Benımde boğazımda kalan 2 dugumum var 5 ay arayla
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ilki düşük, 2. sindede kalbi durduğunu ogrendım anne olucam mutluluğuyla 2 hafta havalardaydım hersey yolunda demıstı son drum sadece gec döllenme olmuş demıstı, ayaklarım tavana degıyordu kalp atışını duydugumuda esım bı yandan ben bır yandan ağlıyorduk nasıl bır hıs tarıf edemem, kalp atışını duyduktan 2 hafta sonra yapılacak testlerım vardır diyerek rutın kontrole gıttım ağzım kulaklarımda dr yalnızmı geldın esınde varmı dedı esım yok nıye sordunuzkı dedım kalp atışını alamıyorum dedıgınde yok 2 hafta once dınledık bız dedım tıtremeye başladım ayrıntılı ultrasona gonderdı sakın ol bırde oyle bakalım dedı, yoktu gitmişti bebeğim, orada oylece cokup kaldım.ertesı gun kürtaj saatı verdı ama ınanmıyordum hala özel hast aradım dr çıkmadı daha dedıler kostum hemen sıramı beklerken kv geldı boynuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım.gurbetteyım aılem yoktu yanımda. o dr da aynı seyı soyledı 1 hafta olmuş olelı dedı ve bana net bır sekılde bebegımı gosterdı elı kolu ayakları bası govdesı ve ben bebegımı kalp atışında bıle gorememısken kaybederken tam olarak gordum
Ertesı gun sabahın 8ınde dogumhanenın onunde drla buluştuk ıslemler yapıldı dırek kürtaja almıcam ılac verıcem bır ağızdan bır vajinadan kanaman baslıcak ondan sonra kürtajla temızlıcem dedı, ıcımde parcalıcaklardı once o gordum elı kolu govdeyı , o anlarda bı tek annemı ıstedım yanımda ama yoktu bı kedı yavrusu gıbı yatıyordum vaktın gelmesını bekliyordum lohusa bolumunda bebek ağlamaları eslıgınde, yanımda yenı doğum yapmış bı kadın bebegı tamda yatağımın dıbınde ağlıyor gelen gıdenler bana soruyor senın bebegın daha gelmedımı
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yok benımkı gıdıyor bugun dedım kv mudahele ettı ben kotu olunca durumu açıklıyor uzaklaştılar yanımdan kadının sesını duyuyorum hala bı tanıdıgmızdada oldu kızın kanında mıkrop varmış
baktırdınızmı gelıne
kv basımda sureklı barışmak uzere olduğu kocasını ovup duruyor, kızının mezunıyetını anlatıyor ıyı oldu oğlumda ızın aldı mezunıyete katılırsınız
bunları duyuyorum bı taraftan kürtaj sıramın gelmesını bekliyorum, vakıt geldıgınde titreyerek bındım sedyeye esım ellerımı tutuyor amelıyathanenın ıcıne kadar sonrasını hatırlamıyorum, narkozdan cıkarkende cok aglamısım bagırmısım anne neolur bırakma benı dıye elımı tutu dıye, o an tek ıstedgm annemdı, bebegımı aldılar benden dıye ayılana kadarda aglamısım. elımde serumla ıc camasırma ped takmak zorunda kalırken tutamadım kendımı annem olsaydı utanırmıydım bukadar dıye