Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

evet sanırım haklısın. ben de hani bu bebek dışarı çıkarken ne giyecek, hep pijama gibi şeyler mi giyecek diye düşünüp alayım demiştim ama sanırım giydirilmiyor...
Dışarı çıkarırken tulum üzerine yelek ve astronot giydiririm diye düşündüm. Bakalım zamanla tecrübe edip göreceğiz.

evet ben de bol bol iç body ( bol dediğim 6 şar tane falan..) 6 tane 3-6 ay tulum aldım. 0-3 ay 3 tane tulum almayı planlıyorum. 2 tane de hastane çıkışı alıcam. zaten hastane çıkışları yenidoğan olacak tekrar yenidoğan tulumu falan almayı düşünmüyorum. Bi de erkek bebek bekliyorum belki iri olabilir, son anlara bırakıyorum yenidoğan beden almayı. herkes genelde küçük almayın demiş o yüzden daha çok 0-6 ay aldım ben de :)

Kızlar yavrular küçücük oluyorlar kazak sweat pantolon tarzı şeylerle rahat edemezler şakın almayın,büyüdükçe o tarz şeyler alırsınız. Çıtçıtlı badiyi de mümkünse önden kapanan tarzda alın giydirmesi daha kolay oluyor. Büyüdükçe kafadan geçirilenleri kullanırsınız zaten. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Yenidoğanı fazla almayı kimse tavsiye etmiyor nasıl büyüdüğünü anlamıyorsunuz diyorlar. Bu arada bizimki de erkek

Tam zamanında görmüşüm yazınızı iyi ki.Bu hafta sonu bebiş için alışveriş yapacaktık. Hepsini 0-3 ay kıyafet alacaktık hiç almayalım o zaman.
Bebek doğmadan çok alışveriş yapmayın. Doğduktan sonrada cıkıp yada netten alırsınız.
Benım bebek küçük doğdu yenidoğan için 4zıbın almıştım onuda İyİ Kı almışım 0-3ler buyuk olmustu. Sonra bir anda buyurdu. Haa bide 0-3&3-6&6_9mutlaka uzaktan bakın boylarını ölçen. Bazen hepsi aynı boy oluyor.
Mothercare ve lcw den aldıklarım çok iyi çıktı. Ebebekte soobedende aldım ama en İyİsi bunlardı.

Yenidoğanı fazla almayı kimse tavsiye etmiyor nasıl büyüdüğünü anlamıyorsunuz diyorlar. Bu arada bizimki de erkek

hayırlı olsun tatlım, Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. İnsan tecrübesiz olunca biraz böyle zorlanıyor işte ama yine de çok eğlenceli :)

Kazak filan yenidoğan için eziyet bence, bir süre pijamayla eşofmanla, zıbınla, tulumla gezecek bebeğiniz. İnanın daha rahat oluyor :) Hee birde Yelek örün bol bol, kış bebeğiyse eğer çok lazım oluyor.

Bundan almayı düşünüyorumda benim bebişe gereklı olduğunu düşünüyorum alan var mı bundan ya da almalı muyım sizce ne dersiniz kızçeler
Şart değil biraz isteğe bağlı. İsterseniz bebeğiniz doğduktan sonra alın, ihtiyaç duyarsanız almış olursunuz ve atıl durumda kalmamış olur.

Oğlum 3. Ayının içinde, kıyafet olarak hep az az ihtiyacına göre alıyorum özellikle çıtçıtlı bodyler çok çabuk küçülüyor. Babynest tarzı bebek yatağı olmazsa olmazım her yerde onun içine koyuyorum bebeğimi. Chicco next to me almıştım ama bir iki kez hariç kullanamadım :/ hep yanımda yatırıyorum çünkü :) muhtemelen ayırdığımda artık o yatağa olmayacak. Onun dışında babybjörn ev tipi anakucağı favori aldıklarımdan oldu. ve şimdilerde maymun adası aktivite halısı aldım bayılıyoruz.

