Bebeğinize kim bakıyor ?

en azından yarim maasla bir iki yıl ücretli izin gibi bisey ciksa insanlar da rahatlar.
ben rapor aldiklarinda boyle bir sey oluyor saniyordum

yok bir yil icinde kullanilan raporlarda belli bi süreye kadar tam maas, belli bi sureyi aşınca kesinti oluyomus ama yine yariya dusmuyo sanırım.

iki ucu şeyli değnek gibi bir mevzu yani bu rapor konusu

aynen mesela ben direk ayrıldım diye aptal yerine koyan arkadaşlarım sonra arayip iyi ki oyle yapmissin dediler. çünkü bu islerden sorumlu olan müdür soruşturma başlaticam ya durumu ispatlayin ya ise dönün ya da ücretsiz izne ayrilin demis. çoğu raporlu anne soruşturma acilmasin diye hemen iş başı yapmış ya da ücretsiz izne ayrılmış.

kamuda da zihniyet degisiyo inşallah. yavaş yavaş da düzene girer. memurlar bu tarz seylerle isini hallettigi için kamu ve kamu sendikalari bu konuya egilmiyo bence.

Oğluma ben baktım. Evde olsam bile 3 yaşında kreşe verdim sosyalleşmesi için. Arkadaş istiyordu. Şimdi 6 yaşında
Kızım 9 aylık ve ben bakıyorum. Yine kızımın gelişimine göre 3-4 yaş kreşe göndermeyi düşünebilirim.
6 Aydan sonra çalışacaksanız size tavsiyem mümkünse işinize çok yakın bir eve taşının.

bu raporu aldiklarinda maaşlarida mi yatiyor bu tepkinin sebebini anlayamadim
ağzini topla ayrica uslubuna dikkat et
Hanfendi sizin çocuk yspmanızın baskasina ne yarari var da siz hakkiniz olmayan bir izni dolandirivilik yaparak kullanacaksiniz
Gercekten hamilikten itibaren kutsal anne tribine girip çocuk büyüyene kadar izin rapor iş saatlerine uymamak sonra işo is arkadaslarina yıkmak bütün is veriminin içine ediyorsunuz kimse sizin çocuğunuzun ceremesini çekmek zorunda değil

canim senin kafan guzel heralde yada idrak yollarin iltihaplanmış
ben izin falan kullanmiyorum
kimsede kutsal anne tribine girmiyor herkes cocuguna bakabilmenin caresini ariyor saçma saçma gelip kendince burda boş boş yorum yapiyosun birde benim izin kullandigima kendini inandirmiş anlatip anlatip duruyor ya

He sen sahte raporcusun degil.mi haspam
hee sahte raporcuyum ihtiyaci olana imzalayip imzalayip gonderiyorum dur sanada bitane kafa izni raporu yazayim baya ihtiyacin var gibi git işine başkasina salça ol eegen triplerini cekemem senin

Artik duzgün davrananlara enayi gözuyle bakilıyor burda da göruldüğu gibi herkes sahtekarlık ysp diye akıl vrriyor utanmadan bi de bu kişiler başka konularda kul hakkı edebiyatı yaparlar
Ülke insanın genel huyu efendi ahlakli davranmak aptallık oluyor herkes yolunu bulmaya bakıyor

Hamileyim ve bu yüzden 16 aylık bebeğime ben bakıyorum. Aslında çalışıyordum fakat zorlanıyorum bıraktım. Çalışırken annem bakıyordu. Bence bakıcı ilk etapta daha mantıklı

Önceliğiniz bakıcı olsun. Çevrenizde mutlaka çocuğunu bakıcıyla büyütmüş, çocuk büyüyünce yollarını ayırmış insanlr vardır.
Hayırlısıyla hamile kalın, doğum yapmadan soruşturmaya başlarsınız. Elbet eski bakıcısından memnun olan birileri vardır. Referans olurlar .
İyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah.

Oturduğun muhitte güvenilir bakıcı teyze bulabilirsin bi araştır bırakan arkadaşlarına sor. Bazı yorumlara çok güldüm başkasına baktırmak için çocuk yapmak falan e napalım çalışıyoruz diye çocuğumuz olmasın mı evlat sahibi olmayalım mı? Şartlarımız neye el veriyorsa ona göre büyüteceğiz çocuklarımızı. Çok gözünü korkutma inşallah tatlı bi bebeğin olur hayırlı zamanda:)

Merhaba, sizi cok iyi anlıyorum cok zor bu kararlar. Kendi yaptıgımı soyleyeyim bebegim 4,5 aylık calısmaya basladım su an annem bakıyor bayramdan sonra bebegim 5 aylıkken bakıcımız baslayacak anlastık. Eve kamere koyduk bakıcımızında haberi var elbette. Hem annem hem kv yakın ama ben tek bir kisinn bakması ve kimseye minnet etmemek icin boyle uygun gordum.

Elbette bunu düşünmeniz kadar normal bir durum yok.ben bebeğime kendim bakıcam nasip olursa inşallah . Bebeğime tuvalet eğitimi verdiğimde ve benden biraz daha bağımsız olduğunda çalışma hayatına geri dönmeyi planlıyorum. Sizin durumunuzda en mantıklısı ya 6 ay sonrasında bakımı yapan kurumlar ya da evde bakıcı. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah size en uygun olanını ve en doğru kararı verirsiniz

Annenizin yanına bi yere taşının o baksın imkanınız varsa. İki çocuğa bakan üçüncüye de bakar herhalde. Ben kendim bakıyorum çalışmıyorum 2.5 senedir

Teşekkür ederim kreş düşüncesini eledim zaten kafamda :)

Şu yüzden linç yemekte ne bileyim ya. Özür dilerim çalışan bir kadın olup bebek istediğim için
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız..

Çok iyi yapmışsınız. Size dekolaylıklar diliyorum

Amiiin çok teşekkür ederim. Fırsatım olsa bir an bile düşünmem 2 yıl ara verirdim çalışma hayatına :)
Annenizin yanına bi yere taşının o baksın imkanınız varsa. İki çocuğa bakan üçüncüye de bakar herhalde. Ben kendim bakıyorum çalışmıyorum 2.5 senedir

Ben kamuda çalışıyorum ve 1.5 saat uzaklıktayız maalesef.

eve kamera sistemi koyup bakıcı en mantıklısı 3 yaşına gelene kadar sonra kreş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…