- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Yani aslında birazda benden kaynaklı.Bende bırakmak istemiyodum kucağımdan.zor gelmiyordu.Hani şuan bile alırım yaniDemeyeydin iyidiOkuduktan sonra çöktüm Benim oğlumda 7.5 aylık ve hep kucakta
Kucakta oturursa zor gelmezYani aslında birazda benden kaynaklı.Bende bırakmak istemiyodum kucağımdan.zor gelmiyordu.Hani şuan bile alırım yani
Oğlum 4.5 yaşında ve kucak ve için can atar resmen...ve bebeğim var 5.5 aylık ikisini birlikte dışarda coook tasimisimdir
Hahahha valla broş gibiydi bebekken yakamda.tek elle ne iş yapılırsa yapıyordum.Sol kolum ona aitti.Birakinca da ağlıyordu zır zır.Yeterki ağlamasın diye o anki psikoloji ile boyun eğdim ona.Simdi olsa bir bebeğim belki yapmam ama o zaman manyakca bağlıydım.Bende normal değildimKucakta oturursa zor gelmez
Uyandıktan yatana kadar kucak istese ve bırakınca saniye ağlasa zor gelmez mi ?
mama sandalyesine koyuyorum bir su içeceğim basıyor yaygarayı
ya da ona mama hazırlayacağım bir elime rendeleyeceğim mesela eziyet oluyor o kadar ağlıyor ki
böyle olsa size de zor gelirdi bence.
Kucakta oturursa zor gelmez
Uyandıktan yatana kadar kucak istese ve bırakınca saniye ağlasa zor gelmez mi ?
mama sandalyesine koyuyorum bir su içeceğim basıyor yaygarayı
ya da ona mama hazırlayacağım bir elime rendeleyeceğim mesela eziyet oluyor o kadar ağlıyor ki
böyle olsa size de zor gelirdi bence.
Benim yeğenim öyle idiİnmiyorlar bence.
İnecek olsa en başka kucak istemezdi.
Benşm oğlumda neredeyse aynı sizinki ile.
Ben alıştım galiba tek kolla her işimi görüyorum öyleki telefonla mesajlaşma randuvu alma haberleşme haber okuma yemek yeme tuvalete gitme vs.
Sol kolum yok gibi düşünüyorum...
Bu kucağa alıştırma olayına ben inanmam pek ama kesinlikle bazı çocuklar kucak için doğuyor.
Bir aile dostumuzun kızı oğlumda 20 gn büyük çocuğun umrunda değil dünya. Annesi yatağına bırakıyor en az 1 saat kendi kendine oyalanıyor sonra uyuyor.
Ben daha o çocuğun ağladığını duymadım...
Yapıları bu bizimkilerin...
Eminim gündüz uykuları da kısadır...
Ben de çok seviyorum kızımı ama vücudum bitik ve üzülüyorum 8 aylık olacağız hiç bebek büyütmenin keyfini sürdürmedi banaHahahha valla broş gibiydi bebekken yakamda.tek elle ne iş yapılırsa yapıyordum.Sol kolum ona aitti.Birakinca da ağlıyordu zır zır.Yeterki ağlamasın diye o anki psikoloji ile boyun eğdim ona.Simdi olsa bir bebeğim belki yapmam ama o zaman manyakca bağlıydım.Bende normal değildim
Yine az da olsa duruyormuş bizimki en fazla 2-3 dakikaŞunu okudum ve dedim ki yalnız değilim.
Tek farklı Oyun halısında duruyor Bazen 29 25dk...
Asla oturmak yok.
Geziyıruz kıç kadar evde fellik fellik.
Henüz mama sandalyesi almadık ayı küçük bu ay alıcaz ve oturmahacak gibi geliyor bana da
Az daha sıkın dişinizi şuan tüm ilgi alanı sizsiniz.yakında oyuncaklara falan ilgisi yonelince biraz rahat nefes alırsınız.yurutece binmiyor mu?o benim kurtarıcım olmuştuBen de çok seviyorum kızımı ama vücudum bitik ve üzülüyorum 8 aylık olacağız hiç bebek büyütmenin keyfini sürdürmedi bana
İstwrdim ona kitap okuyayım , masaj yapayım, banyo yapalım ...
ama yok
5. 5 aylıkBenim yeğenim öyle idi
2 yaşında suanda
Kendi kendine saatlerce oyalanırdı
Ne misafirleri eksik olurdu evlerinden ne de kendilerinin gezmediği yer kalmazdı
Ben işime dönemiyorum
Evde hiçbir işimi yapamıyorum
Telefon mesaj okey ama diğer hersey kakıyor
Ağırlaştı bir de tek kolla çok zor yani
Sabahları her yerim ağrıyor zor kalkıyorum
Sizinki ne kadarlık ?
Yine az da olsa duruyormuş bizimki en fazla 2-3 dakika
Sonra basıyor çıplığı
Bazen hayatı boyunca ağlayacak sanıyorum
[/QUO
O da yeni son 1 haftadır.
Alerjisi vardı çok huysuzdu.. Alerjisi biraz aazldı onun etkisi sanırım.
Benim boynumda fıtık çıktı. Sürekli kucakta ben çok zorlanıyorum. Rahat rahat su bile içemiyorum. Sana helal olsunYani aslında birazda benden kaynaklı.Bende bırakmak istemiyodum kucağımdan.zor gelmiyordu.Hani şuan bile alırım yani
Bebeğiniz indi mi kucaktan :) suanda 20 aylık sanırım.Kizim 15aylik yuruyo ama hala kucakta. Surekli kucagimda gezmek istiyi. Dikkatini cekecek herseyi onune seriyorum ama yok illa ki 3dk sonra kucaga gelcek. Valla bende cok yoruldum ama gecer herhalde diye umuyorum
Siz ne yaptınız? Düzelme oldu mu? Benim ki şükür daha iyi. Yürümeye başlayınca mutlu oldu.Bebeğiniz indi mi kucaktan :) suanda 20 aylık sanırım.
Pek değişiklik yok bizdeSiz ne yaptınız? Düzelme oldu mu? Benim ki şükür daha iyi. Yürümeye başlayınca mutlu oldu.
Yaaa çok üzüldüm. Hala kucakta mı tasıyorsunuz. Tam bilmiyorum ama oyun terapileri oluyormus. Bir onu araştırsanız.Pek değişiklik yok bizde
Kucak istiyor evet amaYaaa çok üzüldüm. Hala kucakta mı tasıyorsunuz. Tam bilmiyorum ama oyun terapileri oluyormus. Bir onu araştırsanız.
Keşke indi diyebilseydim. Maalesef daha çok kucağımda üstelik ayakta beni gezdir diyorBebeğiniz indi mi kucaktan :) suanda 20 aylık sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?