Merhaba keşke katılmamış olsaydın aramıza,keşke hiçbirimiz katılmasaydık bu gruba.Keşke hiç olmasaydı bu grup.Keşke hamileliklerimizi, bebeğimizn kaçıncı haftasında olduğunu,mide bulantılarımızla başetmek için neler yaptığımızı anlatıyor olsaydık birbirimize.Keşke bizimle olsaydı bebeklerimiz.Keşke....Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende bir ay önce 7 haftalık düşük yaptım. Hepiniz gibi cok istiyordum bebegimi suan bile buraya bebegim yazarken acı cekiyorum. Benim bebegim kesesiyle beraber düştü hiç bozulmadan göz cukurlukları agız cizgisi önemlisi kalbini gördüm ve ben bebegimi gömdüm. Be kadar küçükte olsa yavrumdu cok agladm halada üzülüyorum ama Allaha sıgınıyorum inşallah yine saglıklı fıtratı güzel evlatlarımız olur ve ben hala topluluga cıkmıyorum akrabalarıma gitmiyorum hiç unutmuyorum halam benimle yaşıt bebegi 3 aylık aradı gecmiş olsun diye diyoki dur sana sesini dinleteyim bebegimin içimden dedim salak mı napıyor acımı anlamıyor mu belki kötü biyeti yoktu ama ben cok acı cektim rabbim bir daha yüzümüze gülsün evlatla sınama yarabbi sen kimseye böyle acı yasatma
gerizekalı onlar,gerizekalı.Ya çok sıkıyorsak canlarını,etraflarında yas tutan ,üzülen birilerini görmeye dayanamıyorlarsa iletişime geçmesinler bizimle.Görüşmesinler,konuşmasınlar.Bizim kimseye ihtiyacımız yok,zira bir işe yaradıkları da yok.Üzülme artık, yeniden hamile kalırsın değil, Allah dayanma gücü versin desinler.. Yeter artık yeter
Şaka mı geliyor nedir anlamıyorum, benim evladım öldü ya öldü, mezarında yatıyor. Ne demek unut, ne demek üzülme, yenisi olur ne demek ya, oğlum seri üretim bir oyuncak mı? Ne bu neeeeeee
Keşke canım keşkeee hamilelik hevesimi bir hafta yasayabildim sonra düşük tehdidiyle ugrastım hevesim kursagımda kaldı Rabbim yardımcımız olsun cok zor cok hiç aklıma gelmezsi kaybedecegimMerhaba keşke katılmamış olsaydın aramıza,keşke hiçbirimiz katılmasaydık bu gruba.Keşke hiç olmasaydı bu grup.Keşke hamileliklerimizi, bebeğimizn kaçıncı haftasında olduğunu,mide bulantılarımızla başetmek için neler yaptığımızı anlatıyor olsaydık birbirimize.Keşke bizimle olsaydı bebeklerimiz.Keşke....
Bu ara çok da rahatsız etmiyor beni, tabi, biri metroda karnını okşayarak bıdır bıdır sesler çıkarmadığı sürece.Ben de hiç görmediğim kadar hamile ve küçük bebek görüyorum etrafta.Birden mi türediler ne oldu,anlamadım ki.İnşallah en yakın zamanda bizim de olur...Olsun lütfeeenn...
İnanır mısın bende kimseye söylemeyin bi 3 aylık olsun bana tutunsun ondan sonra söylersiniz dedim ama söylediler ben nazara geldigimede inanıyorum çünkü hrsey herkes ögrendikten sonra olduCok ıyı anlıyorum canım senı o goruntuler gozunun onunden kolay gıtmıyor ınsanın.bı sure kendını koru ınsanlardan görüşmeme kararıda en guzelı akım derken bokum yapmak dıye bı tabır varya du donemde bı cok ınsan tesellı vermek adına saçmalıyor yararlıyor kendı derdımız kendımıze yetıyor zaten, bende telefonlarıma bakmıyordum gebelıgımı kimseye soylemeyın dıye tembıhledıgım aılem herkese yaymıştı bana kızarak ayıpmı dıye alın dedım bakın telefonlara neden diyenlere verecek cvbı sız bulun dedım pısman oldular soyledıklerınede. halanın yaptıgıda dengesızlık olmuş sen mutlusun evet ama karsındakı evladını yenı kaybetmıs bırısı ne sen onun acısını anlayabılırsın ne o senın mutluluğunu, duana Amın dıyorum canım Rabbım feraha ulaştırsın hepımızı ınsallah
Hafife alınmasını hazmedemiyorum, keşke çalışmak zorunda olmasam. Tek bir insanla konuşasım yok aslındagerizekalı onlar,gerizekalı.Ya çok sıkıyorsak canlarını,etraflarında yas tutan ,üzülen birilerini görmeye dayanamıyorlarsa iletişime geçmesinler bizimle.Görüşmesinler,konuşmasınlar.Bizim kimseye ihtiyacımız yok,zira bir işe yaradıkları da yok.
