- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi victoryvivi
-
yavrucağın bir yerimi ağrıyor bir rahatsızlığımı var acabaEvet sorum tam da bu .
7 buçuk aylık bebeğim doğduğundan beri kucakcı.
Gazlı bir bebekti sakinleştirip yerine yatırdık ama hep morarırcasına ağladı.
Geri aldık geri sakinleştirdik yatağına koyduk .
Zaten 3 ay memede yaşadık .
40 I çıkar değişir dediler ,3 ayı doldursun dünyaya alışır dediler , 6 aylık olsun oturunca düzelir dediler ama tam 7 buçuk aydır evi geziyoruz .
Bir gün içinde durduğu oynadığı en fazla 5 dakikadır .
Kucak dışında hep şikayetçi hep mızmız .
Bu durum ne zaman normale dönecek
Artık aklı da eriyor bana çok bağımlı , al beni diye kolları ile bana uzanıyor . Uyumamız da evde kucakta gezerek
Bitik durumdayım ...
Benim oğlum çok erken yürüdüğü için günlük yaşamda kucağa alma konusunda fikrim yk. Ama uyutma konusu bizde de kucakta taşı taşı gece uyanır yürü yürü şeklindeydi. 1.5 yaş civarı artık bize tak etti çünkü ağırlaştı aşırı zor oluyordu babasını da istemiyor illa ben olacağım ... önce babada durmaya zorladık ben hiç gitmedim biraz ağladı sonra babada durdu onda uyumaya başladı . Beni İstememeye başladı illa babam olsun dedi. Bi Süre böyle devam etti ve eşime de bıkkınlık geldi . Yeter dedik gece uyandı inatla oturduk uyu dedik ağla ağla kalkın dedi yürüyün kucaklayın dedi hayır uyuyacaksan sarılıp uyuyacağız ddik. 3. Gün pes etti ona alıştı . Şimdi ortaya karışık gidiyoruz hastalanınca aşırı nazlanıyor mecburen kucakta geziyo normal zamanda uyanınca kucaklıyoruz bekliyoruz geri uyursa yatırıyoruz hemen. Allah yardımcımız olsun bütün annelerEvet sorum tam da bu .
7 buçuk aylık bebeğim doğduğundan beri kucakcı.
Gazlı bir bebekti sakinleştirip yerine yatırdık ama hep morarırcasına ağladı.
Geri aldık geri sakinleştirdik yatağına koyduk .
Zaten 3 ay memede yaşadık .
40 I çıkar değişir dediler ,3 ayı doldursun dünyaya alışır dediler , 6 aylık olsun oturunca düzelir dediler ama tam 7 buçuk aydır evi geziyoruz .
Bir gün içinde durduğu oynadığı en fazla 5 dakikadır .
Kucak dışında hep şikayetçi hep mızmız .
Bu durum ne zaman normale dönecek
Artık aklı da eriyor bana çok bağımlı , al beni diye kolları ile bana uzanıyor . Uyumamız da evde kucakta gezerek
Bitik durumdayım ...
Ya biz böyle olsaydık anne babamız ne yapardı ki .. şimdiki çocuklar aşırı ilgiden mi böyle yapıyor acaba. Benim oğlum da iş yemek vs yaptırmıyor her şey o uyuyunca mümkün tabi enerjim kalırsakizim tam olarak böyleydi emekledi kucaktan indi ama sonrasinda da butun gun gel benimle oyna baska sey yapma kimseyle konusma hep benimle konus moduna girdi en azindan artik tasimaktan kollarim agrimiyor
asiri ilgi yok olmasi gereken varYa biz böyle olsaydık anne babamız ne yapardı ki .. şimdiki çocuklar aşırı ilgiden mi böyle yapıyor acaba. Benim oğlum da iş yemek vs yaptırmıyor her şey o uyuyunca mümkün tabi enerjim kalırsa
Hayır sevmiyor koyunca ağlıyor al beni diyeYurutece falan binmiyo mu ?
Bunlar folik asit bebesi canım, zaman farkı var, biz yaya onlar ayaYa biz böyle olsaydık anne babamız ne yapardı ki .. şimdiki çocuklar aşırı ilgiden mi böyle yapıyor acaba. Benim oğlum da iş yemek vs yaptırmıyor her şey o uyuyunca mümkün tabi enerjim kalırsa
Evde olunca kolay olur çalışmak zorundayım ben2 yaşa kadar oyle ve normal.heleki 7 ay sencede normal değil mi dunyaya yenı gelen bebek için.
yeni gelınler bıle gule oynaya gittiklerı evde alışamayıp ağlıyorken 7 aylık bebek napsın.tek güvencesi,yemeği,eğlencesi,korku gıdericis herşeyi sensin.
4 yaşında koalam var ama o ıstediği zaman.
gelsın goğsümde yatsın ıstıyorum ama buyudü tabi ele avuca sığmıyor.
Herseyine bakıldıyavrucağın bir yerimi ağrıyor bir rahatsızlığımı var acaba
Ya biz böyle olsaydık anne babamız ne yapardı ki .. şimdiki çocuklar aşırı ilgiden mi böyle yapıyor acaba. Benim oğlum da iş yemek vs yaptırmıyor her şey o uyuyunca mümkün tabi enerjim kalırsa
Demeyeydin iyidiİçinizi karartmak gibi olmasın da 4 yaşına kadar taşıdım.Bana yapışıktı.suan 8 yaşında hala gözü kucağımda
Sizin işiniz de zormuşBenim oğlum çok erken yürüdüğü için günlük yaşamda kucağa alma konusunda fikrim yk. Ama uyutma konusu bizde de kucakta taşı taşı gece uyanır yürü yürü şeklindeydi. 1.5 yaş civarı artık bize tak etti çünkü ağırlaştı aşırı zor oluyordu babasını da istemiyor illa ben olacağım ... önce babada durmaya zorladık ben hiç gitmedim biraz ağladı sonra babada durdu onda uyumaya başladı . Beni İstememeye başladı illa babam olsun dedi. Bi Süre böyle devam etti ve eşime de bıkkınlık geldi . Yeter dedik gece uyandı inatla oturduk uyu dedik ağla ağla kalkın dedi yürüyün kucaklayın dedi hayır uyuyacaksan sarılıp uyuyacağız ddik. 3. Gün pes etti ona alıştı . Şimdi ortaya karışık gidiyoruz hastalanınca aşırı nazlanıyor mecburen kucakta geziyo normal zamanda uyanınca kucaklıyoruz bekliyoruz geri uyursa yatırıyoruz hemen. Allah yardımcımız olsun bütün anneler
En zoru kucak olayıAhh ne zaman gece uykusu olacak artik bende uyusam dersin alisir
Emeklese de bi kucagimdan inse kollarim kopuyor dersin emekler
Bi yurusede aman dusup bi yerini vurmasa bari dersin yurur
Bu seferde hizina yetisemez evde dagilmamis yer birakmaz yine yorulursun
Ahh analik bakalim daha neler bekliyor bizi
Cennet analarin ayaklari altindadir insallah..
Hiçbir yerde durmuyor muydu pekiBenimki de felaket kucakçıydı, emekleyip ortalık karıştırmaya başladığında indi kucağımdan. Sonra başladı emme kolikliği. Sürekli emmek istiyo 2 haftadır yürüyor, emmesi de azaldı çok şükür ama birisi gelsin biri sevsin bişey olsun anında memede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?