bir de bebekler basit şeyleri daha çok seviyo. örneğin kızım çamaşır sepetinin içinde oturmayı ilkarabama tercih ediyo. mandallarla, boş yoğurt kovalarıyla, sarımsak dövdüğüm havanla, yumurta fırçasıyla veya kurbiye kalıplarıyla dakikalarca; hatta bazen saatlerce oynayabiliyo. sanırım biz ebeveynler bişeyler almak konusunda bebeklerden daha hevesliyiz....
canım senin kızın ileride büyük bir pastane işletmecisi olacak bence :) kurabiye kalıbı ve yumurta fırçasıyla oynadığına göre :)
Chicco bakım seti (bebeğime hiç yaramadı, sebamed kullanıyorum.)
Anakucağı bel desteği
Küvet filesi (küvet süngeri kullandım, filede hiç yıkamadık)
Boğulma önleyici yastık
Lansinoh göğüs kremi (Garmastan çok daha iyi)
Göğüs kalkanı
Tüm tulumlar ve çapraz giydirilen zıbın takımları (asında giysi olayını abartmamak ve deneyimlemeden almamak lazım, birçok arkadaşım da tulumlardan memnundu)
Biberonlar
tüm örgü yelek ve patikler (ev sıcak oluyor zaten, hiç gerek yokmuş)
vay be bu konu benım ıcın okdr iyi geldıkı tamda ıkı hafta sonra alısverıse cıkcaktık eşimle.. eşim kaza gecırdı o nedenle maddi yönden dardayız ne kdr para harcarız düşüncesi ile yatıp kalkıyorum uzun süredir cok ihtiyac varmıkı dıye cunku ılk bebegım ve birşey bilmiyorum ama anladımkı az ve öz almak daha mantıklıymış 0-3 bı kac parca zıbın ve 3-6 zıbını yanı alttan cıtcıtlı askılı kollu almayı düşünüyorum bı kac tane coguda zarar ama yaz cocugu olcagı ıcın hergun kıyafet gideer gibi gelıyor ınsallah herseyı olur ama az ve öz olur dediğiniz gibi araba almayı dusunmuyorum oyuncak hedeflemıyorum dıs giyim hiç almıycam cunku bızım etrafdan hep kıyafet hedıyesı gelır bızım burda öyle park yatak ve temel ihtiyaclarını alsak yeterlıdır sanırım tecrubelı anneler beklıyorum yorumlarınızı :)
bebeğinize büyük hevesle alıp daha sonra kullanışsız olduğunu farkettiğiniz şeyler varsa paylaşalım...
dogmadan önce heveslenip aldigim tulumlari 1 veya 2 kez ancak giydirebildim cok para harcadim bos yere cok pismanim simdi:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?