Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Chiccoya benzer olarak, Prego ve so bayb anne yani var modeli cok benziyor kullanan varmi fiyati daha uygun?

canim bende chicco degilde boyle baska daha uygun markayi almayi dusunuyorum. Bence hic bir farki yok sonucta tabi chicco kismen markayada oduyoruz. Kendin bakip uygun rahat oldugnu dusunecegin alabilirsin dediign markalara baktim guzele benziyor.

canim bende chicco degilde boyle baska daha uygun markayi almayi dusunuyorum. Bence hic bir farki yok sonucta tabi chicco kismen markayada oduyoruz. Kendin bakip uygun rahat oldugnu dusunecegin alabilirsin dediign markalara baktim guzele benziyor.
Evet cnm 800 900 lira olmus 6ay icin cok degil mi ya ? gerci diger markalar chiccoya gore uygun yoksa diger markalarda 400 500 az para degil uygun diye alinacak mecbur ikinci elden yanada ben pek sicak bakmiyorum dogumdan itibaren yatacak sonucta

Emziği daha hastanede vermeye başlayanlar var.versek mi ne yapsak.çok kolaylık diyolar

Evet cnm 800 900 lira olmus 6ay icin cok degil mi ya ? gerci diger markalar chiccoya gore uygun yoksa diger markalarda 400 500 az para degil uygun diye alinacak mecbur ikinci elden yanada ben pek sicak bakmiyorum dogumdan itibaren yatacak sonucta

canim ben sahsen o uygun markalardan almayi dusunuyorum yatak konusunda ikinci elde olabilir tabi temiz az kullanilmis ise ama ben yeni alip kullanicam 3 ay sonrada satarim yari fiyatina diye dusundum.

Veya bak karar ver esinede goster ama daha almiyabilirsin, dogumdan sonra baktin 1 hafta sonra cok lazim olucak esini gonderir alip getirisin hemen evine. Ilk cocugun ise eger tabi tereddutte kalabilirsin.

Emziği daha hastanede vermeye başlayanlar var.versek mi ne yapsak.çok kolaylık diyolar

Ya aslinda hemen vermeyin anneyi az emer falan diyorlar tabi ama ben o sorunu yasamadim. Biz hastaneden eve geldigimiz ilk hafta emzigi vermeye basladik. Kilo alimida uykusuda cok iyi olunca bir zararini gormedik sahsen

Kullanici yorumları hic bi eksik olmadigini rahat kullandıklarını yazmis bencede uygun fiyatli olanlar daha mantikli

Belki yazılmıştır ama emzik öyle hemen koşup almanıza gerek yok. Önce bebeğinizi tanıyın, bazı bebekler hiç emzik almıyor.

Ya aslinda hemen vermeyin anneyi az emer falan diyorlar tabi ama ben o sorunu yasamadim. Biz hastaneden eve geldigimiz ilk hafta emzigi vermeye basladik. Kilo alimida uykusuda cok iyi olunca bir zararini gormedik sahsen
Ben de vermeyi düşünüyorum açıkçası .valla kurtarıcı diyolar denemek lazım

yani gercekten oyle, cok var etrafimda biberonu sonra kabul etmeyen veya emzigi kabul etmeyip anneyi emzik niyetine kullanan soyle soyliyim resmen iskence hem anne hem bebek icin. 4 aydan sonra bebege biberon veya emzik verince haliyle bebek itiraz ediyor. Sicacik anne gogsu kokusu varken.

Ben bebegimi guzelce doyuruyordum sonrasinda memeyi veriyorduk emerek tosuncuk gibi uyuordu.Emzigi emince cocuk resmen sakinlesiyor uyku geliyordu. Tavsiye ederim yani.

Tek suna dikkat edin kizlar dogumdan sonraki ilk 2 hafta falan bebegin annesini cok kisa aralarla emmesi lazim gogsunu. Emzikle cocuk halsizlikten uyursa ve uyandirmazsan cocuk sarilik olabilir. Sonucta cocuk halsiz kaliyor uyanmaya dermani kalmiyor. Tabi bu bebekten bebege fark eder. Benimki resmen ortaligi yikiyordu acikca o yuzden bu sorunu yasamadik. ama bir tanidigim iyi uyuyor diye emzirmedi bebegi uyandirmadi bebek sarilik oldu hatta hastanede kuvezde yatti.

yeni annelere fikir olsun.

Penye onlukler bebegin agiz suyu akarken yumusak guzel oluyor ama onlari yemek yerken mama icin kullanmayin. Mama yerken cunku lekeler cikmiyor. Bende musamba onlukleri tercih etmiyordum plastik diye birde herseyi akiyor uzerinden. Sonralari pahali ama omurluk onlukleri kesfettim. Parasut kumasindan yapilan leke tutmayan yuzeyi polar gibi onlukler. Size sunu soyliyim 30 tane onluk yerine 1 tane bu onlukten alin bir kac tanede sulu agiz icin yeterli. Cunku muz veya diger inatci lekeleri hayatta cikaramazsiniz kumas onluklerden .

Bu parasut kumasindan yapilan polarli gibi onlukler pahali ama leke tutmuyor yikadigin an as evin icine 5 dakikada kuru gibi. http://www.sillybillyz.eu/products/eat/plainbib.html

Bulabilirseniz bir bakin derim.

Süper hemen bakayım, ben de size önereyim. Chicco oyun parkı ve cam biberon hediyeleri varmış. Buradaki gibi giriş yapıp fikir yazıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

canim damakli en kolay tutulan emzik 1 tane alabilirsin. ilk zamanlar zaten alisana kadar biraz sanki kuscakmis gibi yapabilir degisik birsey agzina girdigi icin veya azindan devamli dusurur tam tutamaz ama iste zamanla ogreniyor.

herkeze mi veriyorlar hediyeleri yoksa cekilis mi canim ?

sarikirmizim Chicco oyun parkını en çok içerik giren yazara vereceklermiş, Cam biberon da 10 içerik yazan ilk 10 üyeye. Ben üye oldum şansımı deniyorum, nasılsa bu dönemde hep yazıyoruz tecrübelerimizi, aynen buraya yazdıklarım gibi oraya yazıyorum hediye de kazanmış olacağım :) bir inceleyin kaçırmaz bence, eşe dosta da söylüyorum.

Ama bebeğin emzik alıp almayacağını öğrenmek için önce bir emziği vermek gerekmiyor mu ağzına :)

Bir de bir yerde okumuştum "kimi bebeklerde emme iç güdüsü çok yüksek olduğu için anneyi yalancı emzik gibi kullanmaya başlıyor işte öyle olursa yenidoğan emziği 2. haftadan sonra bile kullanılabilirmiş". ki çoğu kişi marka olarak Avent tercih etmiş. Ama bazı bebeklerin emme olgunluğu daha geç gelişiyormuş o yüzden 6. aya kadar beklemek gerekmiş." Yani bebek doğduktan sonra, karnı doyduğu halde aranıyorsa, halla emecekmiş gibiyse emzik verilebilir"

canim ben yurtdisindayim zaten o yuzden pek sansim olmaz sanirim tabi ordaki evimizde olsa guzel olur ama kazanabilicegimi pek sanmiyorum. Bi bakim artik.Dusundugun icin tesekkurler

aynen canim ayrica birde ben bebegimi ilk eve geldigi haftada verme sebebim doyurduktan sonra yatagina yatirinca hemen parmagini elini pijamasini agzina sokma cabasini gordum emmek icin birseyler ariyordu. Baktim ben emzik vermezsem parmak emmeye baslicak o yuzdende verdim hemen. Sonucta parmak emme daha buyuk sorun. Ayrica birakmasida daha zor emzigi en azindan ben verdigim zaman emmer ama parmak her daim yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…