Arkadaslar bi yardımcı olurmusunuz...
Bebegım tan 2 aylıkken kılosu 5470 boyu ıse 60 cm di. Doktor zayıf oldugunu bu ayda da kendını toplamazsa ek gıdaya gececgımızı soyledı cok uzuldum sızce cokmu zayıf. Ama saglıgı cok ıyı algıları cok acık. daha acıkcası sımdıden fırlama bır bebek. 2 aylık ama nerdeyse kahkaha atar gıbı sesler cıkarıyor gulerken. Insaları ayırt edıp tanıdıklarına farklı tepkıler verebılıyor. Benı gordugu zaman cırpınıyor ve guluyor falan. Kendı bebeklerınızle karsılastırırmısınız kılosunu.
canım benım bebeşim 64 günlükken dr kontrlunde kilose 5300 boyuda 58 cm çıktı ve drum normal dedi.netten ay kılo gelışımlerıne bak normal gozukuyo bende zayıf dıye uzuluyorum ınş 3 ayda 6 kıloyu geçerler kaç gunluk şuan
o doktora sakın kanma... benim kızım 34. günlük kilosu 3300 boyu 50 cm...
1 ayda 1 kilodan fazla almaz dedi..
yani 2. ayda 4300 olur ve çok normal dedi...
şimdi senin doktorunun hesabına göre biz açılıktan ölüyoz...
valla ben bu doktorları anlamıyorum hakkaten....
sakın kafana takma.. gtamamen saçmalamış... her çocuğun gelişimi farklıdır...
takılmayın böyle gereksiz şeylere arkadaşlar... çocuk sağlıklı ise sorun yok!!!!!
bence doktorunu değiştir
insanı karamsar yapar bea
suan 86 gunluk canım suan kac kılo bılmıyorum tam 3 aylık oldugunda goturucem doktora umarım 6 kıloyu gecerrler
Hayatım bebegın 2 aylıkken 4300 grammıs ama benım bebegım dogdugunda 4140 gramdı zaten o yuzden aldıgı kıloyu eksık buluyor doktor ama artık cok kafama takmıyorum cocugumun yapısı buysa yapacak bısey yok
benim oğlum 1 yaşında kilosu 12 kg,
merhaba hanımlar
geçen bir arkadaş gitmiş benim doktora; çok gazlı bir bebeği vardı; gaz bir bebekte çok sık emmeye, çok fazla emdiği için bazen sık kusmaya, çok güzel kilo alımına ve 2-3. aydan sonra kakayı 3-4 günde bir yapmaya neden olurmuş. Hatta 10.günden sonra özellikle anne sütü iyiyse yalancı emziğin gazı azaltmada etkili olduğunu söylemiş
yani anlayacağınız havadan meseleler önemli ilk 4 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?