- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
en azından yarim maasla bir iki yıl ücretli izin gibi bisey ciksa insanlar da rahatlar.
ben rapor aldiklarinda boyle bir sey oluyor saniyordum
iki ucu şeyli değnek gibi bir mevzu yani bu rapor konusuyok bir yil icinde kullanilan raporlarda belli bi süreye kadar tam maas, belli bi sureyi aşınca kesinti oluyomus ama yine yariya dusmuyo sanırım.
iki ucu şeyli değnek gibi bir mevzu yani bu rapor konusu
Hanfendi sizin çocuk yspmanızın baskasina ne yarari var da siz hakkiniz olmayan bir izni dolandirivilik yaparak kullanacaksinizbu raporu aldiklarinda maaşlarida mi yatiyor bu tepkinin sebebini anlayamadim
ağzini topla ayrica uslubuna dikkat et
canim senin kafan guzel heralde yada idrak yollarin iltihaplanmışHanfendi sizin çocuk yspmanızın baskasina ne yarari var da siz hakkiniz olmayan bir izni dolandirivilik yaparak kullanacaksiniz
Gercekten hamilikten itibaren kutsal anne tribine girip çocuk büyüyene kadar izin rapor iş saatlerine uymamak sonra işo is arkadaslarina yıkmak bütün is veriminin içine ediyorsunuz kimse sizin çocuğunuzun ceremesini çekmek zorunda değil
He sen sahte raporcusun degil.mi haspamcanim senin kafan guzel heralde yada idrak yollarin iltihaplanmış
ben izin falan kullanmiyorum
hee sahte raporcuyum ihtiyaci olana imzalayip imzalayip gonderiyorum dur sanada bitane kafa izni raporu yazayim baya ihtiyacin var gibi git işine başkasina salça ol eegen triplerini cekemem seninHe sen sahte raporcusun degil.mi haspam
Artik duzgün davrananlara enayi gözuyle bakilıyor burda da göruldüğu gibi herkes sahtekarlık ysp diye akıl vrriyor utanmadan bi de bu kişiler başka konularda kul hakkı edebiyatı yaparlaraynen rapor olduğu için maas almaya devam ediyorlar. bi nevi ücretli izin gibi.
haksız kazanç oluyo bence de ama konunun sizle alakası yok. bu bı zihniyet. ben hic bu yollara bulasmadan ücretsiz izin aldim diye gerizekalı muamelesi görmüştüm bazı iş arkadaşlarımdan. oysaki olmasi gereken benim yaptığım.
üye de bu tarz şeylere tepki göstermiş.
Elbette bunu düşünmeniz kadar normal bir durum yok.ben bebeğime kendim bakıcam nasip olursa inşallah . Bebeğime tuvalet eğitimi verdiğimde ve benden biraz daha bağımsız olduğunda çalışma hayatına geri dönmeyi planlıyorum. Sizin durumunuzda en mantıklısı ya 6 ay sonrasında bakımı yapan kurumlar ya da evde bakıcı. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah size en uygun olanını ve en doğru kararı verirsinizMerhaba
4.5 yıllık evliliğim var ve artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz. Fakat aklımı sürekli kurcalayan hatta erteleme durumuna getiren bir derdim var
Bebeğe kim bakacak ?
Annem 1.5 saatlik uzakta yaşıyor 8 ve 4 yaşlarındaki yeğenime bakıyor. Anneleri olmadığı için başkasının bakması çok söz konusu değil.
Kayınvalidem 8 saat uzaklıkta başka şehirde. Kendisi çalışmak zorunda ve buraya yerleşmeyi düşünmüyor.
Ben kamuda çalışıyorum ve konut kredim var. Ücretsiz izin alamam bütçemizi ciddi sarsar.
6 aya kadar evde kalabilirim sonra çalışmak zorundayım.
0-2 yaş kreşleri nasıl ?Böyle bir durumda kalan var mıdır?
Evde bakıcıya bırakmakta çok içime sinmiyor.
Derdini seveyim diyebilirsiniz ama maalesef hayatı çok planlı yaşayan bir insanım ve bu konu yüzünden sürekli bebek işini erteliyorum.
Önceliğiniz bakıcı olsun. Çevrenizde mutlaka çocuğunu bakıcıyla büyütmüş, çocuk büyüyünce yollarını ayırmış insanlr vardır.
Hayırlısıyla hamile kalın, doğum yapmadan soruşturmaya başlarsınız. Elbet eski bakıcısından memnun olan birileri vardır. Referans olurlar .
İyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah.
Oturduğun muhitte güvenilir bakıcı teyze bulabilirsin bi araştır bırakan arkadaşlarına sor. Bazı yorumlara çok güldüm başkasına baktırmak için çocuk yapmak falan e napalım çalışıyoruz diye çocuğumuz olmasın mı evlat sahibi olmayalım mı? Şartlarımız neye el veriyorsa ona göre büyüteceğiz çocuklarımızı. Çok gözünü korkutma inşallah tatlı bi bebeğin olur hayırlı zamanda:)
Merhaba, sizi cok iyi anlıyorum cok zor bu kararlar. Kendi yaptıgımı soyleyeyim bebegim 4,5 aylık calısmaya basladım su an annem bakıyor bayramdan sonra bebegim 5 aylıkken bakıcımız baslayacak anlastık. Eve kamere koyduk bakıcımızında haberi var elbette. Hem annem hem kv yakın ama ben tek bir kisinn bakması ve kimseye minnet etmemek icin boyle uygun gordum.
Elbette bunu düşünmeniz kadar normal bir durum yok.ben bebeğime kendim bakıcam nasip olursa inşallah . Bebeğime tuvalet eğitimi verdiğimde ve benden biraz daha bağımsız olduğunda çalışma hayatına geri dönmeyi planlıyorum. Sizin durumunuzda en mantıklısı ya 6 ay sonrasında bakımı yapan kurumlar ya da evde bakıcı. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah size en uygun olanını ve en doğru kararı verirsiniz
Annenizin yanına bi yere taşının o baksın imkanınız varsa. İki çocuğa bakan üçüncüye de bakar herhalde. Ben kendim bakıyorum çalışmıyorum 2.5 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?