Bebeğini/çocuğunu kaybedenlere nasıl davranılmalı?

Rabbim isyan ettirtmesin......zamana ihtiyacımız var...

Slm kizlar b7gun nasiliz bakalim cok guzel bi gun olsun guzel haberler alacagimiz bigun :KK68::KK68:

Slm kizlar b7gun nasiliz bakalim cok guzel bi gun olsun guzel haberler alacagimiz bigun :KK68::KK68:
İnşallah cnm.Mesela benim belim ağrıyor ,ya akşam düzgün yatmayı beceremedim yada adetim gelecek.:KK54:Hiç bu kadar hevesle beklediğimi hatırlamıyorum....

İnşallah ben dayanamayıp daha 5 gün olmasına rağmen bu sabah test yaptım ve tabii ki negatif çıktı :(

Rabbim isyan ettirtmesin......zamana ihtiyacımız var...
BDV de görüyordum sizi, hamile olduğunuzu görmüştüm ama kaybettiğinizden haberim yok. Allah sabır versin, güzel günlere kavuştursun.

İnşallah ben dayanamayıp daha 5 gün olmasına rağmen bu sabah test yaptım ve tabii ki negatif çıktı :KK43:

BDV de görüyordum sizi, hamile olduğunuzu görmüştüm ama kaybettiğinizden haberim yok. Allah sabır versin, güzel günlere kavuştursun.
amin cümlemize inş.....ne kadar oldu sana

İnşallah cnm.Mesela benim belim ağrıyor ,ya akşam düzgün yatmayı beceremedim yada adetim gelecek.:KK54:Hiç bu kadar hevesle beklediğimi hatırlamıyorum....
Bilmez miyim adet olmayi beklemeyi bi an once gelse demeyi

İnşallah ben dayanamayıp daha 5 gün olmasına rağmen bu sabah test yaptım ve tabii ki negatif çıktı :KK43:

Insallah en kisa zamanda pozitifi de gorursun cnm

inşallah hepimiz en kısa zamanda görürüz.
Ben haftaya cumartesi bakicaz bakalim simdiden korkuyorum negatiften umutlu ol.ak istiyorum bi yandan da ya yoksa diorum uzuluyorum bilmiorum bakalim

Ben haftaya cumartesi bakicaz bakalim simdiden korkuyorum negatiften umutlu ol.ak istiyorum bi yandan da ya yoksa diorum uzuluyorum bilmiorum bakalim
pozitifi göreceksin inşallah.Pozitif düşünce diye birşey var dimi?Ben pozitif olucam ,sen pozitif olacaksın,o pozitif olacak sonra bir bakıcaz testlerimiz de pozitifffffff.Sonra da hepimizin pozitif pozitif bebekleri olacakkkkkkk

çok dogru bır yazı bu.....birde bebegı olmayana neden olmuyor...evlat edın....herkes anne olmak zorunda degıl..tedavı gör..vs vs..yaşamayan anlamıyor arkadaşlar dışardan çok kolay geliyor.allahım sabır versin hepimize..:(

çok dogru bır yazı bu.....birde bebegı olmayana neden olmuyor...evlat edın....herkes anne olmak zorunda degıl..tedavı gör..vs vs..yaşamayan anlamıyor arkadaşlar dışardan çok kolay geliyor.allahım sabır versin hepimize..:KK43:
Ateş sadece düştüğü yeri yakıyor ,kimsenin seni anlamasını bekleyip de yorma kendini canım.Bizi ancak biz anlıyoruz.

Allah herşeyin hayırlısını versin canım, umarım iyi haberler alacağız.

çok dogru bır yazı bu.....birde bebegı olmayana neden olmuyor...evlat edın....herkes anne olmak zorunda degıl..tedavı gör..vs vs..yaşamayan anlamıyor arkadaşlar dışardan çok kolay geliyor.allahım sabır versin hepimize..:KK43:
Yaşamayan kesinlikle anlamıyor maalesef. Kulaklarımızı tıkamak lazım onlara ama o da çok zor. Allah yardımcımız olsun

Allah herşeyin hayırlısını versin canım, umarım iyi haberler alacağız.

Yaşamayan kesinlikle anlamıyor maalesef. Kulaklarımızı tıkamak lazım onlara ama o da çok zor. Allah yardımcımız olsun
allah razı olsun zor şeyler yaşıyoruz:(

pozitifi göreceksin inşallah.Pozitif düşünce diye birşey var dimi?Ben pozitif olucam ,sen pozitif olacaksın,o pozitif olacak sonra bir bakıcaz testlerimiz de pozitifffffff.Sonra da hepimizin pozitif pozitif bebekleri olacakkkkkkk
canım benım ne guzelde soyledın ağzına sağlık oyle olucak hayırlısıyla ınsallah

hahaha pozitifim, pozitifsin, pozitifiz so
gelecek yavrularımız pozitifler... :-)

Amin ...
hatta ben daha ne yaşıyorum onu anlayamıyorum.
Millet nasıl anlasın...

Back