İnanın artık bilmiyorum bnm erkektiramziye göre kız olduğunu ogrendimRamziye göre bana da yorum yapar mısınız hiç anlamadım nasıl olduğunu. 5 haftalık karından çekildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın artık bilmiyorum bnm erkektiramziye göre kız olduğunu ogrendimRamziye göre bana da yorum yapar mısınız hiç anlamadım nasıl olduğunu. 5 haftalık karından çekildi
Ben de çok merak ediyorum daha çok bar öğrenmeme ramziyi bir çözsemİnanın artık bilmiyorum bnm erkektiramziye göre kız olduğunu ogrendim
Ya bilmiyorum baba bnm ki erkek gibi geldi USG varmi sizinYa hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah banada erkek dedi çıkıntıyı gösterdi sonra usg resmi istedim bacak arası tekrar baktı çekti ama bakıyorum birşey görünmüyor acaba resimden mi öyle oldu anlamadım ama cinsiyete bakarken erkek dedi 15+3 haftalığız senin maşallah ne güzel çıkmış usg
Hangi sayfalara sordunuz ya happy mom neresiİnstgram da birkaç sayfaya sordum hepsi erkek dedi biri bile kız demedi happymom var uygulma oraya sordum tahminde bulunanlar 12 haftalıkta bacak arası dolu dediler çıkıntı dikmiş. Yarın netleşir inşallah sahabtan randevum var
8 haftalık vajinal ultrason ile çekildi yorumlarmısımız çok merak ediyorumSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba cinsiyet ne oldu acabaHayırlısı cinsiyet daha belli değil çoğu kişi kiz diyor benim içinden kiz geçiyor oglum var onun hareketleri erken başladı bu hic varlığı yok gibi üstüne sürekli ekşi acı seyler tatlıdan uzağım şekerli çay dahi midemi bulandırıyor insallah ilk dediğinin tutar tabi erkek kiz fark etmez ama oğlum var birde kizim olsa insalllah
Merhaba cinsiyeti ne oldu bebeğinizin acaba8+1 vajinal ultrason yorum yaparsanız sevinirim teşekkür ederim
Merhaba cinsiyeti erkekMerhaba cinsiyeti ne oldu bebeğinizin acaba
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua eder misiniz benim bebeğim de sağlıklı hayırlı bir erkek evladı olsunMerhaba cinsiyeti erkek
Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyeti nedirHerkese hayırlı olsun, sağlıklı olsunda insan merak ediyor işte banada yorum yapar mısınız 6 haftalık vajinal ultrasonEki Görüntüle 3108838
Tabiki dua ederim sağlıklı hayırlı evlatları olsun her anne ve babanın .teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua eder misiniz benim bebeğim de sağlıklı hayırlı bir erkek evladı olsun
Bu kız bence10+6 karından çekildi benim resmede bakarmısınız
Teşekkür ederim şuan daha 15 haftalık ama doktor kız olduğunu düşünüyorMerhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyeti nedir
Henüz 4 haftalık ama şansımı deneyim dedim dedim alttan muayene ile bakıldıSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın