• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğiniz emzirirken uyuyor mu?

canım oğluşumda damaklı emzik almadı,sonra avent emzik aldım düz ucu.farklı yani.onu aldı çooook rahat ettim.özellikle gazını çıkardıktan sonra hep ağzına tıkıp uyuturdum:1:

saol canım..bambino klasik emziğini de önerdiler ikisinden de alıyım deneyim hangisini tutarsa artık :(

bebeklerin tümünde bu problem var sanırım benim oğlumda 2 aylık oldu.. yavaş yavaş düzene girmeye başlıyor.. diğer zamanlar içinde memede uyumayı tercih ediyo.. 30-45 dakika kadar emiyo ve uyumak istiyo fakat emmeyi bırakıp uyumaya geçtiği zaman bi yerlerine dokunarak buna engel oluyorum.. şimdi alışmaya çalıştığı uyku zamanı geldiğinde dokunsam bile emmiyo bende ayırıp yatırıyorum ve uyuyo. bunun dışında yerine yatırdığım gibi gözlerini açıyo. evlat büyütmek sabır gerektiriyor ama uykudan fedekarlık daha büyük sabır istiyo.. allah hepimizin yardımcısı olsun .. herkesede evlat sahibi olmayı nasip etsin

Back