Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğiniz elini emiyormu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bebeğim emzik aldığı halde elinide emiyo parmağı değil yalnız iki elini yumruk yapıp ağzına sokuyo diş çıkaracak bebekler gibi ağzına ne yaklaşsa açıyo nasıl unutturcam ben daha 1.5 aylık

cnm hiç bişiy yapma ..bebeğin normal gelişim sürecinin bir parçasını yaşıyor..elini emmesi gelişiminin iyi olduğunu gösteriyormuş..için rahat etmezse aylık kontrolde doktoruna sorarsınız

tedirgin olmanızı gerektiricek bi durum değil..

gelişimlerinin bi parçası bu..

benim bebeğimde cok cok nasıl emiyo sanki bal dökülmüş eline :))

bebişlerimiz dünyayı ağızlarıyla tanıyo

ben ilk iki ay korkumdan çıkaramamıştım eldivenlerini.
yavrum nasıl da özlemiş ellerini anlatamam.
benim kız da ellerini yumruk yapıp şapur şupur emiyor yalıyor.
ben de sürekli silip temiz tutuyorum ellerini.
öyle hoşuma gidiyor ki..
süper bi görüntü bence...

bizimki de emiyor. doktora sorduğumda sakın elini çekme dedi. ayrıca nurgunun dediği gibi gelişiminin bir parçası oldugunu söyledi. bizimki işaret parmağı ile baş parmağı birleşim noktasını emiyor. bilmem tarif edebildim mi. bi de dilini kıvırarak emiyor mi o ellerini ısırmamak için zor tutuyorum. minnoşum benim

ben bu konuda yine bilimsel değilde kendi tahmini açıklamamı yapmak istiyorum ..şöyle benim kızımda şapur şupur elini parmağını emiyor ben bunu anne karnından kalma bir alışkanlık gibi görüyorum hatta iyi bir avantaj çünkü anne karnında parmağını emen bebeklerin emme duyusu geliştiği için daha bir iştahlı olduğuna inanıyorum hatta 4 boyutlu usg de bile parmağını emmekle meşguldu melek kızım:)

benim oglumda emiyor cokur cokur cok hoşuna gidiyor

benimkide emiyor.çok hoşuma gidiyor emmesi.bende devamlı temiz tutuyorum ellerinio yüzden.hatta bu akşm yıkadığımda ütümüzü giyinirken pek hoşnut olmadık,baktım ellerini emiyor em kızım em dedim bende.

benim oğluşumda emiyo.cok güzel bunlar bırakın emsinler
gayet normal bi durum olduğunu araştırmalarımda öğrenmiştim

aslında benmde hoşuma gidiyo ama bazı çocuklar 6 yşınada gelseler bu alışkanlıklarından vazgeçmiyolar ya ondan dolayı sordum aslında bizimki tek parmağını emmiyo yumruk yapıp kemiriyo sesler çıkarıyo şapur şupur babamız pek memnun değil ama

canım benim kızımda emiyor ellerini tanıyor çünkü şuanda sadece emme egilimine sahip ellerini öyle tanıyacak sağlıkla sıhhatle büyüyecekler yavrularımız inşaallah:Saruboceq:

benim kızım da emiyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor:teytey:

Benim kızım da karagöz hacivat gibi yumruklarını üstüste koyup iştahla elini emiyor.Genellikle eldivenle olduğu için eldiveninin ucunu emerek sırılsıklam yaptığı da oluyor:)

benim kızım da emiyor.hem de emzigi atıyor ellerini emmiyor.bazen kızıyor, bagırıyor,ellerini agzına getıremeyınce.bence tadı tuzlu oldu için hoşlarına gidiyor.

benim oglumda elini çok emer bazen çekiyorum elini bulup agzına götürmeye çalısıyo gözleri şaşı oluyo yavrumun bu iştahlı oldugunu gösterirmiş kötü bişi deil bırak çıkarsın tadını:)

acaba mikrop kaparmı diye de tedirgin oluyorum bazen.çünkü bizimkiler kaynanamlar ellerini de öpüyolar dokunuyolar falan...emiyo ama engel olamıyorum...bırakıyorum ben de napimmm...:)

bende sadece bizimki emio sandım emziği almadığı zmnlarda illa o yumruklar ağzında bide sanki hepsini sokucakmış gibi bi ittiriyo eşek çok şeker oluyo ama cokkudu cokkudu bezende canı yanıyo sanırım birden ağlamaya başlıyo naapsın yavrum yaa ellerini tanımaya çalışıyo

genelde ne zman emmeye basliolar tam bilmiorum ama benim kizim 1 6 günlük ellerini habire yumruk yapip emmeye calisioooo hatta bazen aciktigini falan öle anliorumm

canım benim bebeğimde doğduğundan itibaren emiyodu ellerini hemde öyle böyle değil çok hoşuna gidiyodu ve halada emiyo ama sadece uyurken ve acıktığında başparmağını onu emerken bile şapur şupur sesler çıkarıyo. alışkanlık haline getirdi sanırım doktorla görüşütm acı oje kullan dedi yoksa hiç bırakamaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…