• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
318
41
Kocaeli
Kızlar ben oğlumun yanına yatıyorum bazen beni emerek bazende emzik emerken uyuyo bende onun elleriyle oynuyorum, saçını okşuyorum öyle daha çabuk uyuyo. Ancak bazı büyüklerim sana alışır ve hep seninle yatmak ister diyo Hatta bi abla kızı 6 yaşında ''ben bu doğalı eşimle yatamıyorum hep beni arıyo sen öyle alıştırma'' dedi. Şu an 7 aylık 1 yaşında odasını ayırmayı düşünüyoduk ama babamız ağustosta askere gidiyo. Artık eşim gelen kadar oğlumla yatacaz. ınşallah bana alışıp sürekli yatarken beni aramaz:(

valla benimki 4,5 aylık ben emziriyorum uykusu geldiğinde beşiğine bırakıyorum dönencesinide açıyorum ona bakıyo elleriyle falan oynuyo ölee uyuyo bebişimopuyorumnanaktan
bu arada arkadaşım bencede çocuk nasıl alışırsa ölee gidiyo.

ben de 4,5 aylık oğlumu emzirerek uyutuyorum ve yatağına yatırıyorum. birlikte yatmak güzel olsa da dezavantajlı. gördüğüm kadarıyla bebek kadar anne de alışıyor bebekle uyumaya.ve ayrılmak güçleşiyor. sanırım bazı anneler bebeği bahane ediyorlar halbuki kendileri de alışıyor bebeğiyle uyumaya. zamanla eşler yataktan kovuluyor ya da adamcağızlar yatağa sığmadıkları için rahat uyumak istiyorlar ve başka yatağa gidip yatıyorlar. bu da eşler arasında zamanla soğukluğa sebep oluyor. eşiniz geldiğinde bebek sizden ayrılmak istemeyecek kadar büyüyecek sanırım. zorlanabilirsiniz. isterseniz uyuyunca yatağına yatırın.

benim oglum daha bir aylik ama sallanarak uyumaya alisti, sonra birakir mi bu aliskanligi bilemiyorum, gaz sancisi cok oldugu icin baska turlu uyutamiyoruz

ben de uykusu gelince yatağına koyuyorum dönencesini açıyorum başında bekliyorum 10 dakikaya uyuyor allaha şükür.bir de 4 aylıkken odasını ayırdım ben.çünkü odalarımız zaten çokk yakın birbirine kapıları bitişik

Back