• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişleriniz ne zaman göz teması kurdu

Kızlar merhaba bebeğim 3 buçuk aylık hala göz teması kurmuyor. Odaya biri gelince bakıyor onda bir sıkıntımız yok. Agular başladı. Ama hiç bi şekilde göz temasımız yok neler neler yapıyorum baksın diye başka yerlere havaya bakıyor. Normel mi sizin bebebişleriniz ne zaman göz teması kurdu çok korkuyorum.
Merhaba bebeğinizin son durumu nedir

Hala durum aybı malesef çok az göz teması kuruyor çok tedirginim 1 hafta sonra 6 aylık olucaz sizdedemi durum aynı bebeğiniz kaç aylık
Biz neredeyse 3 buçuk aylık olduk, yatar pozisyondayken göz teması kuruyor takip ediyor, sosyal gülümsemesi çok iyi, sese tepkisi iyi seslendiğimizde genelde bakıyor veya sesin nerden geldiğini arıyor ama ayakta tutarken çok çok nadir.. sürekli etrafa bakıyor yüzüme bakmıyor göz göze gelemiyoruz. Biraz panik bir tipim herkes normal etrafa merak ediyor diyor ama bilemiyorum.. sizde son durum nedir ? Tek sorunu göz teması kurmaması mı

Biz neredeyse 3 buçuk aylık olduk, yatar pozisyondayken göz teması kuruyor takip ediyor, sosyal gülümsemesi çok iyi, sese tepkisi iyi seslendiğimizde genelde bakıyor veya sesin nerden geldiğini arıyor ama ayakta tutarken çok çok nadir.. sürekli etrafa bakıyor yüzüme bakmıyor göz göze gelemiyoruz. Biraz panik bir tipim herkes normal etrafa merak ediyor diyor ama bilemiyorum.. sizde son durum nedir ? Tek sorunu göz teması kurmaması mı
Biz 6 aylık olduk geçtik bile bizim. Göz temasımız yok hiç sosyal gülümseme vardı oda gitti malesef.. bizde durumlar böyle suan tabı kpymak için çok küçük şuanda bekleme aşamasındayım. Hiç korkmayın yatarken göz teması kuruyorsa evet kucaktayken zaten prk kurmuyorlar etrafı keşfesiyorlar eğer yatarken göz teması ve sosyal gülümsemi varsa endişelenmeyin sakın sadece takip edin

Hiç doktora götürdünüz mü uzman görüşü aldınız mı ? Bazen çocukların fıtratı da böyle olabiliyor allam korktuklarınızla imtihan etmesin

Back
X