Bebeğini kaybedip sezeryan sonrası hamile kalmak isteyen anneler...

Otopsiye göndermedik araştırmalarıma göre de (emin değilim) plesentadan yada göbek kordonundan alınan örnekler gidiyormuş ama bana bebeğin tamamının gittiğini söylemişti dr cum eşime de kordonda kanama odakları var dı demiş ameliyata girmeden öncede bana dopler baktı eğer kordondan ayrılma olsaydı orada görünürdü ve orda söylerdi banada diyebilirdi kordondan ayrılmış yada rapora kordondan ayrılma yazabilirsin en azından sebebini bilirdim kontrole gittiğimde de takdiri ilahi değip parladı birden o zamanda diyebilirdi kendide bal gibi biliyor hatasını neyse ben yine çoştum

gerçekten bana da bir üm,t oldu malesef biz bebegmzn neden hasta oldugunu da bilmiyoruz daha dıgrusu hastalıgı ne onu da bilmiyoruz otopsi sonucu bekliyoruz sonuç sonrası ben de detaylı bir muayene ile doktor onayıyla hamile kalmak istiyorum
allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin....

Bende kısa sürede hamile kalanlardanim herkesin aynı olcak diye bir şey yok ama benim doğum çok güzel geçti ilkin aksine 2.daha Kolaydı hiç agrim olmadi ayaklandim belkide piskoljik bebek heycanindan bilemyorum ama bej tavsiye ediyorum

Herkesin hikayesi farklı ve ayrı ayrı zor ve üzücü Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende 2 buçuk yıl sonra hamile kalmıştım dış gebelik geçirdim sezeryan la aldılar doktor 3-4 ay korun dedi bana normal doğum yapmayı çok istiyordum sezeryan olunca normal doğum yapılamıyor gibi şeyler okudum kızlar normal doğum yapamayacammı ben bide tüp bebek de yaptırmam gerekebilir benim ondada sezeryan oluyormuş çok mu zorlu olur nasıl olur bundan sonra sı tekrar hamile kalırsam üç dört ay sonra şubat gibi tekrar başlayacaz bebek denemesine

Merhaba 2020 Ocak da 4 aylık gebeliğim de normal doğum ile kayıp yaşadım…doktorum 3 ay verdi Nisan da tekrar hamile kaldım boş gebelik ile kürtaj oldum… Kürtaj sonrası hemen hamile kalınabildiğini söyledi ama ben kilo verip Ağustos’ ayını bekledim… 2021 Şubat ta erken doğum ile yine bebeğimi kaybettim… Sezaryen oldum… Doktor Eylül de korunmayı bırakabilirsin dedi…
6 ay veriyorlar yani … Tabi öncesinde bütün tahlillerimi yaptırdım… pırtılaşmaya meyil çıktı. Ekimde şükürler olsun tekrar hamile kaldım 9 haftalık şuan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ömür boyu yanımızda olurlar… Kan sulandırıcı iğne başladım ama bu sefer…
Neden kaybettim kısmını bilmiyorum Eşim süt kesme ilacı almaya gitmişti çocuk doktoru geldiğinde neler dedi hiç birini hatırlamıyorum çünkü o kadar çok sakinleştirici vermişlerdi ki… Aslında yaradan yaşatmak isterse 600 gr lık bebekler yaşıyor…
Sizi çok iyi anlıyorum… İnsanı en çok rahatlatacak şey teslimiyet oluyor … kabullenmek …
Dediğiniz gibi tek iyi gelecek şey umut etmek tekrar biran önce hamile kalma istediği… ama şimdide farklı bir korkusu var… fazla hapşırsam hemen bir şey olmuşmudur diyorum… Öyle zor ki …
Önceden ultrasona gittiğimde hep çekim yapardım doktorum çekecekmisim dediğinde yok diyip ağlıyorum … Herşeyi hazırdı resimler bile çektirildi doğum öncesi … şimdi ise bir bez bir tulum giderim diyorum… Dayanması güç ama Allahın takdiri…

Süreçlerimiz o kadar zor ki
Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin... Benim de şu an 4 ay oldu bakalım doktor kontrolune gideceğim rahmin durumuna bakacaklar insallah kısa sürede sağlıkla acılarımızı unutturacak mutluluklar yaşarız...

Reactions: U17
Dikişlerin ağrıdımı yada riskli miydi kaç haftalık da doğum yaptın

Zorluklaeı oldumu dikişler de ağrı kaç haftalık da doğum yaptınız

Merhaba cennet kuşu anneleri. Bende 38 yaşındayım 10ay önce kaybettim bebeğimi. 37+5 de planlı sezeryana girdim ameliyat sırasında oğlumun eşinin damarı kesildi o sıra oksijensiz kaldı.hemen yoğun bakıma koydular ama miniğim 4gün dayandı.büyük oğlumda gittiğim doktora gitmiştim. Allah sebep olanları korktuğuyla sınasın. Ben 4.ayımda başka bir doktora gittim oda bana direk korunma dedi. Hatta dikişlerime sonra baktı ve iyi durumda dedi. Beklemedeyiz olmadı şu zamana kadar nasip kısmet nezaman ise. Ama doktorun söylediği stres üzüntü olduğu için olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…