- 2 Ekim 2022
- 78
- 9
- 30
Buda bi önceki 10 hafta 5 günlük cnmNe yazıkki sizinkinde net bir şekilde göremedim bir şey. Yanlış tahmindr bulunmak istemem allah gönlünüzden geçeni nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda bi önceki 10 hafta 5 günlük cnmNe yazıkki sizinkinde net bir şekilde göremedim bir şey. Yanlış tahmindr bulunmak istemem allah gönlünüzden geçeni nasip etsin
Cnm sende bakar mısın bnmkineSende benim ultrason resmime bak ne hissedicen
Cnm seninki Kıza benziyor bi kenidminkine yorum yapamıyorum
Cnm bisey anlamadım ama seninki de kız gibi tabi nasip hayirli olsundaseninki
Canim karindansa kız vajinalsa erkek..ne zaman öyrenicen?
Bnce erkek..öyrenince yaz canımBana da baksanız
Perşembe günü gidicem nasl anladim cnm tahminmi sadeceöyrenicen
Cnm vajinal yada ultrason arasındaki fark nedir nasl anlayabiliirmöyrenicen
Yazarım cnm nerden anladın peki erkek istiyorum evetBnce erkek..öyrenince yaz canım
Ramzi teorisine göre yorum yaptim bakalim doğru cıkıcakmi..vajinalda sağda olan bebek erkek.karından olanda solda olan bebek erkek..Cnm vajinal yada ultrason arasındaki fark nedir nasl anlayabiliirm
Seninkinin yatiş pozisyonundan tahmin ettim.kızlar tam düz yatiyor öyle duymuşumYazarım cnm nerden anladın peki erkek istiyorum evet
Seninkinin 6 7 haftalık resmi varmi?at bakalim varsaYazarım cnm nerden anladın peki erkek istiyorum evet
Bence erkek kafa şekline göre yuvarlaksa kız, değilse erkek diye okumuştum bendeCnm sende bakar mısın bnmkine
Bnce kız.haber ver kesinleşince cnmTahminde bulunurmusnuz kucuk olan 7 haftalik karından diğerine 9.4 günlük
Bebeğim hep sagimda konumlanıyor
En ilk karnimda oluşmaya başladığında solumdaydı oynamaya başladığında sağıma geçtikarından
Seninkinin 6 7 haftalık resmi varmi?at bakalim varsa
inş inşallah .teşekkür ederim hepinizeBence erkek kafa şekline göre yuvarlaksa kız, değilse erkek diye okumuştum bende