Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hiç birini yaptırma olumsuz çıksa aldircakmisin bebeğini hiç canını sıkma herşeyi Rabbim bilir kesin diye birşey yok bence yüzde yüz diye bir şey yok. Herşeyi zamana bırakınArkadaşlar bugün ense kalınlığı ölçüldü. 3.7 çıktı. Çok korkuyorum. Umarım testler iyi çıkar. En kesin test hangisi
Kac haftalıksın ? Senden ya cvs ya amnıyosentez ısteyecekler daha fazla sendrom hastalık test edılsın ıstıyorsan array cgh testi bundan daha otesı yok demıstı doktorumArkadaşlar bugün ense kalınlığı ölçüldü. 3.7 çıktı. Çok korkuyorum. Umarım testler iyi çıkar. En kesin test hangisi
Allah yardımcın olsun korkma sapasaglam Saglıklı bebek doguran cok varmıs dua et benımde 12.hafta olculdu 3.9 duArkadaşlar bugün ense kalınlığı ölçüldü. 3.7 çıktı. Çok korkuyorum. Umarım testler iyi çıkar. En kesin test hangisi
Seninkinin durumu nasıl peki şu an? Bir sorun oldu muAllah yardımcın olsun korkma sapasaglam Saglıklı bebek doguran cok varmıs dua et benımde 12.hafta olculdu 3.9 du
Hayir daha cvs sonucu beklioruz bizdeSeninkinin durumu nasıl peki şu an? Bir sorun oldu mu
Cvs testi tam olarak ne? Bebegin suyundan alınan örnekle mi yapılıyor. Biz de harmony diye bir test var onu yaptiracaz haftaiçi.Hayir daha cvs sonucu beklioruz bizde
Cvs: koryon villus biyopsisi ,bebegin esinden yani plasentadan sivi aliniyor amniyosentezin aynisi gibi dusun islemi .sadece daha erken haftalarda bakilani oluyor karindan igneyle cekiyorlar asla acimiyor biraz basi hissediyorsun.harmony ve panoroma testleri de duydum ama bilmiyorum.array testte direk kolundan kan alip yapiyorlar.array cok daha genis ayrintili inceleme yapiyorCvs testi tam olarak ne? Bebegin suyundan alınan örnekle mi yapılıyor. Biz de harmony diye bir test var onu yaptiracaz haftaiçi.
Cvs: koryon villus biyopsisi ,bebegin esinden yani plasentadan sivi aliniyor amniyosentezin aynisi gibi dusun islemi .sadece daha erken haftalarda bakilani oluyor karindan igneyle cekiyorlar asla acimiyor biraz basi hissediyorsun.harmony ve panoroma testleri de duydum ama bilmiyorum.array testte direk kolundan kan alip yapiyorlar.array cok daha genis ayrintili inceleme yapiyor
Harmony test farki ne?
Array ı duymadım.ama bi de nifty diye bi test var.perşembe günü bi profesöre gidecem.o zaman hepsini net öğrenip tercihimi yapıp seni de bilgilendiririm. Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelir.senin sonucun ne zaman belli olacakCvs: koryon villus biyopsisi ,bebegin esinden yani plasentadan sivi aliniyor amniyosentezin aynisi gibi dusun islemi .sadece daha erken haftalarda bakilani oluyor karindan igneyle cekiyorlar asla acimiyor biraz basi hissediyorsun.harmony ve panoroma testleri de duydum ama bilmiyorum.array testte direk kolundan kan alip yapiyorlar.array cok daha genis ayrintili inceleme yapiyor
Harmony test farki ne?
Bir de kaç gün sürüyor sonuç merak ettim.Array ı duymadım.ama bi de nifty diye bi test var.perşembe günü bi profesöre gidecem.o zaman hepsini net öğrenip tercihimi yapıp seni de bilgilendiririm. Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelir.senin sonucun ne zaman belli olacak
Array ı duymadım.ama bi de nifty diye bi test var.perşembe günü bi profesöre gidecem.o zaman hepsini net öğrenip tercihimi yapıp seni de bilgilendiririm. Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelir.senin sonucun ne zaman belli olacak[/QUOTE
Insallah bu hafta belli olcak sen istanbulda misin?benim yaptirdigim testler 14-21 gunde cikiyor on sonuc iki gunde cikiyor
insallahBen mersindeyim.gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.inşallah testlerimz temiz çıkar. Daha güzel şeylerden konuşuruz.
Aldın mı sonucunu canim.Yarin sonucumun cikmasi gerekiyor ama resmi tatil bir gun daha beklemek cok zor
Çok merak ediyorum.sonuç iyidir umarimAldın mı sonucunu canim.
Çok merak ediyorum. Umarım sonuç iyidir.Yarin sonucumun cikmasi gerekiyor ama resmi tatil bir gun daha beklemek cok zor
Bır turlu gıremedım ya hep haber vereyım hemen yazayım dıye aklımdasın sonuc normal geldı allaha bınlerce sukur ınsallah dua edıorum senınde ıyı gelır sonucunÇok merak ediyorum. Umarım sonuç iyidir.