Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğiniz Kaç Aylıkken Emeklemeye Başladı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
  • Konu Sahibi panikatak
benim kızım 3 aylık şu an ve linden tutunca destek alıp dönüyo tek başına sadece çapalıyo ayaklarını bi yere dayayınca poposunu kaldırmaya çalışıyo yüzüstü yatırıyorum ben doğduğundan beri daha rahat gaz çıkarıp uyumasını sağlıyodu ama kesinlikle tek bırakılmaz başında olucaksınız rahat 1-1,5 saat uyuyodu o şekilde şimdi yatırınca daha çok kafayı kaldırıp yatırıyo ayaklarıyla çapalıyo ayaklarına destek verince kendini itiyo emekler gibi bayada gidiyo destek olunca. sürünerek bide şimdi uyurken nasıl beceriyosa kendini yastıktan aşağı itiyo sabah bi kalkıp bakıyorum yastığın dibinde yatıyor

• Konu Sahibi panikatak
benim kızım 8 aylık sürünüyor kenarlardan tutup geziyor bakalım ne olacak

• Konu Sahibi panikatak
benim kızım 7 aylıkken emekledi 8 aylıkken koltuk vb seylere tutunarak yürüyordu. 9 bucuk aylıkkende rahah hiç oturmadan 15 adım atıyordu. 10 aylıkkende tamamen yürüdü..

• Konu Sahibi panikatak
6.6 aylık iken başlamıştı emeklemeye 9. ayda yürümeye başladı...

• Konu Sahibi panikatak
benim kızımda çok tembel 1 hafta sonra 8 ay'ımızı doldurucaz kısmetse...emeklemesi için uğraşıyoruz ama yok prensesim yuvarlanmayı tercih ediyor.oturtuyorum ama çok hareketli olduğu için mutlaka yanında biri olmalı.sürekli sağa sola saldırıyor bu yüzden otururken devriliyor :)5 aylıkken ayağa kaldırıp bastırıyorduk resmen koşuyordu..ama şimdi adım atmıyor..rahata alıştı sıpam :)nasıl olsa mızmızlanınca ilk yardım simidi gibi annesi ya da en yakınındaki kişi hemen onu kucağına alıyor :)sabırla bekliyoruz bakalım ne zaman emekler sıralar ve yürür...

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi panikatak
oğlum 3 aylık ama kendini 7 falan sanıyor maşallah dönmeleri emekleme çabaları var bakalım ne zaman gerçekleşecek :)

• Konu Sahibi panikatak
benim oğluşumunde biraz acelesi vardı 2,5- 3 aylıkken fırıldak gibi dönmeye başladı 5 aylıkken emekledi . yürümeye çok heves ediyordu daha erken yürür dedik ama 9 aylıkken yürümeyi tam başardı . şuan 17 aylık canavardan bozma bulduğu her yere tırmanır. yetişemezse araba yastık üstüne basıp yine çıkar

• Konu Sahibi panikatak
7. ayından itibaren emeklıyor koltuk kenarlarından tutunara sıralıyor.10 aylık oldu yürümesi an meselesi diye bakıyoruz ama bellide olmaz

• Konu Sahibi panikatak
Hiç emeklemedi benim kızım.11. ayına girmesine az kala yürüdü.Şu an 13 aylık. :)

• Konu Sahibi panikatak
kızım 6 ayın içinde emeklemeye başladı 7 ayında koktuklarda sıralamaya başladı şimdi sekiz aylık bakalım ne zaman yürüyecek...

• Konu Sahibi panikatak
benimde oğluşum 5 ayı bıtırdı ama hala emeklemıyor yüzüstü yatırınca kafasını gömüyo arada kaldırıp bakıyo tekrar gömüyo nezaman emekliycek acabaa

• Konu Sahibi panikatak
Çocugunuzu yürüteç almayın emeklemek ve daha sonra yürümesi çocuğunuzun denge hususunu ve vücut yapısını daha sağlıklı kılıyor doğal olan herşey daha sağlıklı ve güzeldir..

• Konu Sahibi panikatak
5 aylıkken emeklemeye başladı dha doğrusu sürünmeye =) 6 aylıkken tam olarak emekledi ve koltuklara tutunmaya başladı. 7. ayında ise koltuklara tutuna tutuna yürümeye başladı. Tam olarak yürümesi 9. ayın sonunu bulur diye düşünüyorum, inşallah.

• Konu Sahibi panikatak
Benım kızım 5 aylıkken emekledi, 9,5 aylıkken de yürüdü
Yürüteçe bindirdik evham yapmadım ama sevmedi nedense çok az kullandı..

• Konu Sahibi panikatak
6-7 aylıkken sürünmeye, 9-10 aylıkken emeklemeye başladı. Doğumgününden bir hafta sonrada yürümeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…