• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğiniz elini emiyormu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
elini emmesi son derece normalmiş, ben de çok endişelenmiştim ama doktorumuz kesinlikle engel olamaycaksın, o şekilde doyum sağlıyor, yetişkinlerin sex hayatı gibi düşün demişti

emiyor 2 yşına kadar sorun olmazmış ama 2 yaşından sonra diş ve diş yapısı açısından sorun olabilirmiş..2 yaşından sonra çareler aramaya başlayacağım....

evet arkadaşlar benim bebişimde emiyor inşallah fazla sürmez bu alışkanlık

canım normal bu ilk aylarda kendilerini ve dünyayı bişeyler emerek tanımaya çalışıyorlar özellikle ellerini emmek kendilerine güvenlerini arttırıyor.

canım benım bebeğimde 2.5 aylık 2 aylıkken başladı benımkıde emzik emiyor hatta bazen emziği atıp ellerini sokup emiypr üstelik midesini bulandırıp çıkarıyor ama bende kkda öğrendim bağışıklık kazanırlarmış ve anladığım kadarıyla daha öncede açılan topiklerden bu bebeklerde bir dönem oluyormuş için rahat olsun hepimiz yaşıyoruz ben ellerini sürekli yıkıyorum ve serbest bırakıyorum ..

benim kızım da 2 aylık. özellikle uykudan uyandığında ve acıkmışsa ellerini emiyor. bu normal bir süreçmiş..

Merhaba benim kızım da 2,5 aylık ve ellerini ağzına dolduruveriyer. Bir tanesi yetmiyormuş gibi ikisini birden cok cok emiyor. Sanırım bir kızım bebeklerde yaşanan bir süreç. Önemli olan bunu alışkanlık haline geirmemesi. Sanırım elini ağzına götürmesinin ödülünü kendi kendine veriyor...

Back