Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim 27 ekim 1978
ben 8 mayıs 1982
ilk hamileliğim aralık 2004 de hamile kaldım
ikincide nisan 2008 de

valla çok merak ettim doğru çıkıyomu nolur banada bakın

eşim 27 ekim 1978
ben 8 mayıs 1982
ilk hamileliğim aralık 2004 de hamile kaldım
ikincide nisan 2008 de

valla çok merak ettim doğru çıkıyomu nolur banada bakın

ilk erkek

ikinci kiz dogrumu

ikiside kız ama yanılma ihtimali doktorlarda bile var değilmi aradaşım

sevilcim benimkinide hesaplarmısın canımhihoyyyt
ben 24.04.1982
eşim 26.08.1976 doğumlu.
09.03.2002 doğumlu kızım var.
hamileyim ve son adet tarihim 3 şubat....

ya sevilcim cok merak ettim neye göre hesaplıyorsun şaşırdım valla peki benim ilk cocugumu bilebilirmi bu hesaplama bir bakarmısın ben ilk bebişimin son adet tarihi 16 eylül buyur bacım hadi bil valla yerim seni ben eşim 05/10/1976 ben 29/11/1979

sevilcim benimkinide hesaplarmısın canımhihoyyyt
ben 24.04.1982
eşim 26.08.1976 doğumlu.
09.03.2002 doğumlu kızım var.
hamileyim ve son adet tarihim 3 şubat....

belinay benimde sat 3 şubat bebişin kac haftalık canım agırlıgı falan nasıl aynımı gidiyoruz yoksa

bu arada hamileyim bana erkek olacak dedin valla bende hissediyorum bakalım yazarım sana erkeksede

erkek
ama kiz ihtimali buyuk

Son düzenleyen: Moderatör:
kızım var evet canım ama bunda bakalım işte Allahım neyi layık görürse baştacı ama nedense içime erkek doguyor benim şimdi bakalım kısmet

belinay benimde sat 3 şubat bebişin kac haftalık canım agırlıgı falan nasıl aynımı gidiyoruz yoksa

evet canım aynıyız galiba 15 haftalığım sanırım iki haftadır doktora gitmiyorum ama her gittiğimde farklı hafta söylüyor kafam çok karışıyor çok iri bir bebek o yüzden diyor...seninki nasıl canım cinsiyetini öğrendin mi???

hanimlar karsimda eski bir kitap var kağıtları yırtık falan yapıştırdım hesaplıyorum kayınvalidemin kitapı

ben gecen hafta carşamba gitmiştim 100 gr dedi bana bebek için 9 cm boy dedi cinsiyetine kız olabilir dedi ama ben inanamıyorum 14 haftalıktı o zaman belli olmuyormuşki o zaman onun için baktırdım sevile acaba ne cıkacak diye tabii bunlar varsayım ama nedense içimden his erkek diyor bakalım ne olacak

hanimlar karsimda eski bir kitap var kağıtları yırtık falan yapıştırdım hesaplıyorum kayınvalidemin kitapı

kayınvaliden onunlamı bakıyormuş yoksa
ya merak ettim tuttumu hiç mesela kendine yaptınmı gerci cocugun varmı bilmiyorum ama

sevılcım merhaba banada bakabılırmısın dogum tarıhım 5 subat 1984 esımın 2 mayıs 1981 son adet tarıhım 27 subat suan 12 haftalık gebeyım kaydirigubbakcemile2 tsk ederım sımdıden

kayınvaliden onunlamı bakıyormuş yoksa
ya merak ettim tuttumu hiç mesela kendine yaptınmı gerci cocugun varmı bilmiyorum ama

ilk çocuğumda fark etmez diyordum ama bi defa baktık kız çıktı sonra 7-ci ayda ultrason yaptık kız çıktı
evet bir kızım var

bana kilosunu söylemedi canım...önemli olan hayırlı,sağlıklı evlatlar olsun canım...

sen ögrendinmi canım ben şimdi 3 lü yaptırıcam maalesef ssk da ikili test yaptırdım ve beni riskli cıkardılar yarın zeynep kamile gidicem genetige ama inanmıyorum ben bebişimde bişi yok amniyo diyecekler ama ben yaptırmayı düşünmüyorum 3 lü yaptırıcam bide detaylıya girerim kzıımda hiçbişi yaptırmamıştım ben

dünde gidip tahlillerimi yaptırdım kan uyuşmazlıgı testi falan işte bir kız vardı canım ya yazık kızın kan tüpünü karıştırmışlar sarılık diye kızın bebegini almaya kalkmışlar sonra eşi akıllı cıkmışta özele gitmişler tekrar yapmışlar bakmışlar ki hiçbişi yok kız diyo 1 hafta agladım vallahi bende yeni yebni geldim kendime aynen bende öyleydim ama şimdi inanmıyorum yok benim bebişim saglıklı başka doktora gittim şte ölçtü biçti yok normal dedi Ama Allahım bilir genede hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…