Aynı şeyi yaşamışız. Ben testi yaptım, bizimkiler telefona sarıldılar. yahu ne oluyor. aramayın milleti, durun daha dr a gitmedim dedim. Ama iş işten geçmiş, tüm sülale eş dost, duyacağını duymuştu... Kürtajdan sonra günlerce telefonum susmadı. dedim siz konuşun arayanlarla. Siz anlatın ne olduğunu.Cok ıyı anlıyorum canım senı o goruntuler gozunun onunden kolay gıtmıyor ınsanın.bı sure kendını koru ınsanlardan görüşmeme kararıda en guzelı akım derken bokum yapmak dıye bı tabır varya du donemde bı cok ınsan tesellı vermek adına saçmalıyor yararlıyor kendı derdımız kendımıze yetıyor zaten, bende telefonlarıma bakmıyordum gebelıgımı kimseye soylemeyın dıye tembıhledıgım aılem herkese yaymıştı bana kızarak ayıpmı dıye alın dedım bakın telefonlara neden diyenlere verecek cvbı sız bulun dedım pısman oldular soyledıklerınede. halanın yaptıgıda dengesızlık olmuş sen mutlusun evet ama karsındakı evladını yenı kaybetmıs bırısı ne sen onun acısını anlayabılırsın ne o senın mutluluğunu, duana Amın dıyorum canım Rabbım feraha ulaştırsın hepımızı ınsallah
Al benden de o kadar.Keşke evden çıkmak zorunda olmasam.Ama ne yazık ki ben de çalışmak zorundayım.Ama ben artık değiştim.Önceden işi çok önemserdim , çok titizlenirdim. Şimdi umrumda değil.Değmez çünkü.Herkesin gerçek yüzünü gördüm bu olayla.Artık hiçbiri umrumda değil.Gelirim yapmam gerektiği kadarını yapar , giderim.Gerisi boşHafife alınmasını hazmedemiyorum, keşke çalışmak zorunda olmasam. Tek bir insanla konuşasım yok aslında
Umarım canım. Bu yazdığını farketmemişim. Kusura bakma :-(ewet drum aynen oyle kendısınden çok memnunum daha once de çok serklaj yapmıs bu konuda da tecrubelı ınsallah hersey guzel olucak ınsallah gorucem cıft cızgıyı ben de ıstıyom artık kucagım da melegım olsun bugun iğne olcam ınsallah ıkı hafta sonra gebeyım çok da umutlanmıyım de yanı olursam ıyı olur
kolmen tedavısı oldum yumurtam gelıstı çatlatma iğnesı pazartesı onu da oldum bugun çatladı hadı hayırlısı bakalım bebiş için ortam da uygun rahımde elımızden gelenı yapıoz cnm umutluyum pozıtıfım ama hep bole olmuyo bazen gardım dusuyo ağlama krızlerıne gırıyorumUmarım canım. Bu yazdığını farketmemişim. Kusura bakma :-(
Bu umutlu halin çok güzel. Bu ruh halini tut doğacak bebeğin ergenliğini atlatıncaya kadar da bırakma.
Malum hayatta en çok o zaman ihtiyaç var.
Bu arada ne iğnesi?
kolmen tedavısı oldum yumurtam gelıstı çatlatma iğnesı pazartesı onu da oldum bugun çatladı hadı hayırlısı bakalım bebiş için ortam da uygun rahımde elımızden gelenı yapıoz cnm umutluyum pozıtıfım ama hep bole olmuyo bazen gardım dusuyo ağlama krızlerıne gırıyorum[/QUOT
hadi hayırlısı.Bekliyoruz iyi haberlerini.Azıcık da güzel haberler verelim birbirimize dimi?
