana da baksanızGeçen birkaç video izlemiştim. Genital kısımda 3 tane ince beyaz çizgi olunca kız diye anlatıyordu doktor. Bayağı örnek görmüştüm. Siiznki de öyle duruyor ama tabiki. Bu sadece bir tahmin allah gönlünğzden geçeni nasip etsin inşallah
Ne yazıkki sizinkinde net bir şekilde göremedim bir şey. Yanlış tahmindr bulunmak istemem allah gönlünüzden geçeni nasip etsinBana da baksanız
Cnm sen kaç haftaliksin at bi tahmin yürütelimgöndersem
Tşk ederim dikkatiniz için 10 haftalik olucak..atarim simdiCnm sen kaç haftaliksin at bi tahmin yürütelim
6 ve 7 haftalik karindan canim..Cnm sen kaç haftaliksin at bi tahmin yürütelim
Gülüm kız gibi geldi bana ama hayirlisi
Tşk ederim öyrenince yazarimGülüm kız gibi geldi bana ama hayirlisi
Sende benim ultrason resmime bak ne hissedicenederim
Tahminin tutmuş canımbakalım bakalım neymiş kız gibi duruyor