Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Buraya sürekli yazıyorum inşallah rahatsız etmiyorum. Bebek olmadan önce çok yaralanmıştım.belki birileri yararlanır diye yazıyorum..
Aklınıza grldikçe yazın iyi yapıyorsunuz sağolun gerçekten.ilk bebek o kdar tecrübrsizim ki sudan çıkmış balığa döndüm temel şeyleri almaya çalışırken bile

ahsap besik birsuru para verdik sayili yatti pilli bi salincak var adini net tm bilmiyorum kucuk bisey havada sallaniyo onda hic hic yatmadi birsuru oyuncak dolu bi oda dolusu gereksiz bnce oyuncak fazla alinmasin giydiremedigim birsuru kiyafet hizli buyuyolar ve asla kiyafetlerde yazilan yas tutmuyo buyudukce alinsin kiyafet

Anne yani olarak ne oneriyorsunuz kizlar?
Dogumdan sora rahat ve yormacak bi model tavsiyeniz varmi?

Aklıma yine geldi kızlar :) oyun halısı mutlaka alın. Marka model önemli değil. Suan 5.5aylık yeni yeni sıkılmaya basladı.
Yemek falan yaparken atıyorum düştü mü derdi olmuyor yerde olduğu için. Çıngıraklara vurunca da İyİ olduğunu anlıyorum..

Ay bende chicco urban plus düşünüyordum yorumunu görünce kararsız kaldım canım
Urban plus yerine chicco lite way plas dusunebilirsin urban cok agir canm yepyeni duruyo benimki fazla kullanadim liteway bakiyorum bende birde benim bulundugum sehirde cok uygun degil urban icin daka kucuk hafil araba isimi gorur benim bayir yokus hep buralar

Biz genelde arabayla gidiyoruz her yere evimiz dağın başında zsten pek kullanmayacağız görünüşü hoşuma gidiyor urbanın ama tabi sonradan pişman olmak istemiyorum ikisinide sürüp denemek lazım en iyisi. Teşekkür ederim canım

Yorgan kullanılıyor mu bebeklerde ? Zararlı diye duydum ben .mart sonu doğumum almasam battaniyeyle idare etsek diyorum.evimiz de çok sıcak oluyor

Yorgan kullanılıyor mu bebeklerde ? Zararlı diye duydum ben .mart sonu doğumum almasam battaniyeyle idare etsek diyorum.evimiz de çok sıcak oluyor
Benim kızım 2.5 aylık ben henüz kullanmıyorum dediğin gibi battaniye ile idare ediyorum heralde 1 yasindan sonra kullanmaya başlarım bebekler çok küçük yorgan ağzını burnunu kapatıp Allah korusun bogabilir. Havalar daha da soğuyunca uyku tulumu kullanmayı düşünüyorum

chicco liteway plus aldık biz ama tekerleri biraz sıkıntılı, manevra kabiliyeti azaldı. 9.5 aylık bebeğim bu arada yani daha çok kullanmadık.

yorgan biz de hiç kullanmadık, 2017 şubat doğumlu oğlum, kalın battaniye kullandım doğduğu zamanlar. bu kış da 2.5 tog değerli uyku tulumu kullanıyoruz.

Lite way plus kac kiloydu anakucucagi arabani diger tarafini kapatip uzerine takildgi icin agirlik hisediliyormu? Boyle durumda sadece anakucagini takabiliyormuyuz? Araba guzel pratik bende incelemistim ama kiliflari ince ve cok kaliteli gelmedi anakucaginin ki iyiydi

birkaç tane var yorganı.
daha hiç kullanmadık

kizlar benim cok guzel chicco ana kucagim vardi ama hic kullanmadik desem yeridir. Onun yerine bebek araba koltugu varya onu kullandik. Bazi seyler cocuktan cocuga fark ediyor herseyi onceden almayin ihtiyac halinde alin.

Ben mesela simdi hamileyim ve kanguru almayi dusunuyorum yeni dogunca kullanmak. Once stokke alcaktim sonra baska marka sonra internette iyice arastirinca farkina vardimki aslinda en iyisi penye ve pamuk bezle sarmak. ozel baglama sekilleri var. En ergonomik hali bu ayrica digerleri bebegin bacaklarina ve kalcasina zarar veriyor ve dogumdan itibaren kullanmasi sakincali.

Daha sonra buyuyunce zaten kullanmayi dusunmuyorum cunku cok agir oluyor.

sakın öyle düşünme .büyüyünce daha rahat kullanılıyor.
elde bebek taşımakla aynı olmuyr.eşit dağılıyor yük.
benimki momfortbaby.solombaby alan ark.larda memmun.neko vardı bide.bunlar ergonomik olanlar...haziran annelerinin bir çoğu aldı.kullanıyor.benim tostik şuan 9 kilo

Oyle mi diyorsun, ben yeni dogunca aslinda kullanmayi dusunuyorum. Valla kizimda bitisik ikiz gibi yasadik ilk 3 ay koltuktan kalkamiyordum uzerimde uyudugu icin. Saf gibi o zaman niye almadiysam. Simdi bu sefer onceden almayi dusunuyorum. evde takarim o uyur bende ufak tefek islerimi yaparim.Yaz bebegi olucagi icin tatile falan giderim belki. Ucak falan vesaire iyi olur diye dusunmustum.

Zaten biraz buyudu mu biryere giderken bebek arabasini kullanirim diye dusunmustum.

Simdi baktimda sen solombaby kullanmissin bunlar tam kaguru degil yari bez seklinde bunuda aslinda dusunebilirim. Tamamen bez olanlari baglamasi cozmesi mesele aslinda pek icime sinmiyordu ama denicem. Sen ne zaman ilk kullanmaya basladin ?

Fiyatida baya uygunmus aslinda. Bunu arastiricam tesekkurler

ben momfortbaby kullanıyorum.şuan 6 aya girecek oğlan.ama gruptan birçok kişi solombaby aldı.onlarda memmun.
bir kez ayarlıyorsun sonra standart tak çık...
yenidoğan aparatınıda almayı unutma..ben 3 aylıkken aldım ama hakkını çok vermedim.kullanıyorum yınede.

M
momfortın fiyatı nasıldı?bunların içinde en ucuz solombaby hatta baya fiyat farkı var böyle olunca insan “acaba bir iş mi var “diye düşünüyor.o kadar endekslenmişiz ki fiyat kalite orantısına halbuki be kadar yanlış.boba var bir de vs vss

Ben sitesinden 205tl ye aldım momfortbaby i.
Bobayı kullanan arkadaş var. Çok memnun oda.
Ucuz mu bir durum mu var deme. Ergonomik olması yeterli. Buradaki ismi geçenlerin hepsi ergonomik...
Kanguru olayında en büyük sıkıntı bazı bebekler malesef sevmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…