- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 34
Merhaba vajinal ise erkek olabilir ilk çocuğunuz muBenimkide burda 5+0 vajinal ultrason ama şuan 8+4 uz banada yorum yaparmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba vajinal ise erkek olabilir ilk çocuğunuz muBenimkide burda 5+0 vajinal ultrason ama şuan 8+4 uz banada yorum yaparmisiniz
Burdada erkek gibi duruyor bende hamildyim 7haftalij olcak tüm ultrasonlara baktım meraktan benimkine erkek çıkıyor hakkımızda hayırlısı Rabbim gonlumuzdekini gerçekleştirsin inşallahBuda 7 haftalik karindan
Oglunuzda ultrasonda ne taraftaydi aslında böyle şeylere inanmak istemiyorum bakmadanda duramıyorumBuda 7 haftalik karindan
oğlumda sagdaydıOglunuzda ultrasonda ne taraftaydi aslında böyle şeylere inanmak istemiyorum bakmadanda duramıyorum
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah7 haftalık oglum karından ultrasonda sagdaydı kesem yuvarlaktı bunda ısı 7 haftalık karından solda kesem fasulye gıbı
Merhaba ben de bu durumdayım. Doktor bebeğin soldan geldiğini söyledi ama ne anlma geliyor bilmiyorum. İlk bebeğim de erkek bu bakalım ne olacak. Sizinle iletişimde kalırsak cinsiyetleri tutturabiliriz belki7 haftalık oglum karından ultrasonda sagdaydı kesem yuvarlaktı bunda ısı 7 haftalık karından solda kesem fasulye gıbı
kaç haftalık sızın bu ultrason göruntus8undeMerhaba ben de bu durumdayım. Doktor bebeğin soldan geldiğini söyledi ama ne anlma geliyor bilmiyorum. İlk bebeğim de erkek bu bakalım ne olacak. Sizinle iletişimde kalırsak cinsiyetleri tutturabiliriz belki
benım 5 haftalıkken tam bu sızın goruntu gıbıydı vajınalden suan 8+4 gunlugum 7 haftalık ken bebek solda ve fosulye seklındeydı kesekaç haftalık sızın bu ultrason göruntus8unde
5+3 vajınal ultrason, bakar mısınız,Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Erkek gibi Canim ilk çocuğunuz mu
Evet abla, plesantaya göre mi bakıyorsunuz.Erkek gibi Canim ilk çocuğunuz mu
7+4 dük. Şuan 10 ama gerden geliyoe 9+5 falandırbenım 5 haftalıkken tam bu sızın goruntu gıbıydı vajınalden suan 8+4 gunlugum 7 haftalık ken bebek solda ve fosulye seklındeydı kese
Aynen canım inşallah gonlunce olur sağlıklı gelir bebeklerimizEvet abla, plesantaya göre mi bakıyorsunuz.
Sizinki kız olabilir sağlıkla gelsin miniginizMerhaba ben de bu durumdayım. Doktor bebeğin soldan geldiğini söyledi ama ne anlma geliyor bilmiyorum. İlk bebeğim de erkek bu bakalım ne olacak. Sizinle iletişimde kalırsak cinsiyetleri tutturabiliriz belki
Teşekkür ederim. Çok isterim kızım olsun klasiktir bir oğlan var bir kız olsun. Ama yeter ki sağlıklı bir bebek hayırlı bir evlat olsunSizinki kız olabilir sağlıkla gelsin miniginiz
Çok teşekkür ederim alttan bakıldığında karina göre sağ sol yeri farkediyormus sanırım.Aynen canım inşallah gonlunce olur sağlıklı gelir bebeklerimiz
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın