Ben de hiç görmediğim kadar hamile ve küçük bebek görüyorum etrafta.Birden mi türediler ne oldu,anlamadım ki.İnşallah en yakın zamanda bizim de olur...Olsun lütfeeenn...Bu tip hikayeleri, bir de eften püften sebepler ile kürtaja girenleri duyunca, işe bir de şu açıdan bak diyen yanımı kaybediyorum. İsyan etmiyorum ama ne bileyim,
Kıskanıyorum, gözüm kalıyor duygusal zekam 4 yaşından biraz hallice oluyor.
Pffff
inşallah cnm ınsallah çok bekledık çok uzulduk rabbım bıze acır ınsallah da husran olmazhadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini
olucak canım sen bakmsan da bılınc altı hemen algılıo maalesef gozune sokuo onları ben de dıyorum bu kadar hamıle var mıydı eskıden deBen de hiç görmediğim kadar hamile ve küçük bebek görüyorum etrafta.Birden mi türediler ne oldu,anlamadım ki.İnşallah en yakın zamanda bizim de olur...Olsun lütfeeenn...
ilkinı 16 da kaybettm dıye ıkıncıde 16 ya gelene kadar canım cıktı sonrasında rahatlamıstım amaBen bebeğim olsun olsun diyorum da bir yandan da çok korkuyorum.Ben 7.haftada kaybettim bebeğimi , tekrar hamile kaldığımda o 7.hafta nasıl geçer bilmiyorum.Siz de öyle misiniz?
Canim ben katu de yaptirdim testleri fakultelerin tibbi genetik bolumune git ordan randevu al bana bir ay sonraya vermislerdi ama ben esimle gidemedim sadece kromozom testlerini yaptilar bunun disinda bi cok test var touch testleri falan hormon testleri var onlar icin yaklasik on oniki tup kan veriyosun farkli zamqnlarda cikiolar kadin dogumcu yonlendiriyo oraya gittinde soruyolar sikayetin ne diye iki dusugum var desin kanitla demiolar zaten
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni.Annenle yaşadığını bende tam olarak yaşıyorum annemle.Beni en çok onun anlamasını beklerken konuyu hiç açmıyor.Bebeğimi kaybettiğim günden itibaren hep böyle bir olay yaşanmamış gibi , o kadar da önemli değilmiş gibi davarandı.Çok kırıldım ve benim kırgınlıklarım da çabuk geçmiyor malesef.Üstünü kapatnak istedi hep konunun.Oysa ki ben en çok onunla konuşup doya doya ağlamak isterdim.Olmadı,yapmadı.
Ben bebeğim olsun olsun diyorum da bir yandan da çok korkuyorum.Ben 7.haftada kaybettim bebeğimi , tekrar hamile kaldığımda o 7.hafta nasıl geçer bilmiyorum.Siz de öyle misiniz?
Hayır canım ben aynı yerde oturuyorum.5 dakikda uzaklıkta evlerimiz.O yönden şanslıyım ama bu olayda çok uzak hissettim annemi kendime.Mutlaka ki ben üzülmeyeyim diye öyle davrandı ama bu olay hayatımda yaşadığım en kötü olaydı.Bu kadar çabuk üstünün kapatılmaya çalışılması kırdı beni.Bir yandan düşünüyorum da çevremizdekiler de nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar bize karşı.Çünkü ben çok dengesizim bir gün iyiyim ertesi gün sürünüyorum.Onların işi de zorMuhtemelen annenede hatırlatıpta uzme dıye tembıhlemıslerdır benımkı gıbı, en cok annenınkı dokunuyor oysakı, ama ben sonunda patladım anneme dayanamadım kedı yavrusu bırakmadım ben o hastenede bebegımı bırakıp geldım dıye ozaman soyledı bana olan bıtenı, uzaktayım aılemdn ve kürtaj sonrası okadar az arıyordukı benı normalde daha fazla konusrduk gun ıcınde sesınıde aldı benden ve sureklı aglıyormus benı uzmemesı ıcın konuşturmuyorlarmış abımler benımle, konuyu acıpta moralını bozmakı cabuk toparlansın demısler ama ne olursa olsun kalıyor kırgınlıklar ıste... sendemı uzaktasın ailenden canım?
Allah nasip ederde yeniden hamile kalırsak sanırım kucağımıza alana kadar tedirgin olucaz.Aynende böyleyim canım 2 kayıptan sonra artık kalp atışını duysamda o tedırgınlıgın gecıcegını sanmıyorum Rabbım sağlıklı evlatlar nasıp etsın ıns ne dıyelım
Ben çok tedirginim ,doğana kadar yerim kendimi herhalde.Ama stres de zaralı aslında bebek için....ilkinı 16 da kaybettm dıye ıkıncıde 16 ya gelene kadar canım cıktı sonrasında rahatlamıstım ama
Valla cnm stres erken dogumu tetiklio erken dogum olmasa bile dogan cocuk asiri derecede huysuz oluyo bizzat sahidim cok stres yapti arkadasim benim iki dusugum varken onu teselli ediyodum stres yapma diye cok huysuz bi cocuk dogurdu ki z canindan bezdiBen çok tedirginim ,doğana kadar yerim kendimi herhalde.Ama stres de zaralı aslında bebek için....
Canim elimizde degil bende senin gibi dusunuyodum ama su kainatta tek bir yaprak bile allahin izni olmadan kipirdayamaz vardir bi hayir vardir bi bildigi ve gelecek olanin da zamani var ben boyle diyorum kendime cnmGeldiler bana yine.Durup durup başa sarıyorum.Ben bile tahammül edemiyorum kendime bazen.
Hayır canım ben aynı yerde oturuyorum.5 dakikda uzaklıkta evlerimiz.O yönden şanslıyım ama bu olayda çok uzak hissettim annemi kendime.Mutlaka ki ben üzülmeyeyim diye öyle davrandı ama bu olay hayatımda yaşadığım en kötü olaydı.Bu kadar çabuk üstünün kapatılmaya çalışılması kırdı beni.Bir yandan düşünüyorum da çevremizdekiler de nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar bize karşı.Çünkü ben çok dengesizim bir gün iyiyim ertesi gün sürünüyorum.Onların işi de zor
Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende bir ay önce 7 haftalık düşük yaptım. Hepiniz gibi cok istiyordum bebegimi suan bile buraya bebegim yazarken acı cekiyorum. Benim bebegim kesesiyle beraber düştü hiç bozulmadan göz cukurlukları agız cizgisi önemlisi kalbini gördüm ve ben bebegimi gömdüm. Be kadar küçükte olsa yavrumdu cok agladm halada üzülüyorum ama Allaha sıgınıyorum inşallah yine saglıklı fıtratı güzel evlatlarımız olur ve ben hala topluluga cıkmıyorum akrabalarıma gitmiyorum hiç unutmuyorum halam benimle yaşıt bebegi 3 aylık aradı gecmiş olsun diye diyoki dur sana sesini dinleteyim bebegimin içimden dedim salak mı napıyor acımı anlamıyor mu belki kötü biyeti yoktu ama ben cok acı cektim rabbim bir daha yüzümüze gülsün evlatla sınama yarabbi sen kimseye böyle acı yasatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?