gaybı sadece allah bilir bu biraz fala giriyor..alkisalkisalkis
ben onceden soyledim zaten okumadinizmi
Her şey büyük Allahın elinde bu bir takvimdir bakalım ne çıkıyor doğrumu değilmi siz karar veriyorsunuz dimi
Her şey Allahın elinde
gaybı sadece allah bilir bu biraz fala giriyor..alkisalkisalkis
ya cevap vermeden geçemiycem.öncelikle elhamdürillah hepimiz müslümanız.tabikide canı verende alanda ALLAH 'tır. bizimki işin eğlence kısmı ne derler tedbir bizden takdir ALLAH'tan her şey bir vesile değilmidir hayattta .bence arkadaşımıza boşuna kızıyorsunuz .isteyen sorar istemeyen sormaz bu kişiye kalmış bence.
hayır asla fal falan değil bu takvim tıbbda var bana ciddi bir doktor uyquladı bende doğru çıktı bu bir tıbb hesap sistemi fallla alakası yok ama siz böyle düşünürseniz tabii ki ben bu işde yokum
ben türbanlı bir bayanım fala inanmam inananlara mani olurum
Bu TIBBDA UYQULANAN BİR CİNSELLİK HESAPLAMA SİSTEMİDİR.
bAKIN NE KADAR İNANDIYSAM BU HESAPLAMAYA BEN DE SİZLERE TAVSİYE EDİYORUM.
AMA YİNEDE BUNUN FAL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ BU İŞDE BEN YOKUM
ALLAHA EMANET OLUN
hayır asla fal falan değil bu takvim tıbbda var bana ciddi bir doktor uyquladı bende doğru çıktı bu bir tıbb hesap sistemi fallla alakası yok ama siz böyle düşünürseniz tabii ki ben bu işde yokum
ben türbanlı bir bayanım fala inanmam inananlara mani olurum
Bu TIBBDA UYQULANAN BİR CİNSELLİK HESAPLAMA SİSTEMİDİR.
bAKIN NE KADAR İNANDIYSAM BU HESAPLAMAYA BEN DE SİZLERE TAVSİYE EDİYORUM.
AMA YİNEDE BUNUN FAL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ BU İŞDE BEN YOKUM
ALLAHA EMANET OLUN
kızmıyorum canım yanlış anladın sadece fikrimi yazdım şuna göre erkek buna göre kız diyip insaları yönlendirmek yanlış geliyo sadece.ozman açıklasın arkadaşımız inanalım..
cinsiyeti önce allah sonra erkek belirler..
buda benim fikrim..
kızmıyorum canım yanlış anladın sadece fikrimi yazdım şuna göre erkek buna göre kız diyip insaları yönlendirmek yanlış geliyo sadece.ozman açıklasın arkadaşımız inanalım..
cinsiyeti önce allah sonra erkek belirler..
buda benim fikrim..
sevilcim merhaba bende 15 haftalık hamişim eşim 05/10/1976 ben 29/11/1979 dogumluyum son dogumum 24/06/2004 şimdiden teşekkür ediyorum
evet ya hadi sevil catladım meraktan valla benimki sadece merak valla bak yazıyorum bida son adet tarihim 3 subat 2009 eşim 05/10/1976 ben 29/11/1979 son dogum 24/06/04
şimdi hamilemisin
hamileysen hangi ayda kaldın
erkek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?