- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
bir ay olmadı daha........evet sadece zaman.....yeni mi kaybettiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ay olmadı daha........evet sadece zaman.....yeni mi kaybettiniz?
benim kürtajdı 12 haftalıktı normalde ama yaklaşık 1,5hafta öncesinden drumuş kalbiBenim 5 ay bitmek üzere, normal doğum yaptım. Sen ne durumdasın?
Çok üzüldüm, Allah sabır versin. En kısa zamanda kardeşi gelir de annesini sevindirir inşallah.benim kürtajdı 12 haftalıktı normalde ama yaklaşık 1,5hafta öncesinden drumuş kalbi
Allah sabır versin,ne yazık ki bunu söylemekten başka birşey gelmiyor elimizden..benim kürtajdı 12 haftalıktı normalde ama yaklaşık 1,5hafta öncesinden drumuş kalbi
benim de bir ay olmadı 21 inde olacak.Acımız çok taze henüz...bir ay olmadı daha........
aynı gün sanırım seninlebenim de bir ay olmadı 21 inde olacak.Acımız çok taze henüz...
Öyle mi?Benim bebeğiminde kalbi durmuştusanırım seninkininde öyle olmuş.aynı gün sanırım seninle
senin bebeğin kaç haftalıktı......ben 30 güne bir oluyorum .doktorda kürtaj gününün ilk gün olarak heapla dedi. öyle oluncada bugün olmam lazım ama hala olmadım..adet belirtilerim var..Öyle mi?Benim bebeğiminde kalbi durmuştusanırım seninkininde öyle olmuş.
Benim ilk adetim başladı bugün.Sen ne durumdasın?
7+4 günlük olması gerekiyordu ama 6+5 de durmuş kalbi malesef.Bana 3 ay korun dedi doktorum ama ben belkemicem sanırım.Başka türlü toparlanamıcam .Sen ne yapmayı düşünüyorsun?senin bebeğin kaç haftalıktı......ben 30 güne bir oluyorum .doktorda kürtaj gününün ilk gün olarak heapla dedi. öyle oluncada bugün olmam lazım ama hala olmadım..adet belirtilerim var..
benim 12. haftamda olmam gerekiyordu.iki ay dedi banada ama reglim başlayıp bitsin saanırım korunmicam..tahlilleri falan yaptıracam o arada7+4 günlük olması gerekiyordu ama 6+5 de durmuş kalbi malesef.Bana 3 ay korun dedi doktorum ama ben belkemicem sanırım.Başka türlü toparlanamıcam .Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
ben tahlil yaptırmadım , ilk düşüğüm olduğu ve öncesinde de sağlıklı bir çocuğum oduğu(çok şükür ki)için tahlile gerek yok dedi.Sağlıklı her kadının başına gelebilirdi dedi dr.Ama düşünüyorum yaptırsam mı diye.Ama inan onun için bile enerjim yok şu aralar.Çok boş hissediyorum kendimibenim 12. haftamda olmam gerekiyordu.iki ay dedi banada ama reglim başlayıp bitsin saanırım korunmicam..tahlilleri falan yaptıracam o arada
çok şükür bi evladın varmış.Rabbim size bağışlasın onu...evet genelde öyle diyorlar ..normal bi durummuş..ve 3 kayıp olmadan yaptıramıyormuşsun tahlilleri bi yolunu bulup yaptıracm ben...bende kafa bi garip..işten eve evden işe..hiç bişey yapasım yok...ben tahlil yaptırmadım , ilk düşüğüm olduğu ve öncesinde de sağlıklı bir çocuğum oduğu(çok şükür ki)için tahlile gerek yok dedi.Sağlıklı her kadının başına gelebilirdi dedi dr.Ama düşünüyorum yaptırsam mı diye.Ama inan onun için bile enerjim yok şu aralar.Çok boş hissediyorum kendimi
Ay o nasıl söz öyle...Nasıl bir düşüncesiz ve mantıksız siz sakın bunu düşünüp üzülmeyin gerçekten çok saçma bi söz söylemiş söyleyen benim burada içim gitti yani cıkcık...mrb cok dogru hepsi... aynilarini aysadim en cokta su kelime aciitti beni "o seni dusunmedi gitti sen neden agliyorsun arkasindan "
melegim annesini nasil dusunmezdi son nefesini verirken elimi birakmadi birtanem melegim nasil dusunmezdi birakmak istemedi ama kader di kismeti o kadar di yawrumun boncuk gozlu melegimin cok ozluyorum onuuu icimde ates ne sonuyor nede kor oluyor hala yuregim yaniyor cayir cayir ...
