elini emmesi son derece normalmiş, ben de çok endişelenmiştim ama doktorumuz kesinlikle engel olamaycaksın, o şekilde doyum sağlıyor, yetişkinlerin sex hayatı gibi düşün demişti
emiyor 2 yşına kadar sorun olmazmış ama 2 yaşından sonra diş ve diş yapısı açısından sorun olabilirmiş..2 yaşından sonra çareler aramaya başlayacağım....
canım benım bebeğimde 2.5 aylık 2 aylıkken başladı benımkıde emzik emiyor hatta bazen emziği atıp ellerini sokup emiypr üstelik midesini bulandırıp çıkarıyor ama bende kkda öğrendim bağışıklık kazanırlarmış ve anladığım kadarıyla daha öncede açılan topiklerden bu bebeklerde bir dönem oluyormuş için rahat olsun hepimiz yaşıyoruz ben ellerini sürekli yıkıyorum ve serbest bırakıyorum ..
Merhaba benim kızım da 2,5 aylık ve ellerini ağzına dolduruveriyer. Bir tanesi yetmiyormuş gibi ikisini birden cok cok emiyor. Sanırım bir kızım bebeklerde yaşanan bir süreç. Önemli olan bunu alışkanlık haline geirmemesi. Sanırım elini ağzına götürmesinin ödülünü kendi kendine veriyor...