Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızım 3200 doğdu
2 aylıkken 4700dü
doktor normal dedi
ama ben akranlarına bakınca çok küçük olduğunu görüyorum
sokakta gören kaç günlük diye soruyor canım sıkılıyor
normal mi sizce bu kilo
benim oğlum da 4034 gr ve 49.5 cm doğdu 12 gün önce ikinci ayı bittiğinde 7300 gr ve 60 cm olmuştu acaba kilosu normal mi oğlumun akranlarına göre iri ama doğduğunda da iri bebkti zaten ve ben kısa olsamda babası ve baba tarafı uzun boylu. burdaki çocuk doktoru kilosunu takip edelim dedi eşimin ailesi babası, halası, amcası da öyleydi diyor sizce bebeğimin kilosu normal mi :S
Oğlum 4 ay 23 günlük
5 gün önce 6.750 gr ve 64 cm di
ben de bilemiyorum bu gelişim normal mi değil mi
benim kızım da yaklaşık aynı ölçülerde doğdu.yani iriydi ve öyle de devam ediyor nmaşallah,şu an 16 aylık.hiç ayına göre kıyafet giyemedi,hep büyük büyük aldım.2 yaşındaki çocukların tepesinden bakıyor.ailemiz genelde uzun.ben de bazen endişeleniyorum,niye bu kadar iri diye ama her götürdüğüm doktor aynı şeyş söylüyor.genetik..çok da tatlı görünüyor valla
doktor kontrollerini ihmal etme,aMA endişelenme de.genelde doğum kilosu pek çok şeyin göstergesi oluyor.(iri doğan bir bebek genelde iri devam ediyor)
benimde oğlum 4000 gram doğdu 2 aylıkken 7000 gramdı ve boyuda 60 cm olmuştu sadece anne sütü veriyorum doktorum gelişim çıtasının çok üstünde dedi 1 haziranda kontrolümüz var 3 ayımız doluyor bakalım ne kadar olmuş tosunum )