- Konu Sahibi victoryvivi
Sanırım onlıne oluyormus. Bu konuyu @derinsularda daha iyi bilirKucak istiyor evet ama
Kucak dışında da hep ağlıyorhuysuz ağlaması bitmiyor
Virüs var suanda oyun terapisine götüremem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım onlıne oluyormus. Bu konuyu @derinsularda daha iyi bilirKucak istiyor evet ama
Kucak dışında da hep ağlıyorhuysuz ağlaması bitmiyor
Virüs var suanda oyun terapisine götüremem![]()
O zaman bilgisayar tablet e alışacakSanırım onlıne oluyormus. Bu konuyu @derinsularda daha iyi bilir
Ay evet o da var. Onu düşünemedim. Ama uzmanlar daha iyi bilirO zaman bilgisayar tablet e alışacak
Değil mi
Şuan muhtemelen artık o süreçleri atlatmissinizdir . Ben de aynısını yaşıyorum. Oğlum 9 buçuk aylık gazliydi hala kucakta .Evet sorum tam da bu .
7 buçuk aylık bebeğim doğduğundan beri kucakcı.
Gazlı bir bebekti sakinleştirip yerine yatırdık ama hep morarırcasına ağladı.
Geri aldık geri sakinleştirdik yatağına koyduk .
Zaten 3 ay memede yaşadık .
40 I çıkar değişir dediler ,3 ayı doldursun dünyaya alışır dediler , 6 aylık olsun oturunca düzelir dediler ama tam 7 buçuk aydır evi geziyoruz .
Bir gün içinde durduğu oynadığı en fazla 5 dakikadır .
Kucak dışında hep şikayetçi hep mızmız .
Bu durum ne zaman normale dönecek
Artık aklı da eriyor bana çok bağımlı , al beni diye kolları ile bana uzanıyor . Uyumamız da evde kucakta gezerek
Bitik durumdayım ...
Gazımız gecti ama sürekli ağlayan bir bebeğim varŞuan muhtemelen artık o süreçleri atlatmissinizdir . Ben de aynısını yaşıyorum. Oğlum 9 buçuk aylık gazliydi hala kucakta .
Evet sorum tam da bu .
40 I çıkar değişir dediler ,3 ayı doldursun dünyaya alışır dediler , 6 aylık olsun oturunca düzelir dediler ama tam 7 buçuk aydır evi geziyoruz .
Artık aklı da eriyor bana çok bağımlı , al beni diye kolları ile bana uzanıyor . Uyumamız da evde kucakta gezerek
Bitik durumdayım ...
Bizimde gaz geçti ama kendi başına oyun oynayabilmeyi öğrenmesini için böyle oldu. Yuruse rahatlarim diye düşünüp o günlerin hayalini kuruyorumGazımız gecti ama sürekli ağlayan bir bebeğim varhep kucak istiyor ya da evin dışında gezmek evde isek hep ağlıyor
![]()
Bizimde gaz geçti ama kendi başına oyun oynayabilmeyi öğrenmesini için böyle oldu. Yuruse rahatlarim diye düşünüp o günlerin hayalini kuruyorum
Allah bagislasin , yardimciniz olsun Evet benim oglumun ozeti olmus , hicbir zaman duzelmiyorlar mizmiz cocuk mizmiz kalıyor ağlamalar kesiliyor bu sefer gelişim dönemine göre ilk başta yaşadığınız sıkıntıları başka bir boyuta davranışa taşıyor. Şimdilik doğal rutini bozmadan kucağa almaya devam edin ihtiyaçlarını zamanında karşıladığından emin olun güvenli bağ oluşsun aranızda ilk bir yıl olan bu ağlamaları bile cok arayacaksiniz ilerde: ) her şey geçiyor evet doğru demişler çevrenizdekiler ama asla bitmiyor bunu da kulak arkasına koyun : )Evet sorum tam da bu .
Bitik durumdayım ...
Alıyorum evetAllah bagislasin , yardimciniz olsun Evet benim oglumun ozeti olmus , hicbir zaman duzelmiyorlar mizmiz cocuk mizmiz kalıyor ağlamalar kesiliyor bu sefer gelişim dönemine göre ilk başta yaşadığınız sıkıntıları başka bir boyuta davranışa taşıyor. Şimdilik doğal rutini bozmadan kucağa almaya devam edin ihtiyaçlarını zamanında karşıladığından emin olun güvenli bağ oluşsun aranızda ilk bir yıl olan bu ağlamaları bile cok arayacaksiniz ilerde: ) her şey geçiyor evet doğru demişler çevrenizdekiler ama asla bitmiyor bunu da kulak arkasına koyun : )