Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğiniz Kaç Aylıkken Emeklemeye Başladı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
10 aylıkken emekledi 11,5 aylıkken sıralamaya başladı şuan hala sıralıyoruz 12,5 aylığız :)

benim kızım 8. ayına girdi ama o kadar nazlıki ben yanında yokken sürünerek heryere gidiyo ama ben varken düşmüş gibi yapıp ağlıyo kucağıma almam için :KK37:

7 Aylık geri geri gitmeye başladı 20 gündür de komando gibi emekliyoruz.

hayırdır ygenç emeklemeye başladımı memet efe :)

kızım 6 aylık yattığı yerde falan dönüyo ama emekleme için erken sanırım.umarım konu güncel kalır,okuyanlarda yazarlar merak ediyorum çünkü minik prensesm ne zamn emeklicek

8 aylığında tam emekledi. 2-3 hafta sonra tutarak dikeldi daha yürümüyor. 6 aylığındada oturmaya başladı.

benim bebegim 6 aylık oldu daha tam dönmüyo oturuo destekli ama aklım karıştıı emeklemesimi lazım bu aylarda

benim bebegim 6 aylık oldu daha tam dönmüyo oturuo destekli ama aklım karıştıı emeklemesimi lazım bu aylarda
burda da buldum seni :KK66: her bebek aynı olacak diye bi kaide yok ki canım benim kızım 12. aya kadar ne emekledi ne de yürüdü 7. aydan sonra oturtmaya başladım 9 aylık gibi yürütece binmeye başladı tam 12 aylık oldu afedersin kıçının üzerinde emeklemeye başladı 1 ay talim yaptırdık yani biz yürüttük sonra kendi kendine hızlı bi şekilde bi yere tutunana kadar yürümeye başladı , kendine güveni geldiğinde bi yerden tutunup kalkarak yürümeye başladı en sonunda yerden tutunup kalkmaya başladı ama hala tam denge kuramıyo yürürken değersek falan düşüyo cadı ve 16 ayımız bitti yani. merak etme sen yürür ama bu günlerin tadını çıkar yürümeye başlayınca çok koşacan peşinden :))

kızım 6 aylık yattığı yerde falan dönüyo ama emekleme için erken sanırım.umarım konu güncel kalır,okuyanlarda yazarlar merak ediyorum çünkü minik prensesm ne zamn emeklicek

dönmeye başlaması güzel ama bu dönemde dikkat et sakın düşürme benim kız da koltukta yatarken falan dönüyordu 2 defa dönerken düştü ve ondan dolayı bir daha dönmedi . ben oyun olsun diye dönderirdimondan bile korkardı. aman deyim dikkat et düşürmemeye ya da korkutmamaya dikkat et

Benim oğluşumda 8,5 aylık ve emeklemiyor. Yüzüstü yatırdığımızda poposunu kaldıramıyor, çırpınarak ağlamaya başlıyor. Hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı hiç. Oturtuyorum yere ara ara oyuncaklarını karşısına biraz uzağa koyuyorumki uzanıp almaya çalışarak emekler belki diye ama maalesef alamayınca oyuncağı sinirlenip kendini arkaya atıyor.

burayı okuyunca içim rahatladı biraz.benim kız da 7 aylık ama hıc emekleme hareketlerı yok.yüzüstü yatırınca hemen sırtustu donup yatıyor.6 aylıkkken oturmaya basladı.sımdı tam oturabılıyor.aslında 5 aylıkken yuzustu yatırıyordum cok guzel oynuyordu,cırpınıyordu kendı kendıne sımdı tembellık yapıyor. yurutec aldık 15 gundur ustunde oturuyor sadece hıc kıpırdamıyor.parkede kaygan oldugu ıcın gerıye gıdebılıyor bırazcık o kadar.yatınca sıkılıyor,yurutecte sıkılıyor,mama sandalyesıne oturtuyorum sıkılıyor.zor valla.hepsinde en fazla 10 dk duruyor sonra ııııııı baslıyor bagırmaya.:KK76:

10.5 aylıkken emeklemeye başladı,ben umudu kesmiştim ,emeklemeden yürücek galiba diyodum,ters ters gitmeye falan çalışıyodu,sonra bi gün öğle uykusundan kalktı ve emeklemeye başladı,14 aylıkken de yürüdü,oğlum biraz tombik,kilosu olan bebekelrde emekleme ve yürüme biraz daha geç oluyo,anca taşıyo bacaklar koca göbüşü :KK1:

Benim kızım 9 ay 1 haftalık..Herhalde tam 9 aylıkken emeklemeye başladı..ondan öncesi yatağa bıraktığımda asker gibi sürünüyordu..Ama bu 1 haftadır maşallahı var pıtır pıtır..Kendi kendine yerinden tutanarak kalkıyor..kendi kendine kanepeye tutanarak durabiliyor..

ama ne zaman yürüyecek diye merak etmiyor değilim?? :)

Ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum..Her bebek emeklicek diye bir şey yokmuş..Emeklemeden direk yürüyenler bile var o yüzden dert etmeyin..

benim oğlum bugün tam 6 aylık oldu,sürünerek ilerliyordu şimdi emeklemeye çalışıyor.merak ettim bilgisi olan söylerse sevinirim,yorumlarda bebeklerinin 7 aylıkken sıralamasında bahsedenler var ne demek olduğunu anlamadım

Benim bebegimde henuz cok kucuk 03.07.2013 dogumlu yani 1.5 aylik. Bir an önce emeklesin istiyorum. Sonra da hemen yurusun istiyorum. O günlerde gelecekmi acaba diye düşünüyorum. Çok sabirsizim hemen büyüsün oglusum

6 aylıkken emekledi, 7 aylıkken sıraladı, 10 aylık yürüdü kızım çok hareketliydi, ama 19 aylık oldu hala konuşmuyor... yani her çocuğun gelişimi farklı, hiç emeklemeden yürüyen çok çocuk var, 18 aya kadar da normal yürümemeleri.

Delisevdamin sordugu sorunun cavabini bende merak ediyorum bilen arkadaslar yazarsa sevinirim

Delisevdamin sordugu sorunun cavabini bende merak ediyorum bilen arkadaslar yazarsa sevinirim

sıralamak demek kanepeye dikilip yan yan adım atmak demek kanepenin bi ucundan bi ucuna tutunarak :)) benim kız 8 aylıkken emekledi hala emekliyo düz duvara tırmanmaya aşamalarındayız yüremesi yakındır Allah ne zaman izin verirse o zaman bebekler yürürmüş o yüzden acelem yok elbet zamanı gelecek :KK12::KK12:

X