Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın.....sebebi bellimi peki neden olmuş,çok üzüldüm yaa..

canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın.....sebebi bellimi peki neden olmuş,çok üzüldüm yaa..
sağol cnm rabbim kimseye yaşatmasın da demiyim diyorum çünkü onlar bi melek.hiç bi neden yok cnm ne bebekte ne bende kakasını yutmuş tek neden o onuda içerde bulmuş dr ondan sebep bu yani

sağol cnm rabbim kimseye yaşatmasın da demiyim diyorum çünkü onlar bi melek.hiç bi neden yok cnm ne bebekte ne bende kakasını yutmuş tek neden o onuda içerde bulmuş dr ondan sebep bu yani

canım yaa ewet onlar bir melek senide cennetin kapısında beklicek meleğin...vardır RABBİM in bildiği bizim aklımızın ermediği,ne yapalım inşaallah daha hayırlı bir zamanda gelir bebeğin..

canım cok uzuldum kakasınımı yemıss ay yawrummmm allah sabır versınn yenıden bebegın oldugunda guc yoplıcaksınn acın belkı gecmıcek ama burda senın bizim gıbı cok ınsan varr bak bende 3.5 ay once 6 aylıkken kaybettım sımdı yıne hamıleyımm ılk zamanlarr bıtıktım okadar acı cekıodumkı hala uzuluyorumm ama yenı umutlar basladı sımdıde( dogumdamı kaybettın sen??

gunaydın bebem napıosunn?? bayram bukan hakkında bı bılgın varmıı canuuum

kız bende tam sana yazmıştım ne yapıyon diye...bayram bukana bizim komşu gitmişti o memnundu ama bizimki gibi riskli hamileliklerde nasıl bilmiyorum..ne oldu vazmıgeçtin cüneyt evrükeden..

kız bende tam sana yazmıştım ne yapıyon diye...bayram bukana bizim komşu gitmişti o memnundu ama bizimki gibi riskli hamileliklerde nasıl bilmiyorum..ne oldu vazmıgeçtin cüneyt evrükeden..

ıyıyım canımm cuneytten vazgecmedımm canım bu alanda bu adamı tek gecıolarrr yaww baskada yokk bayramada gıdım bıde o takıpmı etsın dedımde neyse abartmayım dımı beydaglım sana bıse dıcem karnım kasıklarım cok agrıooo benım yaa

cnm magnezyum gece kasılmalarını engellemek için veriliyo ama senin dr bşraz erken vermiş galiba..ama bi zararı olmazsa boşver inşallah o kasılma acısını hiç yaşamazsın çok fena bişey...

canım ya başın sağolsun çok üüzldüm herşey bizler için ne kadar zor zamanlar atlatsakda toparlıyo insan..ilk günler çok zor oluyo dayanamıycaksın gibi geliyo ama sonra inan düzeliyosun..Allah sabır versin.inşallah birdaha yaşamazsın bu acıyı

günaydın kızlarrrr

günaydın canım..

günaydın kızlar.bugün saat 2 de kontrolümüz var,daha yeni görüşmüştük küçük kızımla ama olsun yinede heyecanlıyım görüceğim için:)görüşürüz

ewet bencede abartıp kafanı karıştırma cüneyt evrüke bu alanda prof müş ,ona git bakalım...karın ve kasık ağrısı normal bu zmnlarda bebek yer yapıyo kendine başlarda adet sancısı gibi sancılarda yaşarsın...

gebelik takviminde hayırlı olsun kızzz ne yaptın kaynoşgile söyledinmi hamile olduğunu...

anaammm hadi git gör kuzunu benden de selam söylegüzel haberlerle dönersin inşaallah bidenem

yok canım kımseye soylemedım ılk sızle paylastımm esım ve sız bılıosunuzz kaynosa solersem sımdı benı strese sokuyo cok soru soruyoo zırt pırt arıyo panık yapıo benıı hep bu konu hakkında konusak ıstıyoo bı doktota gıdım gelım bı aksılık yoksa 2 aylıkken solerımm

iyi yapmışsın bencede doktora git gel biraz zaman geçsin sonra söylersin...randevu aldınmı,kaçta gidecen:26:kız asprin içiyon dimi sen...

iyi yapmışsın bencede doktora git gel biraz zaman geçsin sonra söylersin...randevu aldınmı,kaçta gidecen:26:kız asprin içiyon dimi sen...

kız cuneyt dedın sekreterı aradı dedıkı bugun ıkıden once gel recete verır muayeneye cagırır senı dedı pazartesıı erken mıs sanırım sımdı ılaca baslatacakmıss evet kuzum ıcıyorum aspırın folık 2 aydır ıcıyorum

bende tam sana onu yazacaktım cüneyt evrükeye ben telefonda hamile olduğumu söyleyince hemen ilaçlarımı söyleyip başlatmıştı sende geç kalmadan git başla hemen...

arkadaşlar bişi sorcam size. benm 3 aylık korunma süremin 1.5 ayı geçti. doktora en son gittiğimde ben vakit kaybetmek istemiorum folik asit falan başlayalım mı hemen dedim. 3 ay sonra gel dedi.bi testler falan mı yapılcakmş ne. bunu da eşim söyledi. ben duymamışım sanırım stresten test falan. benm önceden kalan folik asit var evde. ben ona kendim başlasam bişe olr mu acaba ya? zaten hamilelik düşünen herkese iç diyorlar 2-3 ay önceden.

canım eğer korunmuyacaksan iç tabi yani çalışmalara başlıcaksan...ama testlerini yaptırıpta başlaman daha iyi olmazmı,hem bir sorun varsa ki inşaallah yoktur öğrenmiş olursunuz ona göre hareket edersiniz...

yani test yine yapılır die düşünyrm. folik asit içmem teste engel mi olucak ki? anlamadım işte ben de.yani 3 ay sonra hemen düşünmek istiorum ama doktorum hiç oralı değil. hele bi 3 ay sonra gel bakarız havasında ya ona göre ne var ki. yine doktor değiştrmek de istemiom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…