Sağol cnm ,evet iyiki var oğlum.Ama yinede giden için de çok üzülüyorum.O da benim evladımdı.Bende aynen evden işe ,işten eve.İşte de ne kadar verimliyim bilmiyorum.Bak buralara yazmakla uğraşıyorum ,önümde dosya yığılı oysa.Peki benim umrumda mı?HAYIR.Nasıl toparlıcam kendimi bilmiyorum,işin kötüsü öyle bir istek de yok içimde.Bu arada arştırma hastanelerine gidip 3.düşüğümdü dersen yapıyorlarmış testleri,ispatla 3 düşüğü demiyorlarmış,öyle duydum buradaki arkadaşlardan.çok şükür bi evladın varmış.Rabbim size bağışlasın onu...evet genelde öyle diyorlar ..normal bi durummuş..ve 3 kayıp olmadan yaptıramıyormuşsun tahlilleri bi yolunu bulup yaptıracm ben...bende kafa bi garip..işten eve evden işe..hiç bişey yapasım yok...
aynen vallaa okadar birikmişki evraklar ben yokken.öylece duruyor...sağda solda dolanıp duruyorum..evet bende öyle dicem 3 düşük oldu die...aynı şeyleri yaşamış biriyle duyguları paylaşmak ii geldi..helede aynı günde yaşamış olmak..tşk ediyorum cemreSağol cnm ,evet iyiki var oğlum.Ama yinede giden için de çok üzülüyorum.O da benim evladımdı.Bende aynen evden işe ,işten eve.İşte de ne kadar verimliyim bilmiyorum.Bak buralara yazmakla uğraşıyorum ,önümde dosya yığılı oysa.Peki benim umrumda mı?HAYIR.Nasıl toparlıcam kendimi bilmiyorum,işin kötüsü öyle bir istek de yok içimde.Bu arada arştırma hastanelerine gidip 3.düşüğümdü dersen yapıyorlarmış testleri,ispatla 3 düşüğü demiyorlarmış,öyle duydum buradaki arkadaşlardan.
ben teşekkür ederim asıl.Ben bu olaydan sonra konuşma özürlü oldum biraz.Kimseyle konuşmak istemiyorum,zor geliyor resmen.Ama burda yazışmak hele de gerçekten beni anlayan,yaşadığım acıyı basite indirgemeyen birileriyle konuşmak rahatlatıyor beni de ....İnşallah yakın zamanda sevinçlerimizi de paylaşırız buradaaynen vallaa okadar birikmişki evraklar ben yokken.öylece duruyor...sağda solda dolanıp duruyorum..evet bende öyle dicem 3 düşük oldu die...aynı şeyleri yaşamış biriyle duyguları paylaşmak ii geldi..helede aynı günde yaşamış olmak..tşk ediyorum cemre
evet bu konuyl ilgili konuştuğum tek yer burası...çevremdekiler geçti zannediyorda geçen bişey yok sadece onlarla konuşmuyorum dertleşmiyorum....hayırlısıyla güzel haberler allalım yakın zamanda inş...ben teşekkür ederim asıl.Ben bu olaydan sonra konuşma özürlü oldum biraz.Kimseyle konuşmak istemiyorum,zor geliyor resmen.Ama burda yazışmak hele de gerçekten beni anlayan,yaşadığım acıyı basite indirgemeyen birileriyle konuşmak rahatlatıyor beni de ....İnşallah yakın zamanda sevinçlerimizi de paylaşırız burada