bebeğiniz emzirirken uyuyor mu?

sağol canım verdiğin bilgiler için ama ilk 3 ay güven duygusu tam oluşmadığı için bebeği ağlamaya bırakmak doğru değil. benim oğlum memeyi bıraktı iki gündür, şimdi de kucakta uyumak istiyo. gün günü tutmuyo valla, napcağımı şaşırdım.

valla cnm bende hep diyoru yenidoğan konusunda iyiyim diye insan başına gemeden bilemiyor tabi:))
hastanede emzirme eğitimi veren arkadaşlarımın kendi bebeklerini emzirmekte zorluk çektiklerine bile şahit oldum. demekki doğrusu şu bebek seni yönlendiriyo, naparsan yap o nasıl istiyorsa nasıl rahat ediyorsa onu yapıoruz elimiz mahkum:))

benim kızımda 1 aylık.emzirirken bazen 5 dk .içinde uyuyor yanıgını okşuyorum ayagını gıdıklıyorum hatta topuguna çimdik atıyorum uyanmıyor ne zmn yatırıyorum 2 dk. uyuyup aglamaya başlıyor bunu 5-6 kez arka arkaya yaptıgı oluyor bu durum için ne yapmam lazım?

Benim bebişim de 3 aylık o da memede uyuyor haleen. Sinir oluyorum Bir kere üzerine örtü örtüp dışarıda emzirdim.

sinirlerm çok bozuk yine tutmamaya başladı ağladım sinirden
Sabret canım ben 40'ı çıkana kadar gözyaşları içinde emzirdim. Bebişimle beraber karşılıklı bağrışır ağlardık. Göğüslerimde yaralar olmuştu. Şimdi 3 aylığız memeyi tutup emiyor ama maalesef halen memede uyuyor. Uyandırsam da uyuyor. Buna nasıl çözüm bulacağız bilemiyorum. Offffffff offfffff((

Benim oğlumda hep memede kalmak istiyor bende mememi çıkarım emzipği veriyorum yoksa hep ağzı memede zaten çok acıyor ve doymuyor.Çünkü 1- 1buçuk saaatte kalsa ağlıyor ve günde 2kez mama veriyorum .10-15 dkkada doyduğu günleri görebilecek miyima acababoshayallersmile

Allah bağışlasın ömürlü olsun inşallah...
aynıo sorun bendede vardı... emmesi bitip uyuyup kalınca hemen yanıma yatırır kulağına çok yaklaşarak tatlı tatlı şşşşşşşşşşşşşşşşşşler ve sırtını ovalardım.... bunu 10 dk kadar yani dalana kadar yapıyodum ve sonra uzun uzun uyuyabiliyodu.... eğer denemediysen belki çare olur sanada...?

kızlar kızım saatlerce gögsumde ne yaptıysam olmadı emiyor emiyor uyuyor göğsümde yatırıyorum uyanıyor tekara emiyor gece 12 den 5 kdr böle oldugu çok oldugu artık uykusuzluga tahammülüm kalmadı geceleri sagıp biberonla veriyorum gunduzleri normal emiyor alışsa biberona emmeyi bırakırdı dimi artık bırakmaz herhalde emmeyi

Allaha çok şükür beş aylık olduk ama hala memede uyuyor gece uyanıyor sürekli, emziriyorum öyle uyuyor. benimde uykusuzluğa tahammülüm kalmadı başım ağrıyo uykusuzluktan .
ne zaman geceleri deliksiz uyuyacak bu bebişler???

Bizimkiside 12 günlük,10 dkya yakın emiyor,tek göğsümü alabildi,diğerinin ucu henüz olmadığı için alamıyo ama 10 dk bazen 8dk onu uyutuyo,acaba doymadan mı uyuyo?
yerine yatırınca uyanıyo ama ölesine bi uyanma,aranarak değil..Hep kucağımda olmak istiyor,kucağıma alıyorum susuyo,kolik oldu galiba bizimkisi ..

benim kızım 3 aylık ilk 2 ay sağıp bende biberonla verdim ama şimdi çok pişmanım çünkü göğüsümü emmek istemiyo 5 dakika emiyo bırakıyo çoğunlukla ağlıyo hep zaman kolluyorum emzirebilmek için uykuya dalınca alıyo mememi çok üzülüyorum beni bıraksın istemiyorum her dakika süt sağıyorum geçen ay az kilo aldı bu yüzden, biberondan çkur çokur geldiği için öyle istiyo ama pes etmedim her öğünden önce muhakkak göğüsümü veryorum beni unutmasın diye belki geçici bir dönemdir diğe öğünlerini kaşıkla veriyorum artık.

