- 18 Şubat 2010
- 391
- 4
- Konu Sahibi panikatak
10 aylıkken emekledi 11,5 aylıkken sıralamaya başladı şuan hala sıralıyoruz 12,5 aylığız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda da buldum seni her bebek aynı olacak diye bi kaide yok ki canım benim kızım 12. aya kadar ne emekledi ne de yürüdü 7. aydan sonra oturtmaya başladım 9 aylık gibi yürütece binmeye başladı tam 12 aylık oldu afedersin kıçının üzerinde emeklemeye başladı 1 ay talim yaptırdık yani biz yürüttük sonra kendi kendine hızlı bi şekilde bi yere tutunana kadar yürümeye başladı , kendine güveni geldiğinde bi yerden tutunup kalkarak yürümeye başladı en sonunda yerden tutunup kalkmaya başladı ama hala tam denge kuramıyo yürürken değersek falan düşüyo cadı ve 16 ayımız bitti yani. merak etme sen yürür ama bu günlerin tadını çıkar yürümeye başlayınca çok koşacan peşinden :))benim bebegim 6 aylık oldu daha tam dönmüyo oturuo destekli ama aklım karıştıı emeklemesimi lazım bu aylarda
kızım 6 aylık yattığı yerde falan dönüyo ama emekleme için erken sanırım.umarım konu güncel kalır,okuyanlarda yazarlar merak ediyorum çünkü minik prensesm ne zamn emeklicek
Delisevdamin sordugu sorunun cavabini bende merak ediyorum bilen arkadaslar yazarsa sevinirim