kızlar bebeklerin uyku düzenini oluşturmak lazım. emip doyduğundan eminseniz memeyi çıkarıp yatırın.dayanması zor olur tahmin edebiliyorum biraz ağlayıp uyuyacaktır. dr.lar derlerki size yalancı emzik muamelesi yapmasına izin vermeyin. eğer çok ağlarsa ki genelde bikaç dakika sonra susup uykuya dalacaklardır. ha sizin memenizi ağzında tutmuş ha yalancı emziği.ki sizin için daha zararlı sürekli nemli kaldığı için meme ucuuz hasasslaşır. beşiğine yatırırken yüzüne ve yanağına bişey değmemesine dikkat edin (battaniyesi,pikesi,eli,kolu,eldiveni..) bunlar onu uyarır emmek ister ağlar. mümkünse yan yatırın yüzünü açın biraz bekleyin. sessiz bir ortam sağlayın.çok ağlarsa kucağınıza alın ama giyinikken göğsünüze dik olarak yatırın.başını yan çevirip gerdanınıza getirin.sırtını sıvazlar gibi yapın ama boynuzu emmeye çalışmasına izin vermeyecek şekilde tutun. o sizin kokunuzu alıp kalp atışınızla rahatlayıp uyuyacaktır.
kızlar ben ara sıra sütümü sağıp biberonla veriyorum acaba yanlış mı yapıyorum.mememide alıyor.dışarı çıkacakken falan biberonla veriyorum.siz neler yapıyosunuz.dışarıda emzirmek zor oluyordur denemedim.evde bukadar zor olduğuna göre.
Sabret canım ben 40'ı çıkana kadar gözyaşları içinde emzirdim. Bebişimle beraber karşılıklı bağrışır ağlardık. Göğüslerimde yaralar olmuştu. Şimdi 3 aylığız memeyi tutup emiyor ama maalesef halen memede uyuyor. Uyandırsam da uyuyor. Buna nasıl çözüm bulacağız bilemiyorum. Offffffff offfffffsinirlerm çok bozuk yine tutmamaya başladı ağladım sinirden
benim kızımda 1 aylık.emzirirken bazen 5 dk .içinde uyuyor yanıgını okşuyorum ayagını gıdıklıyorum hatta topuguna çimdik atıyorum uyanmıyor ne zmn yatırıyorum 2 dk. uyuyup aglamaya başlıyor bunu 5-6 kez arka arkaya yaptıgı oluyor bu durum için ne yapmam lazım?
kızlar kızım saatlerce gögsumde ne yaptıysam olmadı emiyor emiyor uyuyor göğsümde yatırıyorum uyanıyor tekara emiyor gece 12 den 5 kdr böle oldugu çok oldugu artık uykusuzluga tahammülüm kalmadı geceleri sagıp biberonla veriyorum gunduzleri normal emiyor alışsa biberona emmeyi bırakırdı dimi artık bırakmaz herhalde emmeyi
Kizlar eski konu ama umarim bu sorunuma yanit olur biri bebegim 19 gunluk meme tutmasinda emmedinde sorun yok sorun meme ile uyutuyorum 20 dk ya yakinda emiyor cok kilo aldi 1 kilo aldi 19 gunde ben bu cocugu nasil uyutcam besikmi alayimmi memede uyuyutum yatirinca gaz dorunu oluyo gazini alalim desek uyaniyo sonra uyutamiyoruz ve yine ayni kirir dongu lutfen yardim
Canim bi kitap var hamileyken almistim bebek bakim sarunlarina mucize cozumler adi onu okuyorum deminden beri yaptigim her sey yanlismis uykusuzluktan tam okuyamadim ama bebegin uykuya kendi kendine dalmasi lazimmis uygulamaya caliscam ins beceririm yanliz bunu yazarkende bebegim ana kucaginda salliyomsanki kendimi okur gibi oldum canım..benim oğlusum da 24 günlük oldu.1 haftadır uykus düzenimiz bozuldu.emzirirken uyuyor,gazını alıyım derken uykusu açılıyor ağlamaya başlıyor..tekrar emmek istiyor..tekrar uyuyor..tekrar tekrar aynı şeyler..gazını çıkarırken omzumda uyuyor bazen o zaman da tam beşiğine yatırırken uyanıyor..napıcam bilmiyorum..sabah 4 lere 5 lere kadar ayaktayım..bi de tam benim yatmamı bekler gibi ben yatınca basıyor yaygarayı
arkadaslar selam..dogumum 3 ekimde gerceklesti hal boyle ki daha 5 gunlugunuz..benim kizimla da soyle bir sorun var..emiyor emmiyor degil ama uyandiktan sonra memeyi bulamadigi zaman deli gibi agliyor..memeyi tam buluyor 2 kere cekiyor sonra hooop uyuya kaliyor..sonra uyanio yine agliyo..biberon vermeyi dusunmuyorum 5ay is yerinden izinliyim cunku..ayrica baska bir sorum daha olacak eger yardimci olursaniz cok sevinirim..goguslerim ilk defa bu kadar sis ve resmen tas gibi..kizim emdigi zaman biraz yumusuyor ama sonra yine..acim yok esasinda ama bunun bir caresi var mi yani goguslerimi nasil yumusatirim?yardimci olursaniz cok memnun olurum
Ben ikinci bebeğimi beklıyorum 1 ay sonra dunyaya gelicek allahın izniyle ben kızımda bebekken emiyor uyuyordu ayırıncada uyanıyordu ben ilk günlükten beri yalancı emzikte verdiğim icin o kdr zor olmamıstı.yalancı emzik vermenizi tavsiye ederim.memeyi çeker çekmez emziği verin agzına
hangi emziği kullanıdnız peki? iki tane emzik aldım wee ve nuk diye..damaklı ve kauçuk ikisini de tutmadı ..bakkal emziğini öneriyorlar iyi olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?