- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi Audreyhorne
Bu be biçim üslup ya millete ahlak dersi vermeden önce saygılı konuşmayı öğren mahalle kadını yeri değil buralarHe sen sahte raporcusun degil.mi haspam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu be biçim üslup ya millete ahlak dersi vermeden önce saygılı konuşmayı öğren mahalle kadını yeri değil buralarHe sen sahte raporcusun degil.mi haspam
a lütfen kendisi ahlak abidesidir tutmayın kücük enisteyiBu be biçim üslup ya millete ahlak dersi vermeden önce saygılı konuşmayı öğren mahalle kadını yeri değil buralar
çocuk yapmaMerhaba
4.5 yıllık evliliğim var ve artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz. Fakat aklımı sürekli kurcalayan hatta erteleme durumuna getiren bir derdim var
Bebeğe kim bakacak ?
Annem 1.5 saatlik uzakta yaşıyor 8 ve 4 yaşlarındaki yeğenime bakıyor. Anneleri olmadığı için başkasının bakması çok söz konusu değil.
Kayınvalidem 8 saat uzaklıkta başka şehirde. Kendisi çalışmak zorunda ve buraya yerleşmeyi düşünmüyor.
Ben kamuda çalışıyorum ve konut kredim var. Ücretsiz izin alamam bütçemizi ciddi sarsar.
6 aya kadar evde kalabilirim sonra çalışmak zorundayım.
0-2 yaş kreşleri nasıl ?Böyle bir durumda kalan var mıdır?
Evde bakıcıya bırakmakta çok içime sinmiyor.
Derdini seveyim diyebilirsiniz ama maalesef hayatı çok planlı yaşayan bir insanım ve bu konu yüzünden sürekli bebek işini erteliyorum.
Neden ?çocuk yapma