Ben de aynı durumdayım. İster hoşgörülü davransınlar, ister kızıp laf etsinler. Benim ne çektiğimi bir ben biliyorum, kimseyi takacak değilim.Al benden de o kadar.Keşke evden çıkmak zorunda olmasam.Ama ne yazık ki ben de çalışmak zorundayım.Ama ben artık değiştim.Önceden işi çok önemserdim , çok titizlenirdim. Şimdi umrumda değil.Değmez çünkü.Herkesin gerçek yüzünü gördüm bu olayla.Artık hiçbiri umrumda değil.Gelirim yapmam gerektiği kadarını yapar , giderim.Gerisi boş
Hmmm güzel. Hadi bakalım sağlıkla.kolmen tedavısı oldum yumurtam gelıstı çatlatma iğnesı pazartesı onu da oldum bugun çatladı hadı hayırlısı bakalım bebiş için ortam da uygun rahımde elımızden gelenı yapıoz cnm umutluyum pozıtıfım ama hep bole olmuyo bazen gardım dusuyo ağlama krızlerıne gırıyorum
Ben de aynı durumdayım. İster hoşgörülü davransınlar, ister kızıp laf etsinler. Benim ne çektiğimi bir ben biliyorum, kimseyi takacak değilim.
Ben de yeniden deniyorum, bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım, umarım bebeğim benimledir, size de umut olurum.
Allah hepimize en kısa zamanda kaybettiğimiz evlatlarımıza kardeş olacak, musmutlu geçen hamilelik sonunda zamanında sağlıkla doğacak dünya tatlısı evlatlar versin. Amin
Ayy ne güzel .İnşallah güzel haberler veririsiniz .Ben de adetimi bekliyorum.Bi gelse ve bitse bırakıcam korunmayı.Sanmıyorum ama belki önümüzdeki ay benden de güzel bir haber çıkar.Sizlerden böyle şeyler duyunca hevesleniyorum,korkularım geçiyor birden.Hadi yolu açın kızlar,peşinizden geliyorum.Gelsin bebişlerimizHmmm güzel. Hadi bakalım sağlıkla.
Bu gün, aylardan sonra ilk defa ovulasyon tarihim ne gündü acaba diye bakarken yakaladım kendimi. daha önce ara vermiştim şuan düşünmek istemiyorum diye. Kendi kendime şaşırdım. Hazır hissediyorum...
Bu ay hepimizden heycanlı neşeli güzel mi güzel haberler gelsin... :)
Ayy ne güzel .İnşallah güzel haberler veririsiniz .Ben de adetimi bekliyorum.Bi gelse ve bitse bırakıcam korunmayı.Sanmıyorum ama belki önümüzdeki ay benden de güzel bir haber çıkar.Sizlerden böyle şeyler duyunca hevesleniyorum,korkularım geçiyor birden.Hadi yolu açın kızlar,peşinizden geliyorum.Gelsin bebişlerimiz
Umarım bende kalabilirim.Nasıl heveslendirdiniz beni şimdi.Nerde o 9 ay kafayı yerim diyen benHep söyleniyor gerçekten de öyle, düşükten, kürtajdan sonra gayet kolay hamile kalınabiliyor.
Benim 2 düşüğüm olmuştu, ikisinde de 2. adetimde hamile kaldım.
O kadar olur canım, yakındır gelir, ondan sonra da beklemeyin, deneyin direk herhangi bir engeliniz yoksa. Vakit kaybetmeye hiç gerek yok.Umarım bende kalabilirim.Nasıl heveslendirdiniz beni şimdi.Nerde o 9 ay kafayı yerim diyen ben.İmkan olsa bu ay başlıcam denemeye.Ama adetim bile gelmedi.Sinirimi bozuyo o da ya.28.gün bugün kürtajdan sonraki.Bekliyorum.bekliyoruuum.
yok ,hiçbir engelim yok .Normalde 28 günde bir adet olurdum da ondan gerildim biraz,hesaplamalarıma göre yarın gelmeli.Sonrada bebek inşallah .Ama bu tamamen şu anki ruh halimden de kaynaklı bir karar da olabilir.Sizlerden etkilendim.Güzel birşeyler olsun artık,üzülmeyelim.O kadar olur canım, yakındır gelir, ondan sonra da beklemeyin, deneyin direk herhangi bir engeliniz yoksa. Vakit kaybetmeye hiç gerek yok.
inşallah canım hadı bakalım sen de ben de guzel haberler alalım bırbırımıze verelim ve artık bebişlerı kaybetöeyelımHmmm güzel. Hadi bakalım sağlıkla.
Bu gün, aylardan sonra ilk defa ovulasyon tarihim ne gündü acaba diye bakarken yakaladım kendimi. daha önce ara vermiştim şuan düşünmek istemiyorum diye. Kendi kendime şaşırdım. Hazır hissediyorum...
Bu ay hepimizden heycanlı neşeli güzel mi güzel haberler gelsin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?