Okurken ben yazdim sandim
bende dogduktan 2 gun sonra kaybettim normal dogumda oksijensiz kalmis. Biloyormsnz bu gun çarşamba günü tam 1 sene geçti 17 ekimde dogdu 19 ekimde öldü. Belkide suan yeni yasini kutluyor olucaktik. Ben zaman gectikce mesela 1 yasinda cocuklara bakip bu kadar olucakti diyorum. Bu zaman kadarda hep oyle gecti. Çarşamba gunuydu aksam 7 civari. Eve goturduler arkasindan aglayarak baktim. Hani boynun bükük derler ya gerçekten boynum bir omzuma bülüktu ben bunu kendim bilerek yapmiyordum. Sanki boynum kafami tasiyamiyordu. Bide tam boynumun arka tarafi orda bir damar çektiki Persembe gunu defnettiler. Cenazeden sonra esim yanima geldi 2 ci kattan gorusulyordu yanina kimseyi sokmuyorlardi sende inemiyosn. Geldim hadi gel pencereye dedi. Baktim bi tanidigmz ayni gun dogdu onunda bebegi. Hastnden cikiyorlardi Süslü arabalarla çok guzel fotograf cekiyorlardi. Esimde sessizce onlara bakiyordu. Orda benim ne hissettigimi bir tek Allah bilir. Suan bile hatirlayinca agliyorum. Ben o bebegi gormekten cok korkuyordum El bir gun gorucektim onun farkindayim cunku ayni yerde yasiyoruz. Arada gordum kotu oldum yasasydi bu kadar olucakti diye dusundum. O cocugu daha cok gorucem okula gidisini evlenisini hep icimde burukluk olucak. Ben bebegmn ölusunu bile gordum 2 kere yuzunu actim çenesinden basina dogru baglamislar. Çok guzeldi sanki uyuyordu suan pismanlik yasiyorum niye onu kucagima almadim o an niye opup vedalasmadim. Onun fotolari var çogu kisi niye sakliyorsn sil faln diyor. Oyle diyen insanlari saç basa girmek istiyorum. Onun fotosunu silsem bile benim hafizamda var 2 gun boyunca ben o cocugu gordum gittim kucagima aldim dokundum. Silsem ben deliririm.
4 aylik hamileyim
uzun yazmayim ozet geceyim dedim ama yazmisimda yazmisim