- 13 Ekim 2014
- 265
- 140
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlum 3500 doğdu. Şuanda 4 ay 4 günlük ve on kilo. Anne suyu veriyorum sadece. Siz ne veriyorsunuz? Obez mi olacak ilerdene yapacaz bilmem benim kizda 15 aylik 16.5 kilo boyu 83 anla artik. babasi 1.71 115 kilo doktor hic normal demedi bende ne yapacam diye düsünüyorum kafayi yiyecem ya ne yapsam da zayiflatsam sen ne yapiyorsun benim kisi inek sütü iciyor doktor inek sütünü tamamiyle kes dedi gündüz kestim de gece kesemiyorum istiyor sürekli cokta istahli herseyi yiyor havalar güzel olsa diye bakiyorum belki onu disarlarda oynatirsam yemek pek aklina gelmez (
Hazirmama mi veriyorsinuz????benim oğlum 8 aylık ve 13 kg
4300 doğmuştu
dr fazla dedi ama iştahıyerinde akşam muhallebisini kestim gece güzel uyurdu ama kalmadı gece uykularımız
Pardon anne şutu vermiyorum diyecektir yanlis olduBenim oğlum 3500 doğdu. Şuanda 4 ay 4 günlük ve on kilo. Anne suyu veriyorum sadece. Siz ne veriyorsunuz? Obez mi olacak ilerde
daha ne olsun bir haftada 400 gr almış. sütün ne kadar da bereketliymiş. bence buralara yazma nazar alırBenim kuzummm dogdugunda 3100 gramdi ve boyu 50.7 cm idi ....smdiki kilomuz 3530 gram ve dogali 1 hafta 3 gun oldu normalmi ki acep :/
dogdu canim msllh subhanallahhhOğlum 34 gunluk 5.200 gr boyu 57 cm
Masallah canimmmmm benimmOglum 3 aylik, 7.300gr 67 cm sadece anne sütü