Dışarı çıkarırken tulum üzerine yelek ve astronot giydiririm diye düşündüm. Bakalım zamanla tecrübe edip göreceğiz.evet sanırım haklısın. ben de hani bu bebek dışarı çıkarken ne giyecek, hep pijama gibi şeyler mi giyecek diye düşünüp alayım demiştim ama sanırım giydirilmiyor...
evet ben de bol bol iç body ( bol dediğim 6 şar tane falan..) 6 tane 3-6 ay tulum aldım. 0-3 ay 3 tane tulum almayı planlıyorum. 2 tane de hastane çıkışı alıcam. zaten hastane çıkışları yenidoğan olacak tekrar yenidoğan tulumu falan almayı düşünmüyorum. Bi de erkek bebek bekliyorum belki iri olabilir, son anlara bırakıyorum yenidoğan beden almayı. herkes genelde küçük almayın demiş o yüzden daha çok 0-6 ay aldım ben de :)Ben kaşıntı yapabilir diye kazak almadım. Genelde önü ve bacakları çıtçıtlı tulum aldım. 4 tane yenidoğan tulumu, 4 tane 0-3 ay, 8 tane 3-6 ay aldım. İçine atlet giydirip üstüne tulum giydireceğim ihtiyaç olursa yelek giydiririm diye düşündüm. Bir de polar tulum aldım o da 3-6 ay arası.Kime sorsam bebekler çabuk büyüyor çok fazla küçük elma dedikleri için bu şekilde alışveriş yaptım.mondodo
Yenidoğanı fazla almayı kimse tavsiye etmiyor nasıl büyüdüğünü anlamıyorsunuz diyorlar. Bu arada bizimki de erkekevet ben de bol bol iç body ( bol dediğim 6 şar tane falan..) 6 tane 3-6 ay tulum aldım. 0-3 ay 3 tane tulum almayı planlıyorum. 2 tane de hastane çıkışı alıcam. zaten hastane çıkışları yenidoğan olacak tekrar yenidoğan tulumu falan almayı düşünmüyorum. Bi de erkek bebek bekliyorum belki iri olabilir, son anlara bırakıyorum yenidoğan beden almayı. herkes genelde küçük almayın demiş o yüzden daha çok 0-6 ay aldım ben de :)
Bebek doğmadan çok alışveriş yapmayın. Doğduktan sonrada cıkıp yada netten alırsınız.Tam zamanında görmüşüm yazınızı iyi ki.Bu hafta sonu bebiş için alışveriş yapacaktık. Hepsini 0-3 ay kıyafet alacaktık hiç almayalım o zaman.
Yenidoğanı fazla almayı kimse tavsiye etmiyor nasıl büyüdüğünü anlamıyorsunuz diyorlar. Bu arada bizimki de erkek
Kazak filan yenidoğan için eziyet bence, bir süre pijamayla eşofmanla, zıbınla, tulumla gezecek bebeğiniz. İnanın daha rahat oluyor :) Hee birde Yelek örün bol bol, kış bebeğiyse eğer çok lazım oluyor.ya bu konuda ben de merak içindeyim. Daha çok 3-6 ay aldım ben de. Bi de mesela 0-3 aylık bebeğe sweatshirt, kazak falan almak gerekiyor mu, yoksa hep böyle pijama gibi şeylerle mi gezecek bu bebekler :) Yani hep zıbın falan mı giyiliyor. Umarım anlatabilmişimdir :)
Şart değil biraz isteğe bağlı. İsterseniz bebeğiniz doğduktan sonra alın, ihtiyaç duyarsanız almış olursunuz ve atıl durumda kalmamış olur.Bundan almayı düşünüyorumda benim bebişe gereklı olduğunu düşünüyorum alan var mı bundan ya da almalı muyım sizce ne dersiniz kızçeler
Canim oyun halısı ni nasıl temizledin makinede yıkanmaz yazıyor üstünde elimde mi yıkasam silsemmi bilemedimOğlum 3. Ayının içinde, kıyafet olarak hep az az ihtiyacına göre alıyorum özellikle çıtçıtlı bodyler çok çabuk küçülüyor. Babynest tarzı bebek yatağı olmazsa olmazım her yerde onun içine koyuyorum bebeğimi. Chicco next to me almıştım ama bir iki kez hariç kullanamadım :/ hep yanımda yatırıyorum çünkü :) muhtemelen ayırdığımda artık o yatağa olmayacak. Onun dışında babybjörn ev tipi anakucağı favori aldıklarımdan oldu. ve şimdilerde maymun adası aktivite halısı aldım bayılıyoruz.
Yıkamadım cnm sadece nemli bezle sildim okadar ya ben aşırı titizlenmiyorum bu konularda eline alacağı herşeyi silip yıkayamayızCanim oyun halısı ni nasıl temizledin makinede yıkanmaz yazıyor üstünde elimde mi yıkasam silsemmi bilemedim
Sağol canım bende sileyimYıkamadım cnm sadece nemli bezle sildim okadar ya ben aşırı titizlenmiyorum bu konularda eline alacağı herşeyi silip yıkayamayız
Bundan almayı düşünüyorumda benim bebişe gereklı olduğunu düşünüyorum alan var mı bundan ya da almalı muyım sizce ne dersiniz kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?