• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeginiz kaç kilo

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Arkadaslar bi yardımcı olurmusunuz...

Bebegım tan 2 aylıkken kılosu 5470 boyu ıse 60 cm di. Doktor zayıf oldugunu bu ayda da kendını toplamazsa ek gıdaya gececgımızı soyledı cok uzuldum sızce cokmu zayıf. Ama saglıgı cok ıyı algıları cok acık. daha acıkcası sımdıden fırlama bır bebek. 2 aylık ama nerdeyse kahkaha atar gıbı sesler cıkarıyor gulerken. Insaları ayırt edıp tanıdıklarına farklı tepkıler verebılıyor. Benı gordugu zaman cırpınıyor ve guluyor falan. Kendı bebeklerınızle karsılastırırmısınız kılosunu.

o doktora sakın kanma... benim kızım 34. günlük kilosu 3300 boyu 50 cm...
1 ayda 1 kilodan fazla almaz dedi..
yani 2. ayda 4300 olur ve çok normal dedi...

şimdi senin doktorunun hesabına göre biz açılıktan ölüyoz...

valla ben bu doktorları anlamıyorum hakkaten....
sakın kafana takma.. gtamamen saçmalamış... her çocuğun gelişimi farklıdır...
takılmayın böyle gereksiz şeylere arkadaşlar... çocuk sağlıklı ise sorun yok!!!!!

bence doktorunu değiştir :D
insanı karamsar yapar bea

ark katılıyorum mama için bahane arılor sanki sağlık problemi yoksa sütünü ver uyku sıklığını sen ayarla sonra zor olur 2 saatte bi emzir kendinde dere otu soğan hem kurusu hem yeşili ve bol yeşillik tüket böle benim oğlum daha güzel emiodu sanki ben 2 yasını gecene kadar emzirdim su ver ne bilim acıkması için koy debelensin yorulsun hem emer hem uyur kendini üzme emmekten çenesi yorulur bebğin o zamanda emmeyi bırakır 5 dk sonra tekrar dene

canım benım bebeşim 64 günlükken dr kontrlunde kilose 5300 boyuda 58 cm çıktı ve drum normal dedi.netten ay kılo gelışımlerıne bak normal gozukuyo bende zayıf dıye uzuluyorum ınş 3 ayda 6 kıloyu geçerler kaç gunluk şuan

suan 86 gunluk canım suan kac kılo bılmıyorum tam 3 aylık oldugunda goturucem doktora umarım 6 kıloyu gecerrler

o doktora sakın kanma... benim kızım 34. günlük kilosu 3300 boyu 50 cm...
1 ayda 1 kilodan fazla almaz dedi..
yani 2. ayda 4300 olur ve çok normal dedi...

şimdi senin doktorunun hesabına göre biz açılıktan ölüyoz...

valla ben bu doktorları anlamıyorum hakkaten....
sakın kafana takma.. gtamamen saçmalamış... her çocuğun gelişimi farklıdır...
takılmayın böyle gereksiz şeylere arkadaşlar... çocuk sağlıklı ise sorun yok!!!!!

bence doktorunu değiştir :D
insanı karamsar yapar bea

Hayatım bebegın 2 aylıkken 4300 grammıs ama benım bebegım dogdugunda 4140 gramdı zaten o yuzden aldıgı kıloyu eksık buluyor doktor ama artık cok kafama takmıyorum cocugumun yapısı buysa yapacak bısey yok

canım bende bebeğimi 2 saatte bir emzirdim...Katı besinlere 5 ayında başladım....Şuan 6 aylık ve kilosu 8.100 gr.Benim oğlumda 2 aylıkken 5.400 dü...3 ayında kilosu 6.100 oldu...Çok saglıklı bu zamana kadar hafif burun tıkanıklığı dışında bir şikayetimiz olmadı...çok hareketli ve şuan emekliyor...Önemli olan sağlıklı olması gerisi çokta önemli deil....

benim oğlum 3. ayın sonunda 5900 dü ve dr.muz gayet iyi olduğunu söyledi bence tek bir dr.un lafıyla mama verip bebeğini gereksiz yere şişirme.başka bir dr.a daha danış o da aynı şeyi söylerse ozaman düşünürsün mama vermeyi.

suan 86 gunluk canım suan kac kılo bılmıyorum tam 3 aylık oldugunda goturucem doktora umarım 6 kıloyu gecerrler

Hayatım bebegın 2 aylıkken 4300 grammıs ama benım bebegım dogdugunda 4140 gramdı zaten o yuzden aldıgı kıloyu eksık buluyor doktor ama artık cok kafama takmıyorum cocugumun yapısı buysa yapacak bısey yok

benim bebişim daha 2 aylık olmadı...
doktorun yaptığı hesabı anlattım :D
bence kendini üzme... hastalığı olmasın varsın zayıf olsun

Benim Kızım 2860 gr doğdu 37 hafta+ 3 günlük 'tü. 3.ayının sonunda 5900 gr dı. Şimdi 109 günlük oldu ve az emiyo. anne sütü ile besliyorum sadece . Geceleri ben alarm kurmasam aç yatıyo bebişim ve hiç ağlamıyorda acıkınca . Zorla emziriyorum. Sizce Normal mi arkadaşlar?

Oğlum 4 gün sonra 4 ayını bitirecek inşallah,dünkü kontrolde boyu 66cm kilosu 7.500 dü maşallah oğluma:)))

oğluşum 7 aylık olcak bikaç gün sonra,dün doktorundaydık.8600 gr,73 cm.doktoru çok çok iyi diyo,heleki boyu üst sınırlarda diyo.

çocuğun çok aşırı kilolu olması daha sakıncalı yaşına ayına göre kilo aralıkları var internette bakalım içimiz rahat etsin

Benim oğlum da 1 Nisanda 5 aylık olacak.7800gr ve 68cm.Maşallah oğluma.Doğum kilosu 2500gr boyu da 45cm idi.Çok küçüktü.37 haftalık doğdu.Çok şükür çabucak toparlandı.Büyük oğlum da aynen küçük gibiydi.Erken ve küçük doğuyorlar ama çok çabuk toparlanıyorlar. Beslenmeleri de mama ve anne sütü karışık...

:28:
merhaba hanımlar
geçen bir arkadaş gitmiş benim doktora; çok gazlı bir bebeği vardı; gaz bir bebekte çok sık emmeye, çok fazla emdiği için bazen sık kusmaya, çok güzel kilo alımına ve 2-3. aydan sonra kakayı 3-4 günde bir yapmaya neden olurmuş. Hatta 10.günden sonra özellikle anne sütü iyiyse yalancı emziğin gazı azaltmada etkili olduğunu söylemiş
yani anlayacağınız havadan meseleler önemli ilk 4 ay

Kelimesi kelimesine doğru kızımda gazliydi hem de asırı gazli.suan 7.5 aylık o dönemleri atlattık çok şükür kilosu 8.400 boyu 68 cm boyukisami sizce:26:

Back