sen ögrendinmi canım ben şimdi 3 lü yaptırıcam maalesef ssk da ikili test yaptırdım ve beni riskli cıkardılar yarın zeynep kamile gidicem genetige ama inanmıyorum ben bebişimde bişi yok amniyo diyecekler ama ben yaptırmayı düşünmüyorum 3 lü yaptırıcam bide detaylıya girerim kzıımda hiçbişi yaptırmamıştım ben
dünde gidip tahlillerimi yaptırdım kan uyuşmazlıgı testi falan işte bir kız vardı canım ya yazık kızın kan tüpünü karıştırmışlar sarılık diye kızın bebegini almaya kalkmışlar sonra eşi akıllı cıkmışta özele gitmişler tekrar yapmışlar bakmışlar ki hiçbişi yok kız diyo 1 hafta agladım vallahi bende yeni yebni geldim kendime aynen bende öyleydim ama şimdi inanmıyorum yok benim bebişim saglıklı başka doktora gittim şte ölçtü biçti yok normal dedi Ama Allahım bilir genede hayırlısı olsun bakalım
ben öğrenmedim canım ama ikili testi erken yaptırmışsın bana 16 haftalıkken yapıcaz dedi doktor.duyduğuma göre test erken yapılınca da riskli çıkabiliyormuş...bende kızımda hiçbirşey yaptırmamıştım o zamanlar yoktu böyle testler belkide vardı biz bilimiyorduk...
sevilcim benimkinide hesaplarmısın canımhihoyyyt
ben 24.04.1982
eşim 26.08.1976 doğumlu.
09.03.2002 doğumlu kızım var.
hamileyim ve son adet tarihim 3 şubat....
erkek ama azacık kıza meyllik var
nası yani nonoşmusırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
meraba canım ben
19 12 1986 lıyım
eşim 15 6 1983 lu cevap acele sonadet tarihim 22 şubat bekliyorum
canim ben 9 ekim 1984
esim 18 nisan 1984 dogumlu
son sat 27 ocak ama subat 9a kadar iliski olmadi yumurtlama günümde 10 subatti zaten simdi 16+2 haftalik hamisim.. yorumunu merakla bekliyorum..
sevılcım merhaba banada bakabılırmısın dogum tarıhım 5 subat 1984 esımın 2 mayıs 1981 son adet tarıhım 27 subat suan 12 haftalık gebeyım kaydirigubbakcemile2 tsk ederım sımdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?