- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.672
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Merhaba, tabi ki bunları elimizden geldiği kadar planlamak durumundayız şartlar gereği, yaşınız müsaitse bir süre ertelemek mantıklı olabilir bebek fikrini, bu arada gerekirse doktor kontrollerinizi düzenli yaptırabilirsiniz vakit oldukça. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba
4.5 yıllık evliliğim var ve artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz. Fakat aklımı sürekli kurcalayan hatta erteleme durumuna getiren bir derdim var
Bebeğe kim bakacak ?
Annem 1.5 saatlik uzakta yaşıyor 8 ve 4 yaşlarındaki yeğenime bakıyor. Anneleri olmadığı için başkasının bakması çok söz konusu değil.
Kayınvalidem 8 saat uzaklıkta başka şehirde. Kendisi çalışmak zorunda ve buraya yerleşmeyi düşünmüyor.
Ben kamuda çalışıyorum ve konut kredim var. Ücretsiz izin alamam bütçemizi ciddi sarsar.
6 aya kadar evde kalabilirim sonra çalışmak zorundayım.
0-2 yaş kreşleri nasıl ?Böyle bir durumda kalan var mıdır?
Evde bakıcıya bırakmakta çok içime sinmiyor.
Derdini seveyim diyebilirsiniz ama maalesef hayatı çok planlı yaşayan bir insanım ve bu konu yüzünden sürekli bebek işini erteliyorum.
Çok teşekkür ederim özel bir durumdan dolayı çok erteleyemiyorum 1 sene belki :)Merhaba, tabi ki bunları elimizden geldiği kadar planlamak durumundayız şartlar gereği, yaşınız müsaitse bir süre ertelemek mantıklı olabilir bebek fikrini, bu arada gerekirse doktor kontrollerinizi düzenli yaptırabilirsiniz vakit oldukça. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Henüz daha 6 yılı var. 27 yaşındayımKredinin süresi ne kadar? Yaşınız kaç?
Anneme çok kızardım şimdi onu çok iyi anlıyorum.3 yaşına kadar ben baktım
3 - 5 yaş arası kayınvalidem baktı. Allah razı olsun.
6 - 9 yaş arası etütlü okul kayınvalide
9 yaşından sonra etütden çıkınca eve geldi.
Şimdi 19,5 yaşında kendi kendine bakıyor. Şehir dışında
Her çalışan anne için zorlu süreçtir bunlar.
Ama zaman akıyor maalesef.
Bu küçük bir dert değil Allah yardımcınız olsunMerhaba
4.5 yıllık evliliğim var ve artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz. Fakat aklımı sürekli kurcalayan hatta erteleme durumuna getiren bir derdim var
Bebeğe kim bakacak ?
Annem 1.5 saatlik uzakta yaşıyor 8 ve 4 yaşlarındaki yeğenime bakıyor. Anneleri olmadığı için başkasının bakması çok söz konusu değil.
Kayınvalidem 8 saat uzaklıkta başka şehirde. Kendisi çalışmak zorunda ve buraya yerleşmeyi düşünmüyor.
Ben kamuda çalışıyorum ve konut kredim var. Ücretsiz izin alamam bütçemizi ciddi sarsar.
6 aya kadar evde kalabilirim sonra çalışmak zorundayım.
0-2 yaş kreşleri nasıl ?Böyle bir durumda kalan var mıdır?
Evde bakıcıya bırakmakta çok içime sinmiyor.
Derdini seveyim diyebilirsiniz ama maalesef hayatı çok planlı yaşayan bir insanım ve bu konu yüzünden sürekli bebek işini erteliyorum.
6 yıl kadar maalesefkendim bakiyorum benimde bakacak kimsem olmadigi icin suan calisamiyorum
kredinize cokmu var daha ?
Doğmamış çocuğa don biçme demesinler diyeBu küçük bir dert değil Allah yardımcınız olsun
Tamamyapmayin cocuk
1 2 sene olsa cocugu erteleyemezmisiniz diyecektim ama 6 sene cok uzun bir sure6 yıl kadar maalesef
Bulmak biraz sorun 3 ay izin 3 ay rapor şeklinde evde kalacağım zaten.1 2 sene olsa cocugu erteleyemezmisiniz diyecektim ama 6 sene cok uzun bir sure
peki rapor alma sansiniz yokmu bir tanidigimixin 3 uzleri oldu analik izninden sonra baya bir surede heyet raporu kullandi bu sekilde belki 1.5 2 yasina kadar idare edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?