Bebek Beslenmesi Bebeğinize aldığınız en gereksiz şeyler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ena2007

Tatlı ogluşumun annesi
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
182
305
31
Hamileler, yeni doğum yapmışlar hosunuzA gittigi icin ya da merak edip aldığınız sonradan da bi işe yaramadı deyip kullanmadığımız veya bebis hızlı buyudugunden/uymadigindam kullanmadığinız şeyler oldu mu olduysa neler?

Bebek tirnak makasi, burun temizleme seysi tirnak makasi hic kesmedi bende normal kucuk tirnak makasi kullandim o tirnak makasi zaten korkup kesmekte zorlaniyorsun birde o kesmiyor burun temizlemek icin pompali biseydi oda kullanilmadi kaldi oyle otribebe burun temizleme seysjni aldik o guzel :)) elbisr olarakta cokok cabuk buyudkleri icin zaten bir ay anca giyiyolar

Evet :) kıyafet konusu zaten başlı başına bir komedi... Ne güzel şirin penye tulumlarımız vardı yikadim giydiririm diye bir kere giydirdim bi hafta sonra olmadı giydiremedim... Çoraplar da kimisi hiç olmadı. Tombik de değiliz ama boyumuz olduğu için tulumlar beklemede ihtiyacı olana gitmek için .olmayan yenileri biriktirecegim birazcık

Çok begenerek ev botu gibi bisey aldım ay görüntüsüde öyle hoşki ama tontiş ayaklara olmadı malesef
Ben de merak ediyorum onlardan ama böyle şeylerle karşılaşınca dedim bekle azicik yurumeyen ayaciklarda pek tatlı duruyor ama o ev ayakkabıları da :) biz daha dördüncü ayimizi yeni bitiriyoruz da .ama alacağım o ayakkabılar dan :)

Gercekten tulumlar cok sıkıntı yaratıyor bende cogunu giydirmedim ayaklı altlarida fazla almamak lazim cabuk boylari uzuyor bebişlerin

Gercekten tulumlar cok sıkıntı yaratıyor bende cogunu giydirmedim ayaklı altlarida fazla almamak lazim cabuk boylari uzuyor bebişlerin

Doğru artık sevimli şeyleri gönlünüzce giydirmek için sabredecegiz. Gerçi oğlanlara pcesit az ama olsun:)

Tulumlar sıkıntı.
Uyku tulumu da kullanılmadı bizde. Kullanılmayınca üzülüyorum.
Bir de bir sürü emzik var. Hiçbirini tutmadı. Ya tutarsa diye aldım..

Ben de o kadar gereksiz şeyler almışım ki çoğunu hiç kullanmadım. Özellikle fazla kıyafet almayın, bir çocuk daha büyütecek kadar kıyafet kaldı elimde. Yukarıdaki arkadaşın da bahsettiği gibi uyku tulumunu hiç giyinmedi, normal tulumlarini da bir yada 2 kez giyindi sonra küçük gelmeye başladı. Burun pompası yerine burun aspratoru alın. Ana kucagi puset almıştım onu da birkaç kez kullandım, zaten doktorumuz da onermedi. Omurga yapısı için sakincaliymis. Ayrıca bez stoku da yapmayın. Çünkü hemen buyuyorlar ve bezler elinizde kalıyor.

Biz de internetten uygun fiyata bez almıştık koliyle yavrucak serpilince elimizde kaldı :)
Bebegin yediği helal giydiği haram derler :)

Benim ikinci oldugu icin kiyafetleri bile cok sınırli aliyorum ilkinde yaptigim hatalari bunda yapmadim biraz buyudukce ne kadar kiyafeti kucuk geliyosa gidip yerini dolduruyorum o kadar 4.5 aylik oglum biyerede cikamiyoruz evdede pijamalar giyiyor hep suslu cicili bicili kiyafetlere gecmedim henuz

Aynı biz de öyleyiz. Ana oğul evde pijamalarlayiz:). Allah bagislasin.

Ben farklı yazayım çok iyi yapmışımda almışım dediğim 3 şey var çünkü kıyafet olarak hastane çıkış setinden başka bişey almadım ablamın kızının küçükleri ve hediyeler sağolsun gelelim 3 şeye birincisi ağız bezi ikincisi penye yelekler yün olanlar evde terletiyor üçüncüde kilotlu çorap benim kız eldiven tutmuyor birde evde şapka takmıyorum öylece duruyorlar

Streil etme makinesi ( tek tek uğraşamıyorum tencere büyük at içine hepsini) buhar makinesi ( sürekli suyu bitiyor yanar bişey olur korkuyorum peteğe havlu ıslat koy) bu ikisini almamalıydımm :))

Arkadaşlar çocuğu olanlar kıyafet yardımında bulunabilirmisiniz 5 yaşında kız 3bucuk yaşında erkek 11 aylık oğlum için giydirilmeye müsait çok ihtiyacım var yardımcı olur musun acaba

Yün yeleklerimiz dolapta eskiyor. Bir de emzirme yastığı aldım ama kullanmadım hiç benim için çok gereksizdi belki de kullanmayı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…