ne güzel içinizde hamileler bile var bnm daha 40 ım bile çıkmadı bugün 18. günüm göğüspedlerimdeki kokuyu içime çekerek kendimce acımı hafifletiyor yada bilmeden arttırıyorum.sanki zaman geçtikçe daha çok acıyo içim .tekrar bebek düşüncem en az 2 sene yoktu ama dr un verdiği süreyi zor beklicemmm
günaydın bitek ben varım galibagünaydın kızlarrrr
sağol cnm rabbim kimseye yaşatmasın da demiyim diyorum çünkü onlar bi melek.hiç bi neden yok cnm ne bebekte ne bende kakasını yutmuş tek neden o onuda içerde bulmuş dr ondan sebep bu yanicanım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın.....sebebi bellimi peki neden olmuş,çok üzüldüm yaa..
sağol cnm rabbim kimseye yaşatmasın da demiyim diyorum çünkü onlar bi melek.hiç bi neden yok cnm ne bebekte ne bende kakasını yutmuş tek neden o onuda içerde bulmuş dr ondan sebep bu yani
sağol cnm rabbim kimseye yaşatmasın da demiyim diyorum çünkü onlar bi melek.hiç bi neden yok cnm ne bebekte ne bende kakasını yutmuş tek neden o onuda içerde bulmuş dr ondan sebep bu yani
günaydın kızlarrrr
gunaydın bebem napıosunn?? bayram bukan hakkında bı bılgın varmıı canuuum
kız bende tam sana yazmıştım ne yapıyon diye...bayram bukana bizim komşu gitmişti o memnundu ama bizimki gibi riskli hamileliklerde nasıl bilmiyorum..ne oldu vazmıgeçtin cüneyt evrükeden..
cnm magnezyum gece kasılmalarını engellemek için veriliyo ama senin dr bşraz erken vermiş galiba..ama bi zararı olmazsa boşver inşallah o kasılma acısını hiç yaşamazsın çok fena bişey...gunaydin kizlar
ayen tebrik ederim canim cok sevindim
saglikla kucaina almani dilerim bebisini
tugba ben progestan gibi bir ha var utrogestan ona basladim bugun doktorum yazmisti daha once dusuk yaptigim icin ve aslinda tum hamilelere ilk 12 hafta kullandiriliyormus burda. bir de magnezyum b6 yazmis bana gunde 3 kere 45 mg ama sen dedin ya aklima takildi. cok erken nedne yazdi anlamadim kullanma konusunda tereddutluyum
canım ya başın sağolsun çok üüzldümsağol cnm yeni sayılır cnm 38. haftamda 22 ağustosta sezeryanla aldılar bebeğimi karnımda ölmüş 2 gün olmuş.inşallah dediğin gibi dr un verdiği sürede bu sefer alırım bebeğimi kucağıma hepimizede rabbim sağsalim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder
günaydın kızlarrrr
ıyıyım canımm cuneytten vazgecmedımm canım bu alanda bu adamı tek gecıolarrr yaww baskada yokkbayramada gıdım bıde o takıpmı etsın dedımde neyse abartmayım dımı beydaglım sana bıse dıcem karnım kasıklarım cok agrıooo benım yaa
cnm magnezyum gece kasılmalarını engellemek için veriliyo ama senin dr bşraz erken vermiş galiba..ama bi zararı olmazsa boşver inşallah o kasılma acısını hiç yaşamazsın çok fena bişey...
canım ya başın sağolsun çok üüzldümherşey bizler için ne kadar zor zamanlar atlatsakda toparlıyo insan..ilk günler çok zor oluyo dayanamıycaksın gibi geliyo ama sonra inan düzeliyosun..Allah sabır versin.inşallah birdaha yaşamazsın bu acıyı
günaydın canım..
günaydın kızlar.bugün saat 2 de kontrolümüz var,daha yeni görüşmüştük küçük kızımla ama olsun yinede heyecanlıyım görüceğim için:)görüşürüz
ewet bencede abartıp kafanı karıştırma cüneyt evrüke bu alanda prof müş ,ona git bakalım...karın ve kasık ağrısı normal bu zmnlarda bebek yer yapıyo kendine başlarda adet sancısı gibi sancılarda yaşarsın...
gebelik takviminde hayırlı olsun kızzz ne yaptın kaynoşgile söyledinmi hamile olduğunu...
yok canım kımseye soylemedım ılk sızle paylastımm esım ve sız bılıosunuzzkaynosa solersem sımdı benı strese sokuyo cok soru soruyoo zırt pırt arıyo panık yapıo benıı hep bu konu hakkında konusak ıstıyoo bı doktota gıdım gelım bı aksılık yoksa 2 aylıkken solerımm
iyi yapmışsın bencede doktora git gel biraz zaman geçsin sonra söylersin...randevu aldınmı,kaçta gidecen:26:kız asprin içiyon dimi sen...
kız cuneyt dedın sekreterı aradı dedıkı bugun ıkıden once gel recete verır muayeneye cagırır senı dedı pazartesıı erken mıs sanırım sımdı ılaca baslatacakmıssevet kuzum ıcıyorum aspırın folık 2 aydır ıcıyorum
arkadaşlar bişi sorcam size. benm 3 aylık korunma süremin 1.5 ayı geçti. doktora en son gittiğimde ben vakit kaybetmek istemiorum folik asit falan başlayalım mı hemen dedim. 3 ay sonra gel dedi.bi testler falan mı yapılcakmş ne. bunu da eşim söyledi. ben duymamışım sanırım stresten test falan. benm önceden kalan folik asit var evde. ben ona kendim başlasam bişe olr mu acaba ya? zaten hamilelik düşünen herkese iç diyorlar 2-3 ay önceden.
canım eğer korunmuyacaksan iç tabi yani çalışmalara başlıcaksan...ama testlerini yaptırıpta başlaman daha iyi olmazmı,hem bir sorun varsa ki inşaallah yoktur öğrenmiş olursunuz ona göre hareket edersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?