- 7 Mart 2019
- 2.939
- 1.460
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Markayı doktora danışmak gerekiyor mu ve kaç damla bunu da mı 3 damla kullanıyorsunuzBaşka marka kullandım. Wellcare. İçerik konularında düşünceliydeniz. İnstagramdan iki hesap önereceğim oralardan bakın
Prema Sundari | Biyolog 🇺🇦 (@prema.ve.onun.anneligi) • Instagram photos and videos
180K Followers, 1 Following, 106 Posts - See Instagram photos and videos from Prema Sundari | Biyolog 🇺🇦 (@prema.ve.onun.anneligi)instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Merhabalar hesaplar ben de açılmadı.instagram kullanıcı.adi verebilir misiniz?Başka marka kullandım. Wellcare. İçerik konularında düşünceliydeniz. İnstagramdan iki hesap önereceğim oralardan bakın
Prema Sundari | Biyolog 🇺🇦 (@prema.ve.onun.anneligi) • Instagram photos and videos
180K Followers, 1 Following, 106 Posts - See Instagram photos and videos from Prema Sundari | Biyolog 🇺🇦 (@prema.ve.onun.anneligi)instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Sürekli takipte olduğunuz doktor varsa sorun. Genelde wellcare ya da ,ocean öneriyorlar. 400 lük olacak1 yaşa kadar. Bir fıs öneriyorlar ama 2 de önerenler var . Bıngıldağın erken kapanmasına sebebiyet verdiği için genelde 1 öneriyorlar.Markayı doktora danışmak gerekiyor mu ve kaç damla bunu da mı 3 damla kullanıyorsunuz
Tabikide mühendisinoglu ve prema.ve.onun.anneligi. Muhendisinoğlu başlarda çok güzel içerik inceliyordu ama sonra para kazanmaya başladıkça değişmeye başladı. Bunu da dikkate alıp siz kendi araştırmanızı yaparsınızMerhabalar hesaplar ben de açılmadı.instagram kullanıcı.adi verebilir misiniz?
TeşekkürlerSürekli takipte olduğunuz doktor varsa sorun. Genelde wellcare ya da ,ocean öneriyorlar. 400 lük olacak1 yaşa kadar. Bir fıs öneriyorlar ama 2 de önerenler var . Bıngıldağın erken kapanmasına sebebiyet verdiği için genelde 1 öneriyorlar.
Rica ederimTeşekkürler
Muhendisinoglu ile siberian Wellness döneminde aynı ekipte idikTabikide mühendisinoglu ve prema.ve.onun.anneligi. Muhendisinoğlu başlarda çok güzel içerik inceliyordu ama sonra para kazanmaya başladıkça değişmeye başladı. Bunu da dikkate alıp siz kendi araştırmanızı yaparsınız
D3 var bi de d3 k2 var ikisi de oluyor mu1.5 aylik ocean 400luk kullaniyoruz. Gunde 3 damla
Rica ederim ne yazık ki egemen bey ile tanışmış bir kaç kişiden daha duydum bunu. Keşke öyle olmasaydı ama prema hanım çok tatlıdırMuhendisinoglu ile siberian Wellness döneminde aynı ekipte idik
Gerçek yüzünü görmek şansım oldu
Evet basta içerik harika idi ama sonra olanlar oldu
Şimdi islak mendil ve bez stoklamam gerekiyor.
Dediğiniz hesabı inceleyeceğim teşekkürler
Bunu kullanıyoruzD3 var bi de d3 k2 var ikisi de oluyor mu