Bebeğiniz kucaktan ne zaman indi ?

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.242
148
44
Evet sorum tam da bu .
7 buçuk aylık bebeğim doğduğundan beri kucakcı.
Gazlı bir bebekti sakinleştirip yerine yatırdık ama hep morarırcasına ağladı.
Geri aldık geri sakinleştirdik yatağına koyduk .
Zaten 3 ay memede yaşadık .
40 I çıkar değişir dediler ,3 ayı doldursun dünyaya alışır dediler , 6 aylık olsun oturunca düzelir dediler ama tam 7 buçuk aydır evi geziyoruz .
Bir gün içinde durduğu oynadığı en fazla 5 dakikadır .
Kucak dışında hep şikayetçi hep mızmız .
Bu durum ne zaman normale dönecek
Artık aklı da eriyor bana çok bağımlı , al beni diye kolları ile bana uzanıyor . Uyumamız da evde kucakta gezerek
Bitik durumdayım ...

Emeklemeye başlayınca kucağa pek gelmiyorlar aslında..

Benim buyuk oglum da ayni anlattigin gibi bir bebekti. Omrumden omur goturdu resmen. Kolikti, mizmizdi, yabancilari hic sevmezdi.... bu liste uzar gider. 2 yasina dogru az da olsa rahatladim. Ama hep mizmiz hep mizmiz. Kendi kendine cok oynamaz, her seyi aglayarak ister. Boyle bebekler buyuyunce de ayni. Tek cozumu hep sevgiyle yaklasmak. Ben sinirlenirsem, bagirirsam sonuc her zaman daha kotu oluyor. Evet cok zor, insanda sabir kalmiyor ama anne ne kadar sakin olursa bebek de o kadar mutlu oluyor.

İnmez canım. Öyle öyle 2uaş sendromunu falan atlatıcaz bız. Ben sımdı alamıyorum pek ama cevremdekılerden duyumlarım bu sekılde. Suan hala etegımde yere koyuyorum yıne bana dogru cevırıyo kendını

Bizimki dışarıda insanlara gülüyor ama yaklaşırlarsa ağlıyor
Eve misafir gelsin istemiyor
2 yaş çok uzunmuş
3 ayda ise başlayacaktım olmadı
7 aylıkken başladım bir gün gidebildim
Evde annem ve ben iki kişi zor idare ediyoruz

Yurutece falan binmiyo mu ?

Benim oglumun her evresi eziyetli. Dis cikarma doneminde yok olmak istemistim. Sonra gece teroru basladi bir ara. Her gece çığlık çığlığa uyanip agliyordu. Sebepsiz yere karsimizda gozleri kapali bir sekilde bagira bagira agliyordu. Sonra kendi kendine sakinlesip uyumaya devam ediyordu. Bu uzun bir sure devam etti. Simdi de farkli meraklari ortaya cikiyor, zaten 2 yas sendromu da var bir taraftan. Yani rahat etmek diye birsey mumkun degil

10 aylık olduk olucaz hâlâ kucakta... Sırtımı artık hissedemez oldum, kangurusu da iflas bayrağını çekmek üzere tasiyamiyor o da garibim ağzı olsa da anlatsa...
Ergonomik kanguruyla sırtta taşıyın. Büyüğü 14 kiloyken bile taşıyordum. Çok kurtarıcı bir icat.

Oğlum 4.5 yaşında ve kucak ve için can atar resmen...ve bebeğim var 5.5 aylık ikisini birlikte dışarda coook tasimisimdir

2 yaşa kadar oyle ve normal.heleki 7 ay sencede normal değil mi dunyaya yenı gelen bebek için.
yeni gelınler bıle gule oynaya gittiklerı evde alışamayıp ağlıyorken 7 aylık bebek napsın.tek güvencesi,yemeği,eğlencesi,korku gıdericis herşeyi sensin.

4 yaşında koalam var ama o ıstediği zaman.
gelsın goğsümde yatsın ıstıyorum ama buyudü tabi ele avuca sığmıyor.

Kizim 15aylik yuruyo ama hala kucakta. Surekli kucagimda gezmek istiyi. Dikkatini cekecek herseyi onune seriyorum ama yok illa ki 3dk sonra kucaga gelcek. Valla bende cok yoruldum ama gecer herhalde diye umuyorum

Cogu zaman buyukler de alistirma kucaga fln diyor durmayincada alistirdin oluyor sinir oluyorum durmuyosa devamli agliyosa mecburen yapiyosun kizimda boyleydi bir bucuk yasinda yavas yavas bagimsizlasti 4 yasina gircek hala mizmiz kisaca fitrati bu cocugunuz biraz degisir elbet ama tamamen zannetmiyorum bambaska,sakin, kendi kendini oynatan bi cocuk olmaz diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Ya şuan çok çok normal, çok minik zaten daha annesi..
Daha yolunuz var yani bence.
Oğlum dışarıda arabasında markete giderken bile ağlardı, kucak kucak diye.
İnsanlar al yazık seni özlemiş derdi, yahu nasıl ozleyecek diye ağlardım içime içime

Naz da yapıyorlar bir yandan, ama bence sizin ayınız da ihtiyacı var yani, normal..
Bir çoğumuz böyle atlattık.
Yemek, temizlik, duş falan hak getire.
Ben kucağımda oğlumla tuvalete girer, yemek yerdim..

Ama iyi haber, geçiyor hatta özleniyor ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…