Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğiniz Kaç Aylıkken Emeklemeye Başladı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benimki anası gibi ters. Emeklesin diye yere koyuyorum hatta karşısında emekliyorum ama benimki ya hemen birşeye tutunup kalkıyor, ya geri geri emekliyor, yada popousunun üstünde sürünerek gidiyor. Engelle karşılaşınca hop kendini yere atıp yana doğru dönüyor rota belirleyip gene poposu üstünde sürünüyor. Bir ara nörolojik sorunumu var acaba diye doktora koştum. Güldü yok çocuğun birşeyi sadece neden inatla emekletmeye çalışıyorsun oğlumu o direk yürüyecek dedi ve çok manalı baktı bana :) Ara ara çoookk manalı bakar bana.. Niyeyseee :):)
canım bugün formundasın walla, çok güldürdün benisırnaşık şey
iyi bu dr sizin yüzünüzden dresini tlfnunu falan ddeğiştirmiyor

canım bugün formundasın walla, çok güldürdün benisırnaşık şey
iyi bu dr sizin yüzünüzden dresini tlfnunu falan ddeğiştirmiyor

Allah adama evliya sabrı vermiş şekerim. Birtek bana değil tüm hastalarına karşı çok iyi. Sakin sakin anlatır bana. Sonra senin sorun var mı diye hayatının hatasını her seferinde yapar. sorularımı sorarım. Hemde gidene kadar yazarım unutmayayım diye sorularım abdülahimitin fermanı gibi 1 mt olur nerdeyse. Sakin sakin yanıtlar. Sonra çıkarkende kafana takılan birşey olursa çekinmiyorsun abicim tamam der. Ne yapayım kendi kaşınıyor :))))))

ya kızlar benım kızımda tembellerden biri.6 aylık daha poposunu kaldırmıyo birde yüz üstü yatırılmayı hiç sevmiyo ağlıyo anası kılıklı bana çekmiş yüz üstü yatmaktan hiç hoşlanmammmm

benim oglum 3 aylıkken dönüyordu.. poposunuda kaldırıyodu.. erken emekler dedik şu an nerdeyse 10 aylık yeni yeni emeklemeye başladı ve sürünerek emeklkiyo asker gibi

ay çok güldün yazına.Sanki kendimizi gördüm sizde.
Bizim kızda 2,5 aylık hareketli.
Geçen yüzüstü yatırdım gazını rahat çıkarsın diye.Sevdi bu pozisyonu ama kafayı kaldırıyor ayaklar ilerlemek istercesine çırpınıyor faket biş yok:)
Bizde bu kız erken emekler,yüyrür diyoruz.Desene bizim kızda tembel olcak sonrasında :KK70:D

oğlum yaklaşık 6,5 aylık. önceleri yaklaşık 2 aydır yarı emekleme yarı sürünme şeklinde ilerlerken oğlum artık son 1 haftadır tam olarak emekliyor. şimdilerde ise ayağa kalkmaya hevesleniyor. önceden başından destekle poposunu kaldırıyordu, dizleri üzerinde duruyordu. şimdi aynı taktikle ayakları üzerine basıyor tabi bu anda başımız yerde, devekuşu misali:)

canım hiç heveslen beli olmuyor 3 aylıkken kızm dönüyordu 4 aylıkken yuvarlanıyordu 4.ayda poposunu kaldırıp sürünerek ml .ml.gidiyordu 5.ayada da poposunu kaldırıyor ve baya artık gidiyordu geri geri çok güzel hılı normal emekliyordu. 6.ayda emekleme pozisyonunu bile yapmamaya başladı şaştım kaldım bırak popo kaldırmayı artık oooooooo umursamıyor bile...7 .aya girdi o hareketliliğine rağmen şimdiye kadar çoktan emeklemeliydi yapmıyor bile artık....

benim kızım henüz 7 ci ayına yeni girdi emeklemiyor ancak ben onu koyuyorum bir uca o gidyor diğer uca 10 günlükken de dönüp düşmüştü aman ne korktum ya neyse şu an sadece ayakda duruyor ama sıralamıyor ve konuşuyor

6,5 aylıkken emekledi,
8 aylıkken sıralamaya başladı
şimdi 9 aylık
çok profesyonel bir şekilde sıralıyor
çok az kendi kendine dikiliyor
henüz adım yok tek başına

benim oglumda 6.5 aylık hiç emeklemeye niyeti yok..yattığı yerden çıngıraklarıyla oynuyoo halinden memnun :)))

benim oglum 3 aylıkken dönüyordu.. poposunuda kaldırıyodu.. erken emekler dedik şu an nerdeyse 10 aylık yeni yeni emeklemeye başladı ve sürünerek emeklkiyo asker gibi

benim kızımda 3 aylıkken tek tarafa dönüyodu 4 aylıkkne yuvarlanmaya başladı emekler artık dedik hala tık yok galiba emeklemicek yuvarlanıp gidiyoruz işte delikafadulden

peki gunde kac dak yuzukoyun yatiriyorsunuz??? cok yatirinca hemen emekliyor mu

benim kızım 6 aylık emekledi,9.5 aylık yürüdü.yürüteçi doktorumuz yasakladı.Chicconunyürüme arkadaşı var, 9 ay üstü bebeklere,el arabası gibi onu tutup ilerlemeye çalışarak yürümeye başladı.Ayakkabı almak için ise yürümeye başladıktan 1-2 ay sonrası uygunmuş,yürümesini geliştirmesi gerekiyomuş.

benim kızım 6 aylık emekledi,9.5 aylık yürüdü.yürüteçi doktorumuz yasakladı.Chicconunyürüme arkadaşı var, 9 ay üstü bebeklere,el arabası gibi onu tutup ilerlemeye çalışarak yürümeye başladı.Ayakkabı almak için ise yürümeye başladıktan 1-2 ay sonrası uygunmuş,yürümesini geliştirmesi gerekiyomuş.

psstt sen ne kadar sure yuzukoyun yatiriyordun bebisini

Benim oğlum henüz 7 aylık tek başına oturabiliyor ama emekleyemiyor emekleme pozisyonu almaya çalışıyor ama henüz göbişini kaldıramıyor:nazar::nazar::nazar:....

benim oğlum 7 aylık yavaş yavaş emekleme pozisyonu alıyo ama çabuk yoruluyo.. :KK1:

benim kızımda 7 aylıkken emeklemeye başladı 9 aylıkken tutunup gidiyodu 13 aylıkkende yürüdü

kızlar ben oğlumu yuzukoyun yatırıyorum kafasını yere gomuyo eller ayaklar sureklı hareketlı ağzı burnu kapanıyo kaldırıyo kafasını bakıyo tekrar gomuyo yere bende nefesı kesılecek dıye kaldırıyorum
bıde sadece bırıkı defa kendı dndu arkadan azcık ıttrnce donuyo ama kendı kendıne donmuyo daha :26:

benım oğlumda 11. aydan gün aldı henuzne emekliyor ne sürünüyor tembel şey:)

inş bi sorun yoktur.:KK53:

kızım 7 aylıkken emekledi 9 aylıkken sıraladı 10 aylıkken adımlara başladı 11 de tam anlamıyla yürümeye başladı

X