Merhaba grafik tasarımcıyım. Ama istifa ettim grafik tasarım yapmak çok zevkli fakat olay bundan para kazanmaya gelince malesef boyut değişiyor tabi. Tesadüfen farklı bir iş dalıyla tanıştım, çok memnunum kendi işimi yapma fırsatını yakaladım. Özgür ruha sahibim, yaratıcı kimliğe sahibim. Tahmin ediyorum ki her bayan özgürlüğüne sahip olmak ister. İster manen ister madden hiç farketmez. Benim yaptığım işte her ikisinide yakaladım sonunda. Annen baban yada eş hiç farketmez eğer aileye bir katkın yoksa genelinde problem çıkar temelinde aslında farklı şeyler yatar. Hayatım değişmiş durumda birçok insan tanıdım hepsi çok değerli kişiler. İzmir Ankara Mersin Bursa İstanbul Türkiyenin birçok yerinde arkadaşlarım oldu. Ayrıca içime çok kapanık asosyal bir insandım, kişiliğime çok tersti ama bazı problemlerden dolayı ruhen bunalımdaydım. Israrlıydı ruhum bir yandanda umudumu hiç kaybetmedim. Çok şükür şuan herşey bambaşka. Bu işi sosyal çevre edinmek ya da yardımcı olmak amaçlı yapan kişiler bile tahmin edemeyeceğiniz kadar gelir elde ediyorlar. Benim gibi olan arkadaşlara kesinlikle en azından birkez olsun dinlemelerini öneririm. Allah herkese yardımcı olsun. Birçok kötü şey yaşadım iyiki yaşamışım bu kadar güçlü ve inatçı ruha sahibim diyorum; çünkü olumsuzluklardan dolayı başarım, kendine güvenim ve yüzümden gülücükler eksik olmaz oldu. xxxxxxxxxxxxx telefon numaram türkiyenin heryerinden olabilir, sıkıntısı olan bayan arkadaşlarıma yardımcı olarabilirim.