Canim oyun halısı ni nasıl temizledin makinede yıkanmaz yazıyor üstünde elimde mi yıkasam silsemmi bilemedim

Canim oyun halısı ni nasıl temizledin makinede yıkanmaz yazıyor üstünde elimde mi yıkasam silsemmi bilemedim
Yıkamadım cnm sadece nemli bezle sildim okadar ya ben aşırı titizlenmiyorum bu konularda eline alacağı herşeyi silip yıkayamayız

merhaba tekrar hanımlar..
benim bebek biraz iri o yuzden hiç ayında birşey giydiremedim.
o kadar özendiklerim aldıklarım kaldı.
bebeğim erkek.
isteyen olursa satabilirim.
alt üst eşofman takımları var birde astronot var.özellikle kış bebeğine olur. 0-3 aydı hediye geldi benımkı şuan bile 4.ayı geçti.giymesi imkansız yani. onuda satabilirim.
oyun halımız var 1 ay sonra onlada işimiz bitecek muhtemelen .

Bundan almayı düşünüyorumda benim bebişe gereklı olduğunu düşünüyorum alan var mı bundan ya da almalı muyım sizce ne dersiniz kızçeler

benimde cok hosuma gidiyor goruntusu falan cok guzel ama sunu soylemeliyim cok gereksiz birsey, benim 1 tane kizim var 3 kilo dogdu ama her ay en az 1 kilo alinca bunlara sigmiyor 2 ay bile yatamiyor icinde ve allah korusun yuzu kenar yastiga gelip kotu sonuclar olmasin.

canim dogumdan sonra elektrikli sut pompasini almanizi tavsiye ederim, arastirin karar verin ama daha almayin. Bazi annelerde ne kadar istesekte sut olmuyor ve ucuz birsey degil elektrikli pompa. Benim kuzenim almisti ama hic isine yaramadi sutu olmadi cunku

Ben dogumdan sonra aldim Avent elektrikli pompa baktim sutum geliyor ve cokta kullandim calisan anne olarak sutumu sagiyordum.

hanimlar bazi urunler kisiden kisiye degisiyor, bir kac yerde gogus pedi gereksizmis diye gordum ama benim icin cok gerekliydi. Benim bebegim masallah bogazliydi ve goguslerim kucuk. Haliyle gunduzleri cok iciyordu sutumde bol olunca hep akiyordu. Hele geceleri oyle zamanlar oluyor ki bebek uzun uyudu mu lutfen uyansinda goguslerimi bosaltsin diyorsunuz. semsert tas gibi kesiliyor el degmiyor zaten ped camasir pijama yatak hep sut oluyordu kendiliginden akiyor.

Onceden depolamayin eve ama 1 paket alabilirsiniz sonra ihtiyac oldukca alirsiniz.

Ayrica internetten siparis verince bebek mamasi bez gogus pedi gibi eve getiren bir site veya magza bulun. Bazen evden cikamiyor insan ve kurtarici oluyor. Veya baktiniz cok kusuyor bebeginiz hemen kalitesine guvendigniz pijama atlet siparis verirsiniz evinize gelir. Mesela ebebek gibi siteler. Ayrica esinizi gonderince satis danismanina telefonu vermesini rica edip istediklerinizi soyliyebilirsiniz. Benim cok kusan ve devamli agliyan bir bebegim vardi ilk 3 ay disari adim atmadim desem yeridir o yuzden tavsiye ederim.

Selam üyeler, yaz bebeğim oldu.İnternetten heveslenip bolca kıyafet almıştım birçoğunu giyinemedi sıcaktan tek kat giydirdim.Yaz bebeği olucak anne adayları sadece bolca zıbın alın yaz sezonumuz sadece zıbınla geçmişti ve buda bana tecrübe oldu:)

Dönence.. Yok duvara yansıtsın , projektörlü olsun bilmem ne diye araştırıp almıştım. Olmasa da olurmuş
Kanguru.. Evde iş yaparken takarım koyarım kucağıma , alırım yürürüm dedim.3-4 kere kullandım.
Gerisi sırt agrısı

Göğüs pompası! Toplamda 4-5 kere anca kullanmışımdır ne gereksiz birşeydir. Üstelik mutlaka al demişlerdi. Modern zaman icatları. Kandım aldım boş yere ödedim o kadar parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…