- 13 Şubat 2022
- 295
- 201
- 24
Merhaba bebeklerinizin cinsiyetini öğrendiniz miEki Görüntüle 3080694
Bu ilk ultrason resmi 6 haftalıkken tek gebelik doye biliyordum ozmn tahminde bılundugunuzda erkek olabilir demiştiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bebeklerinizin cinsiyetini öğrendiniz miEki Görüntüle 3080694
Bu ilk ultrason resmi 6 haftalıkken tek gebelik doye biliyordum ozmn tahminde bılundugunuzda erkek olabilir demiştiniz
Merhabalar bu 6+4 fotografım buda 10 haftalımSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Biri 6 haftalik digeri 11 haftalik lutfen tahminini soyler misin lütfen ikisi karındanpaşa gibi
Selam canim ilk fotograf 7+2 digeri 6+2 karindan ultrasonSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba bana da tahminde bulunurmusunuz lütfen 10+4 ve 10+6 karindan ultrason fotolari. 1. Resimdekini pipi zannetmistim meğer ayağiymişSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Bn çok anlamıyor m ama ramziden anlıyorum erkek miMerhabalar bu 6+4 fotografım buda 10 haftalım
Ogrendinizmi sanki kız sizin6 haftalık ve 12 haftalık ikiside karından
Lütfen rica etsem bnm bebegimede bakarmisiniz 4, cu gebelik iki kızım var rabbim ne nasip etmissse artık okadar kişiye yazdım iki kişi tek yazdı biri erkek dedi biri kiz bu cuma ogrenecem haber ederimmaşallah, sağlıcakla gelsin prensesi biz rica ederim
bence erkek :)Merhaba bana da tahminde bulunurmusunuz lütfen 10+4 ve 10+6 karindan ultrason fotolari. 1. Resimdekini pipi zannetmistim meğer ayağiymiş
Eki Görüntüle 3132656 Eki Görüntüle 3132657
Canım ramziye göre kız teoriyi bilmiyorsun sanırım sag tarafda tutununca kız solda tutunursa erkek oluyor ramziye göreBn çok anlamıyor m ama ramziden anlıyorum erkek mi
Ya solda değil miydi ya bn mi yanlış gördümCanım ramziye göre kız teoriyi bilmiyorsun sanırım sag tarafda tutununca kız solda tutunursa erkek oluyor ramziye göre
Benimki sağda seninki solda karıstı suan herşey karıstırdın suanYa solda değil miydi ya bn mi yanlış gördüm
Bilmiyorum senin USG bulamadim tekrar ama bn solda diye düşünmüştüm kusura bakmayın karistirdimBenimki sağda seninki solda karıstı suan herşey karıstırdın suan
adim_adım_annelikk sayfasına tahmin yaptırdım yuzde 70 kız dedi ama bebegim erkekmiş:)Kizlar size bişey sorcam istagramda hem cinsiyeti tahmin ediyor doğru çıkıyor 60 TL karşılığında hemde kız veya erkek istiyorsanız gebelikten önce planlama yapıyormuş oda hep doğru çıkıyor takip ediyorum hep paylaşım yapıyor sayfa ve onunda fiyatı 2500 TL kizlar kimse o sayfada planlama yaptım ı. Çok merak ettim ha bu arada yanılma olsada geri iade yokmuş
MerhabaSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Benim dediğim sayfa cinsiyet_tahmini_kesin. Diye bir sayfaadim_adım_annelikk sayfasına tahmin yaptırdım yuzde 70 kız dedi ama bebegim erkekmiş:)
planlamaların fiyatı okadar yuksek miymiş ya yuh yani. tabiki garanti veremez, bence ona gerek yok int.e gir arastır hangi günlerde kız hangi günlerde erkek ihtimalinin yuksek oldugu zaten yazıyor, daha farklı ne yapıyor bilemedim.
Ben bir de bebeğimincinsiyet tahmini diye bir sayfaya baktirmistim yuzde 90 kız demisti. Hiç inanmıyorum oyuzden artık, cinsiyet planlaması filan da güvenememBenim dediğim sayfa cinsiyet_tahmini_kesin. Diye bir sayfa