Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm.Mesela benim belim ağrıyor ,ya akşam düzgün yatmayı beceremedim yada adetim gelecek.Slm kizlar b7gun nasiliz bakalim cok guzel bi gun olsun guzel haberler alacagimiz bigun![]()
İnşallah ben dayanamayıp daha 5 gün olmasına rağmen bu sabah test yaptım ve tabii ki negatif çıktıSlm kizlar b7gun nasiliz bakalim cok guzel bi gun olsun guzel haberler alacagimiz bigun![]()
BDV de görüyordum sizi, hamile olduğunuzu görmüştüm ama kaybettiğinizden haberim yok. Allah sabır versin, güzel günlere kavuştursun.Rabbim isyan ettirtmesin......zamana ihtiyacımız var...
amin cümlemize inş.....ne kadar oldu sanaİnşallah ben dayanamayıp daha 5 gün olmasına rağmen bu sabah test yaptım ve tabii ki negatif çıktı
BDV de görüyordum sizi, hamile olduğunuzu görmüştüm ama kaybettiğinizden haberim yok. Allah sabır versin, güzel günlere kavuştursun.
Benim 5 ay bitmek üzere, normal doğum yaptım. Sen ne durumdasın?amin cümlemize inş.....ne kadar oldu sana
evet sadece zaman.....yeni mi kaybettiniz?Rabbim isyan ettirtmesin......zamana ihtiyacımız var...
Bilmez miyim adet olmayi beklemeyi bi an once gelse demeyiİnşallah cnm.Mesela benim belim ağrıyor ,ya akşam düzgün yatmayı beceremedim yada adetim gelecek.Hiç bu kadar hevesle beklediğimi hatırlamıyorum....
Insallah en kisa zamanda pozitifi de gorursun cnmİnşallah ben dayanamayıp daha 5 gün olmasına rağmen bu sabah test yaptım ve tabii ki negatif çıktı
BDV de görüyordum sizi, hamile olduğunuzu görmüştüm ama kaybettiğinizden haberim yok. Allah sabır versin, güzel günlere kavuştursun.
inşallah hepimiz en kısa zamanda görürüz.Insallah en kisa zamanda pozitifi de gorursun cnm
Ben haftaya cumartesi bakicaz bakalim simdiden korkuyorum negatiften umutlu ol.ak istiyorum bi yandan da ya yoksa diorum uzuluyorum bilmiorum bakaliminşallah hepimiz en kısa zamanda görürüz.
pozitifi göreceksin inşallah.Pozitif düşünce diye birşey var dimi?Ben pozitif olucam ,sen pozitif olacaksın,o pozitif olacak sonra bir bakıcaz testlerimiz de pozitifffffff.Sonra da hepimizin pozitif pozitif bebekleri olacakkkkkkkBen haftaya cumartesi bakicaz bakalim simdiden korkuyorum negatiften umutlu ol.ak istiyorum bi yandan da ya yoksa diorum uzuluyorum bilmiorum bakalim
Ateş sadece düştüğü yeri yakıyor ,kimsenin seni anlamasını bekleyip de yorma kendini canım.Bizi ancak biz anlıyoruz.çok dogru bır yazı bu.....birde bebegı olmayana neden olmuyor...evlat edın....herkes anne olmak zorunda degıl..tedavı gör..vs vs..yaşamayan anlamıyor arkadaşlar dışardan çok kolay geliyor.allahım sabır versin hepimize..![]()
Allah herşeyin hayırlısını versin canım, umarım iyi haberler alacağız.Ben haftaya cumartesi bakicaz bakalim simdiden korkuyorum negatiften umutlu ol.ak istiyorum bi yandan da ya yoksa diorum uzuluyorum bilmiorum bakalim
Yaşamayan kesinlikle anlamıyor maalesef. Kulaklarımızı tıkamak lazım onlara ama o da çok zor. Allah yardımcımız olsunçok dogru bır yazı bu.....birde bebegı olmayana neden olmuyor...evlat edın....herkes anne olmak zorunda degıl..tedavı gör..vs vs..yaşamayan anlamıyor arkadaşlar dışardan çok kolay geliyor.allahım sabır versin hepimize..![]()
o yüzden burda çok mutluyum:)Ateş sadece düştüğü yeri yakıyor ,kimsenin seni anlamasını bekleyip de yorma kendini canım.Bizi ancak biz anlıyoruz.
allah razı olsun zor şeyler yaşıyoruzAllah herşeyin hayırlısını versin canım, umarım iyi haberler alacağız.
Yaşamayan kesinlikle anlamıyor maalesef. Kulaklarımızı tıkamak lazım onlara ama o da çok zor. Allah yardımcımız olsun
canım benım ne guzelde soyledın ağzına sağlık oyle olucak hayırlısıyla ınsallahpozitifi göreceksin inşallah.Pozitif düşünce diye birşey var dimi?Ben pozitif olucam ,sen pozitif olacaksın,o pozitif olacak sonra bir bakıcaz testlerimiz de pozitifffffff.Sonra da hepimizin pozitif pozitif bebekleri olacakkkkkkk
hahaha pozitifim, pozitifsin, pozitifiz sopozitifi göreceksin inşallah.Pozitif düşünce diye birşey var dimi?Ben pozitif olucam ,sen pozitif olacaksın,o pozitif olacak sonra bir bakıcaz testlerimiz de pozitifffffff.Sonra da hepimizin pozitif pozitif bebekleri olacakkkkkkk
Amin ...çok dogru bır yazı bu.....birde bebegı olmayana neden olmuyor...evlat edın....herkes anne olmak zorunda degıl..tedavı gör..vs vs..yaşamayan anlamıyor arkadaşlar dışardan çok kolay geliyor.allahım sabır versin hepimize..![]()