How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi bebeğinizi ne zmn oturtmaya başladınız ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

figenari

kuzummm
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
107
1
96
İstanbul
merhaba kızlar,
oğlum 1 hafta sonra 4.cü ayını bitirecek.
benim merak ettiğim ne zmn oturtmaya başlayabiliriz ?
ufaklık kucağa alışkın olduğu için sürekli dikkat ediyorum
oturmasın diye ama bazen ister istemez oturuyor kucağımda. sizce daha
çok erken midir ??

benim kızım da 5 buçuk aylık. doktor kontrollerinde altıncı aydan önce oturtmuyoruz demişti. o yüzden ben hala bile oturtmuyorum. ama sanırım yavaş yavaş başlamak lazım. bu arada bence senin bebeğin daha çok küçük oturabilmesi için..

benim bebeğim 7 buçuğa gidiyo ben destekle oturtuyorum ama arada desteği çekiyorum bakalım oturucak mı diye:)oturuyo b i müddet ama daha sonra hoooopp:)biraz daha war sanırım tam oturmasına.az kaldı diyebilirim çok meraklı oturmaya.şimdilik dediğim gibi destekli oturtuyorum.biraz daha bekle arkadaşım 6.aya kadar destekli oturt 7. we 8. aylarda bebek desteksiz oturabilir.

tşk ederim kızlar yorumlar için.
ben gayret gösteriyorum kucağımda oturmaması için.
yani oturmak derken öyle kendi kendine ya da destekle kastetmiyorum,
poposunun üstüne dik bir şekilde oturtmamaya dikkat ediyorum. tabi ki daha çok küçük.
hepinize bebeğinize uzun sağlıklı ömürler dilerim..

Merhaba benim kızım da 4,5 aylık olmak üzere. Kucağımızda omurgasına tam destek vermeden kısa süreli oturtuyoruz. Araba koltuğun da da gün içinde uyanık olduğunda oturtuyoruz. Yat yat sırtları ağırır.

bebegım 7 aylık ama oturtunca devrılıyor pek de heveslı degıl.asında 6. ayında bebekler destekli oturabilir

ya benim kızım 3.5 aylık aşağı yukarı,bayılıyor oturmaya,yatırsak kalkmak için kıpkırmızı oluyor,
yarım oturuş şeklinde kucağımızda da durmuyor kesinlikle,
bu yüzden çok uzun bir zaman olmamak kaydıyla oturtuyorum ne yalan söyliyim,
inşallah bi sıkıntı olmaz..

benimki de çok erken başladı 3 aylıkken yatar gibi yastıkla oturmak istedi şuan 4,5 aylık kucakta tam ve yastıkta biraz yatay oturuyor

canım ben kızımı 6 aylıkken oturtmaya başladım.önce yastık destekleriyle oturuyordu.sonradan yavaş yavaş desteksiz oturmaya başladı

erkekler 4 ay kızlar 6 aydan önce oturtulmaz diye biliyorum...bizimki tam olarak 9 aylıkken dengeyi sağladı...

Canım benim bu sorunun cevabını en iyi bebeğin bilir. oturmak istiyor ve oturabiliyorsa oturtmaya başla. ama 6 aylık oluncaya kadar günde 5-10 dk.lık oturma egzersizlerinin üstüne çıkma bence..

slm benim oğlum 6. ayın içinde yeni yeni doktor kontrolleriyle oturtuyorum ama hiç zorlamıyorum dortorumuz nezaman öne arkaya düşmezse ozaman oturtmaya başla ve 7. ayda mama sandalyesi alın dedi

Back