kızlar aynı sorunu bende yaşıyorum,resmen içim acıyor,durup durup ağlıyorum acaba çocugu doyuramıyorum mu diye..
bebeğim 21 günlük,sarılık tehlikesinden dolayı memeden sonra biberonla anne sütü veriyorum,ama etraftan gelen laflardan oturu canım cok sıkkın,yok biberona alısır,yok seni istemez.. dr 20 ser dakka memeden sonra verebilirsin,birsey olmaz dedi ama artık memede uyuma problemi yasadigimizdan oturu acaba sadece biberon mu istiyor ,memede doymuyor mu diyorum... ve biberonlar her ogunde oldukca fazla sut alip ancak uykuya daliyor, eger o kadar icmezse yaklasık 5-6 saat bizi ayakta tutuyor. ilk zamanlar 3-4 saat gogsumde tutuyordum inatlasıp,ama sonra dr ilk 20 dk doyması gerek o kadar uzun tutma diyince biberona iyice basladik..
simdi resmen kafayi yicem cocuk uyumuyor doymuyor diye.bu konuda uzman bir dr bile arastirmaya baslayacagim.
sabah 4 den beri ayik ve su an saat 11.00,aralarda 15-20 dk uyudu....ne zaman mememde doyup uyuyacakkkkk

Kizlar eski konu ama umarim bu sorunuma yanit olur biri bebegim 19 gunluk meme tutmasinda emmedinde sorun yok sorun meme ile uyutuyorum 20 dk ya yakinda emiyor cok kilo aldi 1 kilo aldi 19 gunde ben bu cocugu nasil uyutcam besikmi alayimmi memede uyuyutum yatirinca gaz dorunu oluyo gazini alalim desek uyaniyo sonra uyutamiyoruz ve yine ayni kirir dongu lutfen yardim

sanki kendimi okur gibi oldum canım..benim oğlusum da 24 günlük oldu.1 haftadır uykus düzenimiz bozuldu.emzirirken uyuyor,gazını alıyım derken uykusu açılıyor ağlamaya başlıyor..tekrar emmek istiyor..tekrar uyuyor..tekrar tekrar aynı şeyler..gazını çıkarırken omzumda uyuyor bazen o zaman da tam beşiğine yatırırken uyanıyor..napıcam bilmiyorum..sabah 4 lere 5 lere kadar ayaktayım..bi de tam benim yatmamı bekler gibi ben yatınca basıyor yaygarayı

Canim bi kitap var hamileyken almistim bebek bakim sarunlarina mucize cozumler adi onu okuyorum deminden beri yaptigim her sey yanlismis uykusuzluktan tam okuyamadim ama bebegin uykuya kendi kendine dalmasi lazimmis uygulamaya caliscam ins beceririm yanliz bunu yazarkende bebegim ana kucaginda salliyom
Ayyy Allah yardimcimiz olsun kuzunu gule gule buyut umarim cozulur problemimiz..

arkadaslar selam..dogumum 3 ekimde gerceklesti hal boyle ki daha 5 gunlugunuz..benim kizimla da soyle bir sorun var..emiyor emmiyor degil ama uyandiktan sonra memeyi bulamadigi zaman deli gibi agliyor..memeyi tam buluyor 2 kere cekiyor sonra hooop uyuya kaliyor..sonra uyanio yine agliyo..biberon vermeyi dusunmuyorum 5ay is yerinden izinliyim cunku..ayrica baska bir sorum daha olacak eger yardimci olursaniz cok sevinirim..goguslerim ilk defa bu kadar sis ve resmen tas gibi..kizim emdigi zaman biraz yumusuyor ama sonra yine..acim yok esasinda ama bunun bir caresi var mi yani goguslerimi nasil yumusatirim?yardimci olursaniz cok memnun olurum

ben dr.a gittiğimde sütüm yetip yetmediğini öğrenmek için Dr. bana '' emzirmeden önce göğüslerin sert ama emzirdikten sonra yumuşuyorsa sütün yetiyor demektir'' demişti..bu sorununa cvp olmuştur umarım.kötü bişey değil yani..bende de aynı sorun var. ben o zamanlarda seviniyorum yetiyor sütüm diye :) Allah uzun ömürler versin bebişlerimize...bol sütler versin memişlermize

Ben ikinci bebeğimi beklıyorum 1 ay sonra dunyaya gelicek allahın izniyle ben kızımda bebekken emiyor uyuyordu ayırıncada uyanıyordu ben ilk günlükten beri yalancı emzikte verdiğim icin o kdr zor olmamıstı.yalancı emzik vermenizi tavsiye ederim.memeyi çeker çekmez emziği verin agzına

hangi emziği kullanıdnız peki? iki tane emzik aldım wee ve nuk diye..damaklı ve kauçuk ikisini de tutmadı ..bakkal emziğini öneriyorlar iyi olur mu acaba ?

hangi emziği kullanıdnız peki? iki tane emzik aldım wee ve nuk diye..damaklı ve kauçuk ikisini de tutmadı ..bakkal emziğini öneriyorlar iyi olur mu acaba ?

canım oğluşumda damaklı emzik almadı,sonra avent emzik aldım düz ucu.farklı yani.onu aldı çooook rahat ettim.özellikle gazını çıkardıktan sonra hep ağzına tıkıp uyuturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…