- 8 Ağustos 2014
- 881
- 599
- 128
Merhaba keşke katılmamış olsaydın aramıza,keşke hiçbirimiz katılmasaydık bu gruba.Keşke hiç olmasaydı bu grup.Keşke hamileliklerimizi, bebeğimizn kaçıncı haftasında olduğunu,mide bulantılarımızla başetmek için neler yaptığımızı anlatıyor olsaydık birbirimize.Keşke bizimle olsaydı bebeklerimiz.Keşke....Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende bir ay önce 7 haftalık düşük yaptım. Hepiniz gibi cok istiyordum bebegimi suan bile buraya bebegim yazarken acı cekiyorum. Benim bebegim kesesiyle beraber düştü hiç bozulmadan göz cukurlukları agız cizgisi önemlisi kalbini gördüm ve ben bebegimi gömdüm. Be kadar küçükte olsa yavrumdu cok agladm halada üzülüyorum ama Allaha sıgınıyorum inşallah yine saglıklı fıtratı güzel evlatlarımız olur ve ben hala topluluga cıkmıyorum akrabalarıma gitmiyorum hiç unutmuyorum halam benimle yaşıt bebegi 3 aylık aradı gecmiş olsun diye diyoki dur sana sesini dinleteyim bebegimin içimden dedim salak mı napıyor acımı anlamıyor mu belki kötü biyeti yoktu ama ben cok acı cektim rabbim bir daha yüzümüze gülsün evlatla sınama yarabbi sen kimseye böyle acı yasatma