Bebek Beslenmesi Bebeğinize aldığınız en gereksiz şeyler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Burun temizleme aparatı,rahat yatmasını sağlayacak üçgen uzun iki parçalı yastık.aklima bunlar geldi.ikisini de hiiiç kullanmadık.ha bir de pudra.onu da hiç kullanmadık.

Banyo suyu derecesi :))) cokda cici bisey. İnsan dogum oncesi dogumdan sonra hayatinin ne kadar degisecegini tahmn edemiyor. Birden bire o kadar yogun oldumki dereceye pil bile takamadim yanisi 1 kere bile kullanmadim :))) klasik usul dirsek tekniginin gozunu seveyim :))

Hamileler, yeni doğum yapmışlar hosunuzA gittigi icin ya da merak edip aldığınız sonradan da bi işe yaramadı deyip kullanmadığımız veya bebis hızlı buyudugunden/uymadigindam kullanmadığinız şeyler oldu mu olduysa neler?
Ya bir de oyun halısı var aklıma kutusunu görünce geldi oglum iki aylıkken almıştım, şimdi bile 10 dakika oynuyor sonra sıkılıyor. Eğer yakininizda oyun halisini deneyeceginiz biri varsa bebeginiz severse alın, sevmezse almayin. Hem ciddi masraf hem de gereksiz kalabalık.

Evet oyun halısı bendede var hiç bakmadı yüzüne, mama ısıtıcı çok gereksizmiş sıcak suya koyunca bile daha hızlı ısıtıyor çok yavaş alet birde uzaktan ateş ölçer hiç güven vermedi kulaktan ölçenle farklı değer veriyor gereksizmiş çocuk uyanmadan ölçerim diye almıştım

gereksiz hiçbir şeyi yok... öyle ki kıyafet fazla almadım yıkayıp yıkayıp giydiriyorum uzaması yavaşlayana kadar çok kıyafet almayacağım

Cicili bicili kıyafetler
Rengarenk penye şapka ve eldivenler
Oyun halısı
Emzirme yastığı( ay şeklinde olan)
Tırnak makası
Bebek kulak çöpü
Bebek yastığı ( çünkü normal büyük olanlara yatırıyorum)
Tulumlar ( evde ve özelliklede dışarda bez değiştirmek işkence)

Cicili bicili kıyafetler
Rengarenk penye şapka ve eldivenler
Oyun halısı
Emzirme yastığı( ay şeklinde olan)
Tırnak makası
Bebek kulak çöpü
Bebek yastığı ( çünkü normal büyük olanlara yatırıyorum)
Tulumlar ( evde ve özelliklede dışarda bez değiştirmek işkence)
Bebeğinizin tırnaklarını neyle kesiyorsunuz ?

Emzik ve biberon. KEsinlikle aldığıma pişmanım. onları çevremi dinleyerek olmazsa olmaz zannederek almıştım ama alakası yokmuş. Onlar dışındaki herşeyi bebeğimin ihtiyacına göre almışım.

Bebek olmadan bilemiyosun mesela agiz bezini kullanmiyorum havlu kagit kullaniyorum, pudra kullanma dedi hemsireler, kayinvalidem uzun kollu citcitli badi almis giydiremedim yani kiminin cok kullandigini kimi kullanamiyo.

Ama bebeklere yelek ve patik giydirilir ki sıcacık tutar hemde. Neden gereksiz olsun :KK36: Ben yün tercih etmedim sadece, normal iple örüyor annem.
Evimiz kömür kaloriferi ile ısınıyor ve o kadar sıcakki sadece çorap giydiriyoruz yün patik giydirmek mümkün değil. Ağustosun en yoğun sıcakları oluyor ya hep öyle evin içi

Evimiz kömür kaloriferi ile ısınıyor ve o kadar sıcakki sadece çorap giydiriyoruz yün patik giydirmek mümkün değil. Ağustosun en yoğun sıcakları oluyor ya hep öyle evin içi
O zaman anladım canım yeterli geliyordur tabi. Bizde dogalgaz var ben giydiririm:anne::halay:

C yastığı hiç kullanmadım nerdeyse. Bi de doğuma götürmüştüm, boş yere taşımışım. Ama insanlar kullanıyolar sanırım. Bi de ayakkabı almıştım bi sürü. Çok hevesim vardı. Ama kızımın ayaklarının tombikliğinden giydiremedim hiç.

O zaman anladım canım yeterli geliyordur tabi. Bizde dogalgaz var ben giydiririm:anne::halay:

Bizim de doğalgaz.
Zıbın, bir kat alt üst ince pijama bir kat da ayrıca bir kıyafet giydiriyorum. İki kat da çorap.
Yeni doğduğunda beş kat çorap giydiriyorum ah yavrum benim.KV sağolsun üşüyor diye diye aklıma girmişti de :)

Rabbim sağlık versin hepsine.

X