- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 37
- Konu Sahibi Zeynosrkn84
Bir de su anda gittigim doktor doçent.ve cok soguk kanlı sakin biri.açıkçası güven de veriyo.ve bu gebeliginde herseyi en ince ayrıntısına kadar bakacaz diyoSenin de bebegin hayırlı olsun.ben yine aynı doktora gidiyorum.dogumdan sonra bikac drla konustum hepsi de yasadgm durumda doktor hatası olmadigini söylediler.görüştüğüm bi prof. Da bi dahaki gebelikte aynı dr gitmemi söyledi.benim hafif düzeyde pıhtılasma çıktı.gebeligimi ögrendigimden beri günlük kan sulandırıcı igne vurunuyorum.tek önlem bu.simdilik kontrollerim ayda bir.38.haftada bebegi alrz dedi.doktor bu durumun tejrar etmeyecegini söylüyor.bana farzet ki bi arabaya binmistin kaza geçirdin.bundan sonra bindigin her araba da kaza geçiririm diye düşünme diyo.senin diger hamilelerden hic bir farkın ve eksradan bir riskin yok diyo.bir de benim dr da ısrarla kilonu kontrol et.kilo alma diye sürekli uyarıyo.diger gebelikte 8 kilo ile doguma gitmistim.bunda simdiden 4 kilo aldm.senin kilon cok iyiymiş gercekten.bir de ben zaten kilolu biriyim.diger gebelik 91 ile baslamistm.bunda 84 kilo baslangc kilom.ama uzun boyluyum o kadar aşırı da durmuyo kilom.