Bebeğini sağımla besleyen anneler bakabilir misiniz

busegulce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
35
8
21
Merhaba dün çok kötü hasta oldum istifra ettim ve inanılmaz halsiz düştüm haliyle sağım saatlerim biraz aksadı 6 saatte bir 7 saatte bir gibi değişti bugün de öyle tam toparlanabilmiş değilim böyle bir durum yaşamış olan var mı süt hemen azalır mı bu durumda normalde 3-4 saatte bir sağıyordum

Bir sey olmaz. 6-7 saat bebegin uyuyadabilirdi. Ki cooook nadir benimki uyudugunda 6-7 saat surumde herhangi bi azalma olmamisti. Takmayin kafaniza o kadar

Hiçbir sorun olmaz. Bende bazen uzun saatler ardindan sağım yapmaya anca fırsat buluyorum o durumda fazla sütüm çıkıyor hatta

Bir sey olmaz. 6-7 saat bebegin uyuyadabilirdi. Ki cooook nadir benimki uyudugunda 6-7 saat surumde herhangi bi azalma olmamisti. Takmayin kafaniza o kadar
Ya hani saatleri kesinlikle geciktirmeyin diyorlar sağımla emzirme bir değilmiş ya azalır diyor çoğu emzirme danışmanı öyle okumuştum tecrübe eden varsa sorayım dedim bugün sağdığım bir öğün her zamankinden azdı ama hemen olmuş olamaz heralde psikolojiktir diye düşünüyorum

Dinlenip kendinizi topladığınızda artar sütünüz, sağımlarınızı da ona göre düzenlersiniz yetersiz gelirse. Geçmiş olsun

Cok gecmis olsun. Ben de gecen hafta seyahatteydim ve duzenli sagamadim ama bu hafta tekrar duzene girince yine uc saatte bir sagmaya basladim ve herhangi bir azalma olmadi. Benim bebegim 2 aylik ve gunde 900 mililitre iciyor ancak ben maksimum 800 - 850 sagabiliyorum. Siz normalde gunde kac ml sagabiliyorsunuz?

Teşekkür ederim, değişiyor bende hemen hemen sizin ki kadar sağım yapabiliyorum

gece sağım aksattınız mı hiç onu sorucaktım

gece sağım aksattınız mı hiç onu sorucaktım
Benim emzirme uzmanim gece sagim yapmami istemiyor. Aslinda tum forumlarda kadinlar hep gece sagim da yapiyorlar ama uzman yapma sakin daha faydali olur dedi. Ben gunde 6 sagim yapiyorum ve gece de 6-7 saat ara veriyorum. Bugun ilk kez 900 ml sagdim. Tek dilegim bir litre civarina cikmak cunku bebek meme tutamiyor. Arada power pumping yapiyorum, bol su ve sut artirici vitaminler aliyorum. Siz sutunuzu artirmak icin ozel bir sey yapiyor musunuz?

Ben özel bir şey yapmıyorum sadece bir ara e bebekte satılan malt içeceği içmiştim bir de bol su içiyorum, arkadaşım vardı sağımla besledi o da bebeğini bir yıl ben gece sağmıyordum bir ara sakın öyle yapma kesilir dedi korktum devam ettim gece de gece sağımı sütü artırır diyorlar emzirme danışmanları da herkes bişe diyo inanır mısınız bende şaştım kaldım

Evet hastalanınca süt azalıyor. Ben de böyle hastalandım direkt sütüm gitti ama su çok içersen hızlıca artırırsın bide fırsat buldukça sağ stres yapma iki güne toparlanırsın dolapta sütün yoksa bebişödoymuyorsa mama ver ben verdim almadı mamayı napıcagımı şaşırdım oturdum litre litre su içtim sütüm gelsin diye geldide.

teşekkür ederim

Evet herkes baska bir sey soyluyor, doktordan doktora da fark ediyor verilen bilgiler cidden sinir bozucu. Benim uzmanin onerileri sunlar oldu: Lecithin diye bir vitamin var iceriginde aycicegi cekirdegi ve yag var. Eger uzun sure sagim yapmaz ve goguslerinizde agri yapan sislikler hissederseniz bu vitamin cok iyi geliyor. Bir de Solgar'in brewers yeast diye bir vitamini ve ayrica omega iyi gelir dedi emzirme uzmani. Bol bol su icmemi onerdi ve geceleri uyumalisin, uyku sut arttirmak icin cok onemli dedi. Baska uzmana gitsem bunun soylediklerine kesinlikle hayir deyip baska bir sey soyleyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…