• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar,aralık annesi olacağım inşallah.topicler arasında dolaşırken buldum sizi.rica etsem benim için de bakabilir misiniz?ben 27 aralık 1979 doğumluyum,eşim 30 ekim 1978.SAT 9 Mart.lütfen,lütfen,lütfen:ecrin_bebek:

slm Siyazcım sizind ekızınız olacak 2009 da senin yenilnemen var, eşininki 2006 da

yoğun ilgi var farkındayım ama bana da bakıverin nolurrr :) benim 22.10.1982 eşim 10.11.1978 SAT 12 Şubat

slm Cerincim sizinde kızınız olacak :)

bu arada herkesin kızı oluyor inanamıyorum yaaaaaaaaaaa, bir tanede erkek çıksın demi ama

ya çin takviminde erkek görunuyo ama :uhm: ay 15 haziranda kontrolde gösterse de rahatlasam tırlıycam yakında :))
tşk ederim ilgilendiiğin için canımcım

ya çin takviminde erkek görunuyo ama :uhm: ay 15 haziranda kontrolde gösterse de rahatlasam tırlıycam yakında :))
tşk ederim ilgilendiiğin için canımcım

rica ederim canım bende çok merak ediyorum tutacakmı acaba hepsi diye, haber alınca banada bildirirsen çok sevinirim

banada bakabilirmisiniz..benim dogum tarihi 04.12.1985 eşimin 07.12.1981...tşk ediyorum şiimdiden..

banada bakabilirmisiniz..benim dogum tarihi 04.12.1985 eşimin 07.12.1981...tşk ediyorum şiimdiden..

slm mavideniz seninki çok enteresan valla ben anlayamadım ikinizde 2009 da yenileniyorsunuz, ikinizde aralık doğumlusunuz herşey eşit % 50 kız % 50 erkek ilk defa sende gördüm bu durumu çok merak ediyorum bend ebakalım neyiniz olacak:)

slm mavideniz seninki çok enteresan valla ben anlayamadım ikinizde 2009 da yenileniyorsunuz, ikinizde aralık doğumlusunuz herşey eşit % 50 kız % 50 erkek ilk defa sende gördüm bu durumu çok merak ediyorum bend ebakalım neyiniz olacak:)

anam bende bir cinslik var herşey karışık bir türlü ögrenemeyecem şu cinsiyeti..sagol tatlım baktıgın için bende çok merak ediyorum..

ikiz bekleyenler için durum ne oluyor acaba,6+4 günlük hamileyim,ve iki tane kesemiz var,büyük ihtimalle ikiz,bu hesaplamadan anlayanlar bana da bakarlarsa sevinirim
ben:26/07/1981
eşim:23/12/1978
sat:06/04/2009

Selam ben yeni uyeyim.Aranizda olmak güzel.
Dogacak bebeğinin cinsiyetini bilen anneler bana söylemeyin sadece
sizin ve eshinizin dogum tarihlerini yazin bakalım bendeki cinsiyet takvimi doğrumu?

Unutmayalım her şey bizi yaradan Tanrı bilir.

benim eşim 10 ekim 1975; ben 4 ağustos 1978 hamileyim ama cinsiyetini bilmiyorum:) merak ediyorum ya ...

ikiz bekleyenler için durum ne oluyor acaba,6+4 günlük hamileyim,ve iki tane kesemiz var,büyük ihtimalle ikiz,bu hesaplamadan anlayanlar bana da bakarlarsa sevinirim
ben:26/07/1981
eşim:23/12/1978
sat:06/04/2009

slm pumpkins şimdiden allah yardımcın olsun, bu hesaba göre kızınız olacak :)

aslında saçma bir şey 1 kız bir erkek olursa ikizler ne olacak değilmi?%70 tutuyor ama tutmayanlarda oldu.aslında cinsiyet seçim yöntemleri var, kutuplaşma ile ilgili olduğu söylenior.Ayın belli günlerinde kız için belli günlerind erkek için.isterseniz detayları verebilirim.

kızım mı:) ben normal çin takviminden bakmıştım erkek çıkmıştı kendimizi hep erkek die hazırladık:) ama saol dur bakalım doktora gidince yazıcam gene bu gidişimde belli olcak inş.

Back