- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
Chiccoya benzer olarak, Prego ve so bayb anne yani var modeli cok benziyor kullanan varmi fiyati daha uygun?
Evet cnm 800 900 lira olmus 6ay icin cok degil mi ya ? gerci diger markalar chiccoya gore uygun yoksa diger markalarda 400 500 az para degil uygun diye alinacak mecbur ikinci elden yanada ben pek sicak bakmiyorum dogumdan itibaren yatacak sonuctacanim bende chicco degilde boyle baska daha uygun markayi almayi dusunuyorum. Bence hic bir farki yok sonucta tabi chicco kismen markayada oduyoruz. Kendin bakip uygun rahat oldugnu dusunecegin alabilirsin dediign markalara baktim guzele benziyor.
Emziği daha hastanede vermeye başlayanlar var.versek mi ne yapsak.çok kolaylık diyolaraynen canim biraz daha buyudu mu anneye alismis oluyor ayri yatamiyor cocuk. Ayri sekil emzirmede oyle yalanci emzigi almiyor bebekler az daha buyudu mu annenin gogsunde uyumaya alistigi icin. Her uyandiginda anne gogsunu istiyor uykuya dalabilmek icin. Bende kizimi yalanci emzige alistirmistim. Gece uyansa bile elleriyle emzigin boncugunu bulup kendi agzina goturuyordu hic beni aramiyordu aglamiyordu.
Evet cnm 800 900 lira olmus 6ay icin cok degil mi ya ? gerci diger markalar chiccoya gore uygun yoksa diger markalarda 400 500 az para degil uygun diye alinacak mecbur ikinci elden yanada ben pek sicak bakmiyorum dogumdan itibaren yatacak sonucta
Emziği daha hastanede vermeye başlayanlar var.versek mi ne yapsak.çok kolaylık diyolar
Ama bebeğin emzik alıp almayacağını öğrenmek için önce bir emziği vermek gerekmiyor mu ağzına :)Belki yazılmıştır ama emzik öyle hemen koşup almanıza gerek yok. Önce bebeğinizi tanıyın, bazı bebekler hiç emzik almıyor.
Ben de vermeyi düşünüyorum açıkçası .valla kurtarıcı diyolar denemek lazımYa aslinda hemen vermeyin anneyi az emer falan diyorlar tabi ama ben o sorunu yasamadim. Biz hastaneden eve geldigimiz ilk hafta emzigi vermeye basladik. Kilo alimida uykusuda cok iyi olunca bir zararini gormedik sahsen
Ben de vermeyi düşünüyorum açıkçası .valla kurtarıcı diyolar denemek lazım
yeni annelere fikir olsun.
Penye onlukler bebegin agiz suyu akarken yumusak guzel oluyor ama onlari yemek yerken mama icin kullanmayin. Mama yerken cunku lekeler cikmiyor. Bende musamba onlukleri tercih etmiyordum plastik diye birde herseyi akiyor uzerinden. Sonralari pahali ama omurluk onlukleri kesfettim. Parasut kumasindan yapilan leke tutmayan yuzeyi polar gibi onlukler. Size sunu soyliyim 30 tane onluk yerine 1 tane bu onlukten alin bir kac tanede sulu agiz icin yeterli. Cunku muz veya diger inatci lekeleri hayatta cikaramazsiniz kumas onluklerden .
Bu parasut kumasindan yapilan polarli gibi onlukler pahali ama leke tutmuyor yikadigin an as evin icine 5 dakikada kuru gibi. http://www.sillybillyz.eu/products/eat/plainbib.html
Bulabilirseniz bir bakin derim.
Ama bebeğin emzik alıp almayacağını öğrenmek için önce bir emziği vermek gerekmiyor mu ağzına :)
Ben de vermeyi düşünüyorum açıkçası .valla kurtarıcı diyolar denemek lazım
herkeze mi veriyorlar hediyeleri yoksa cekilis mi canim ?
Ama bebeğin emzik alıp almayacağını öğrenmek için önce bir emziği vermek gerekmiyor mu ağzına :)
Rica ederim :)canim ben yurtdisindayim zaten o yuzden pek sansim olmaz sanirim tabi ordaki evimizde olsa guzel olur ama kazanabilicegimi pek sanmiyorum. Bi bakim artik.Dusundugun icin tesekkurler
Bir de bir yerde okumuştum "kimi bebeklerde emme iç güdüsü çok yüksek olduğu için anneyi yalancı emzik gibi kullanmaya başlıyor işte öyle olursa yenidoğan emziği 2. haftadan sonra bile kullanılabilirmiş". ki çoğu kişi marka olarak Avent tercih etmiş. Ama bazı bebeklerin emme olgunluğu daha geç gelişiyormuş o yüzden 6. aya kadar beklemek gerekmiş." Yani bebek doğduktan sonra, karnı doyduğu halde aranıyorsa, halla emecekmiş gibiyse emzik verilebilir"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?